N

Çavuş
23 Temmuz 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
6 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
N
6 yıl
Focus 2013 otomatik 1.6 TI-VCT lpg tavsiyesi
Merhaba, 2013 focus 1.6 ti-vct aracım için lpg önerileriniz ne olur?
N
7 yıl
LG G3 Ekranda siyah bölge
Merhaba,

Ekranı yere düşürdüm ekranın bir bölümünde görüntü gitti. Yukarıdan aşağıya siyah bir bölge oluştu. O bölgenin dokunmatiği çalışıyor fakat görüntü gelmiyor. Sorun ne olabilir? Ekran değişse düzelir mi?
Ekran bu şekilde.< Resime gitmek için tıklayın >
N
7 yıl
Canon 55-250 stm nasil?
Merhaba,

600d makinem var. 18-55 mm kit lens yetmiyor. 55-250 mm stm almayi dusunuyorum. Bu lensin sıfırı kaç para? İthalatçı garantili 600 civarı görünüyor bazı sitelerde. Canon garantilisi 900 civarı. Hangisi tercih edilir?

Bu lens dışında önerebileceğiniz dar açıya sahip hangi lens var?
N
9 yıl
20 000 TL civarinda arac onerisi
Merhaba,
20000 TL civari butcem var. 1.2 ve alti motor hacmine sahip,hatchback, manuel arac onerisi istiyorum. Hangi modelleri onerirsiniz. Yarisin 1.0 modelleri nasildir. Opel corsa olabilir mi?
N
9 yıl
9504 mod tusu
Merhaba kullandığım 9504 cihazında mod tuşu aktif değil. İnternet arastirinca cihazın mulkiyeti nin size geçmesi lazim aktif olması için diye bir bilgi gördüm. Ben 3 senedir Digiturk kullanıyorum 6 ay önce kullandığım cihazda bu özellik aktifti. Müşteri hizmetlerini ararsan actırabilir miyim mod özelliğini.
N
10 yıl
Canon MG2150 sadece tarayıcı olarak ayarlanabilir mi?
Arkadaşlar canon MG2150 yazıcımın kartuşlarına bağlı yaylardan birisi koptu. Yazıcıyı nezaman açsam kartuş hizalaması yapıyor ve P02 hatası veriyor. Yay koptuğu için hiçbir şekilde bu hatayı gideremedim. Ben sadece tarayıcı olarak kullanmak istiyorum ama açılışa bu hatayı verdiği için hatadan kurtaramıyorum ve yazıcının hiçbir fonksiyonunu kullanamıyorum. Bu sorunun bi çözümü var mı?
N
11 yıl
digiturk iztv hd, ntvspor hd siyah ekran sorunu
arkadaslar 2 gundur izhd ve ntvsporhd de sinyal sorunu yasiyorum. kanald ve show dada sorun vardi bugun duzeldi. diger kanalar sorunsuz bu iki kanalin sinyal seviyesi %5 olarak gorunuyor. kurulumda yapamiyorum. cihazin fisinide cektim. kartida cikarip taktim sorun devam ediyor. ne onerirsiniz.
N
11 yıl
Avea hattımı üzerime geçirmek 54 tl mi?
merhaba gsm hattını üzerine geçirmenin 1 eylüle kadar ücretsiz olduğunu biliyordum, ama avea bayii bana 54 tl olduğunu ve ilk faturama yansıyacağını söyledi. Bu konuda yardımcı olacak var mı?
N
11 yıl
Lig tv senkron sorunu
Arkadaşlar digitürk eurotelsat kullanıcıyım. Ligtv maçlarını izlerken komsunun görüntüsü bizden 5 saniye kadar daha önce geliyor ve maçın zevki kalmıyor.goller,penaltılarda komsunun sesi sonucu belliediyor. büyük ihtimal komsu digitürkü türksat üzerinden kullanıyor. sorunun kaynağı düşündüğüm gibi mi yoksa başka bir şey mi? çözüm türksata mı geçmek?
N
12 yıl
d-smart aydan aya 2 yıl taahhut doldu. 170 lira istiyorlar
arkadaşlar d-smart aydan aya kampanyasına 2 yıl taahhut vemilştim.süresi doldu üyeliğimi iptal etmek istiyorum cihazın benim olacağını zannediyordum ama 170 lira para istiyorlar. bu konuda bilgisi olan var mı???
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.