S

Çavuş
21 Temmuz 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
32 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
7 yıl
bebek oto koltukları hakkında
herkese merhaba,

bebek /çocuk oto koltuklarıyla ilgili merak ettiğim bir şey var. 2500-3000 TL'ye varan fiyatlarla satılan ürünler bunlar. esasen köpük ve plastikten oluşuyorlar, dolayısıyla çalınması durumunda bulunması, takibi zor hatta imkansız.

hırsızlar neden bu ürünlerle ilgilenmiyor ? düşündüm ve yanıtını bulamadım.

bu konu nereden aklına geldi derseniz eğer dün gece arabada bırakırken fark ettim.

teşekkürler...
S
8 yıl
tavandaki lekeler
merhabalar,

şirket aracımız olduğu için pek kullanmadığımız ve satışa çıkarttığımız 2009 model bir corsa'mız var.
dün itibariyle tavanda aşağıdaki gibi lekeler fark ettim. suyla, ıslak mendille falan silmeyi denedim ancak çıkartamadım.
çok yakından baktığımda beyaz lekeler haricinde ufak siyah kabarıklıklar da fark ettim. daha evvel böyle bir şeyle karşılaşan oldu mu ? bilgisi olan varsa yardımcı olabilirse sevinirim. ne yapmak lazım, pasta cila mıdır yapmak gereken ?
(geçmişte 2-3 defa boya koruma da yaptırmıştım. )
< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
S
9 yıl
vestel 65fa8500 kullanan var mı ?
merhabalar,
vestel'in 65" olan 65FA8500 modeli gözüme çarptı. g.gidiyor /n11'de bu tv'yi 3500TL gibi fiyatlara bulabiliyoruz.
anladığım kadarıyla UHD olmadığından, FHD olduğu için ekran boyutu büyük olmasına rağmen fiyatı uygun.
bu tv'yi kullanan var mıdır ? deneyimlerini paylaşabilir mi ?

tşkkr...
S
10 yıl
bauhaus, koçtaş ev tadilatı ?
herkese merhaba ve şimdiden teşekkürler.
ev tadilatı işine giriyoruz. kendisi eski olan bir evi yeni aldık. herşeyin değişmesi gerekiyor diyebilirim.
farklı yerlerden fiyat alıyoruz, bauhaus ve koçtaş'ın da böyle hizmetleri olduğu için onlarla da görüştük.
koçtaş'ın verdiği işçilik fiyatı inanılmaz çıktı. sadece işçilik için 45.000 TL demişler, koşarak değil ışınlanarak uzaklaştık.
aynı işlere , bauhaus'un verdiği fiyat (köroğlu yapı ve nakliyat diye bir taşeron) koçtaş'ın 3'de 1'i oldu.

koçtaş veya özellikle bauhaus'dan ev tadilat hizmeti alan oldu mu arkadaşlar ? deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz rica etsem.

yapılacaklar çok kısaca ; banyonun kırılıp dökülmesi ve herşeyin yenilenmesi. mutfak aynı şekilde, parke döşenecek, duvarları düzeltmek için alçı çekilecek ve boya yapılacak, 6 adet amerikan kapı takılacak, tesisatlar değişecek, vs...

bir de ev apartman içinde dubleks. ancak merdiven hali hazırda beton üzerine halı kaplanmış. merdiveni laminant parke ile kaplatmayı düşündük. ahşap olursa 2. el araba fiyatına geliyor neredeyse. bu anlamda da tecrübesi olan var mıdır ve tabii ki öneri olursa süper olur.

tekrar teşekkürler.
S
10 yıl
Fifa 15\u0027de bağlantı sorunu
fifa 15'de zaman zaman bağlantısı çok kötü olan insanlarla eşleşiyorum. gıdım gıdım ilerliyor, oyun eziyete dönüyor. çıkamıyoruz da oyun kuralları gereği.
buna bir çözüm var mıdır arkadaşlar ? bağlantısı kötü olan insanlarla eşleşmemeyi nasıl sağlayabilirim ?

bir de naçizane bir eleştirim olacak daha çok içimi dökeceğim aslında. oyunda gol atıp da tüm tekrarlarını izlettiren oyuncular bana gerçekten kompleksli geliyorlar. 1 tekrarı ben de izliyorum, nasıl attım, karşı taraf ne hata yaptı diye ama tüm açılardan defalarca izlettirenlerle oyun oynamak gerçekten çok büyük şanssızlık.
S
10 yıl
online uydu yayını
online olarak uydu yayını hizmeti alabileceğim bir firma var mı ? Türkiye'de yok önemli değil, yurt dışında bir firma olması yeterli benim için.
S
10 yıl
TBB\u0027nin fiyat listesi
özel sağlık sigortası, anlaşmalı kurumda, anlaşmasız doktor ödemesini, TBB'nin fiyat listesinde yazan tutar x 2 x 80% yapıyor.
ancak TBB'nin fiyat listesini bir türlü bulamadım.
güncel bilgiye ulaşabileceğim bir yer bilen var mıdır ?
S
10 yıl
Cevap: Türkiye\u0027de öğretilen 2. dünya savaşı
Türklerin nasıl müslüman olduğunu bilmeyip, katliamlar yoktur diyen arkadaşlar aşağıdaki linke bir baksınlar.
bu osym'yi akp döneminde kimlerin yönettiği, bu yönetimin nelere karıştığı belli. bakın o ösym ne diyor haritada . x döneminde yapılan fetihler, ye döneminde yapılan fetihler.
adı üstünde fetih. fetih dediğin savaşla yapılır, kan dökerek yapılır. ispanya'ya kadar yürüyerek gidip, herkesi kucaklayarak müslüman yapmadıklarını kabul ediyorsunuz da, Türklerin öldürüldüğünü kabul etmek neden zorunuza gidiyor veya işinize gelmiyor ?

öte yandan, islamiyetin, Türk inancına uzaktan veya yakından benzerliği yoktur. ve durduk yere kimse dinini değiştirmez. şu anda yeni bir din gelse, durduk yere islamiyetten vazgeçer misiniz sırf islamiyete benziyor diye ?

komik olmayın da tarihi olduğu gibi öğrenin, öğretilmeye çalışıldığı gibi değil. Müslümanlık başka bir şey, arap milliyetçiliği başka bir şey. Türk değilseniz bilemem tabii...


http://www.osymtr.com/muslumanlar-arasindaki-bolunmeler-islamiyetin-yayilisini-nasil-etkilemis-olabilir.html
S
10 yıl
Windows 8\u0027de eski oyunlar oynamak ve Hyper V
Wİndows 8 Pro'da eski oyunları oynamak istiyorum. Windows 95-98'de çalışan oyunları nasıl çalıştırabilirim ? hangi program mevcuttur bu işler için ?
(DOS-BOX'ı denedim, save etmek istediğimde pc kilitleniyor)


alternatif olarak Hyper V ile sanal bir bilgisayar yarattım ancak, buradaki problemim yarattığım sanal bilgisayara dosya aktarımı yapamıyorum. haberleştiremedim gerçek bilgisayar ile sanal olanı. bunun çözümünü bilen varsa eğer bu da çok makbule geçer. en kötü durumda bu şekilde oynayacağım oyunları.

yardımlarınız için teşekkürler.
S
10 yıl
Windows 8 internet explorer
windows 8 ekranındaki yeni nesi internet explorer'ı kaybettim arkadaşlar. nasıl geri getirebiliyoruz ?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.