W

Çavuş
20 Temmuz 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
32 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
W
13 yıl
Laptop PC me İ7 Mobil işlemci Takviyesi yapabilirmiyim?
Laptop umun işlemcisini değiştirmek istiyorum. Piyasadaki En performanslı mobil işlemcilerden almayı düşünüyorum.


http://www.vatanbilgisayar.com/toshiba-l675-119-l675-119-core-i5-460m-2.53ghz-4gb-640gb-17.3-1024mb-hd5650-dvdrw-cam-bt-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=50869

Laptopum yukarıdaki linkteki cihazdır.

Bu mümkünmüdür? ve Fiyat olarak bana ne kadara mal olur?
W
13 yıl
PC me Hiçbir Şekilde Mac Os X Kuramadım. Hangi Mac OS u Kurmalıyım?
Merhaba Arkadaşlar ben PC me Mac OX X Snow leopard kurmak istiyorum ancak hangi Mac OS X indirdiysem kuramadim. Ben hangi Mac OS X snow leopardi Indirmeliyim ki PC ye kurulsun?

iAtkos ve iDeneb olayı varmış hangisi benim Pc me uyumlu karar veremedim.

PC min tüm teknik özellikleri ;http://www.vatanbilgisayar.com/toshiba-l675-119-l675-119-core-i5-460m-2.53ghz-4gb-640gb-17.3-1024mb-hd5650-dvdrw-cam-bt-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=50869


Pc Başlıca özellikleri

Ati Hd 5650 ekran kartı
i5 M460 2.53 GHZ işlemci
4Gb Ram




Yardiminizi Bekliyorum, Bilgisayarı yeni aldım ve Mac Os kurabilmek için almıştım zaten.


Birde Mac Os kurduktan sonra Mac in içine sanal XP veya Win 7 Kurabilirmiyim? Benim sistemim bunu kaldırırmı yada ne kadar performanslı çalışır?

Teşekkür ederi
m.
W
13 yıl
Kablosuz Görüntü Aktarımı Mümkün mü?
Arkadaşlar ben Kablo TV kullanıyorum.

Sorunum evde 2 tane televizyon var ve Kablo TV de bildiğiniz gibi televizyona RF girişinden bağlanıyor.

Yani bu RF yi kablosuz olarak bir odadan diğer odadaki TV ye göndermem mümkünmüdür?

Mümkünse Maliyeti ne olacaktır?


Ek Olarak: Amerikadan gelen arkadaşım var, türkiyede satılmayan bir ürün gerekiyorsa temin edebilirim. Teşekkürler.
W
14 yıl
Kuantum bilgisayarlar Hakkında neler düşünüyorsunuz ?
Bildiğiniz gibi (bilmiyorsanız öğrenmiş oldunuz) kuantum bilgisayarlar "quantum teknolojisi ile yapılmış, mikro boyuttaki bilgisayar parçalarından oluşmuş ve inanılmaz hızlı olacağını beklediğimiz süper ötesi ileri teknoloji bilgisayarlardır. bir kaç tane atomdan oluşmuş ekran kartı, alt tarafı üç beş molekülden yapılmış işlemciler... " dır.

Eğer üretilirse kriptolojinin sonu olacak sistemlerdir.Çünkü aynı anda bütün ihtimalleri uygulayabilen sistemlerdir.Bizim normal bilgisayarlarda kullandığımız bit ler yerine kübit ler kullanılmaktadır.Tahmin edilemeyecek kadar yüksek sayıları asal çarpanlarına ayırabilecek güçte olacağı ve üretildiğinde (üretilirse) aşamayacağı güvenlik sisteminin olmayacağı kanıtlanmıştır.

Peter shor isimli bir bilim ci süperbilgisayarın 1 milyar yılda yapabileceği bir işlemi sadece 30 saniyede yapabileceğini kanıtlamış ve gerçekten çok büyük bir ödül almıştır.

Bu şekilde çalışmalar üzerine yoğunlaşmak istesem hangi üniversitenin hangi bölümünü okumam gerekir? Harvard dahi olsa giderim.Bu bilgisayarların üretiminde (algoritmanın bulunmasında) çok yüksek bir katkım olacaktır.

Ben kuantum bilgisayarların icat edilmesinin çağın icadı olduğunu düşünüyorum.Her alanda işe yarıyor.Aynı anda bütün olasılıkları deneyebilen muhteşem birşey olurdu.Kimya fizik matematik dallarını bırakın şiir yazmak için kuranda ki aşık olduğunuz edebiyat kadar olamaz kesin ama çok yüksek edebiyat kullanarak bütün sanatları kullanarak yazdığınız kelimelerle size şiir olasılıklarını gösteren hatta bırakın bunu biyolojide bile mükemmeli yakın (mükemmel diyemem allah c.c hariç hiçbir şeye mükemmel denemez) şeyler üretilir.En Basitinden panzehirler üretilirken bütün (belki minyonlarca) olasılık ları farklı algoritmalarla kullanarak salisenin tahmin edilemeyecek kadar küçük bir diliminde panzehir üretilebilir.

Bunları yazmamın sebebi insanların bu konu ya ilgi duyup bu konuya ilgi duymaları değil.Ben ilgiliyim o bana yeter.Tek merak ettiğim nasıl bir bölüm okumalıyımki böyle bir şey i icat edebileyim yada katkım olsun.

Bu bilgisayarlar o kadar basitki çok az molekülden oluşacak sayılabilecek kadar...Fakat yaptığı iş insanın tahmin edebileceğinin tahmin edemeyeceği katı kadar fazla.
W
14 yıl
Momentus marka saat tavsiyesi edebilecek olan
Babama momentus marka bir saat almaya karar verdim.Bir arkadaşımda olan modeli çok beğendim hem çok ince ve hafif hemde kronometre vs. gibi içinde 3 tane analog vardı çok hoş bir görünüme sahipti.

3 Analoglu momentus marka İNCE ve HAFİF saat tavsiye edebilirseniz çok memnun olurum.

Şimdiden çok teşekür ederim iyi akşamlar hepinize...
W
14 yıl
Sizce İphone 3gs 32 gb almak mantıklımı?
Arkadaşlar bu telefonla 3g 16 gb arasında çok fark varmı? Ben ÇOK FAZLA resim çekerim ve sürekli nete girerim.3gs nin kamerası kalitelimi?
W
14 yıl
Hangisi daha iyi (hd2,desire,desire hd,nexus one..)
arkadaşlar htc marka telefon arıyorum.Sizce hangisi daha iyidir?

1- Google Nexus One
2- Htc hd 2
3- Htc Desire Hd
4- fiyatları aşağı yukarı yukarıdaki telefonlar kadar olan başka bir htc modeli varsa tavsiye edebilirsiniz
W
14 yıl
700 liraya kadar 0 veya 2. el Htc marka cep telefonu arıyorum
Arkadaşlar 700 liraya alabileceğim htc marka en iyi ne olur
W
14 yıl
Google nexus one hakkında ne düşünüyorsunuz?
arkadaşlar bu telefon mu iyi yoksa iphone 3gs mi?
W
14 yıl
telefon tavsiyesi olan? (nete kolay giren bir telefon arıyorum)
Arkadaşlar nete kolay girebileceğim bir telefon arıyorum.

iphone hakkında pek birşey bilmiyorum sadece teknik özelliklerini biliyorum onlarda hoşuma gitmedi 5800 n97 ve x6 yı beğendim.nete en kolay ve hızlı girebileceğim flash java destekli kolay yazı yazılan bir telefon biliyormusunuz?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.