K

Teğmen
01 Ağustos 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
9 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
K
13 yıl
ekran sorunum win+p sorunu
slm arkadaslar bilgisayarımı samsumg tvme hdmı aracılıgı ile bagladım cogalt a basınca her ikiside çalışıyor ama yanlız projektor veya genişlet yazısınıa basınca bu fonksiyonlar çalışmıyor tvye ekran yansımıyor yardım edebilirmisiiz ?
< Resime gitmek için tıklayın >
K
15 yıl
yardım disk bölme ac,l
sorum var ben yeni pc aldım ama d sürücüsü yok d sürücüsü yapcam onu araştırdım buldum fakat kaçlık yapmam gerektiğniği bilmiyorum sizce dyi kaç yapmalyım sürücümün boyutu 579.047gb sizce bunun kaçını d yapmalıyım?
K
16 yıl
nokia n900 bi bakabilirmisiniz ?
arkadaşlar ben n900 almayı planlıyorum tabi forumda benim gibi kaç kişi sormuştur bende baktım bir kaç yazılara bu siteden benim sorum olacak yanıtlarsanız sevinirm.

diyelim bu telefonu aldım

1)türkiye tk ya kayıt ettirebilirmiyim ? nereden ?(bide tahmini ücret ?) kayıt olması için pasaporta ihtiyaç varmı ?
2)açıldı diyelim kaydı yaptırdım tüm operatörleri kullanabilirmiyim 3 g servisini kulllanabilirmiyim ?
3) bu telefonu nereden alabilirim ?

bunları yanıtlarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler...
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.