T

Teğmen
18 Temmuz 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
69 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
T
7 ay
Xbox Series S Monster Gamepad hk.
Selamlar. Monster Pusat Pro Gaming Wireless Gamepad'im var. Xboxa bunu bağlayabilir miyim?
T
6 yıl
Fıfa 18 Ut hesap kitlenmesi
Fifa ut güvenlik sorusunu yanlış girdiğim için hesabım kitlendi. Söylediği adımları yapıyorum origin gizli sorumu değiştiriyorum şifremi değiştiriyorum ama olmuyor. İnternette lıve chat yazanlar olmus ama onada bağlanamıyor sürekli bana konu açtırıp duruyor. Bilgisi olan yardımcıolabilirmi?
T
7 yıl
Ps4 hata yardım
Merhaba 1 senedir ps4 kullanıyorum hiç bir sorun yaşamamıştım geçen gün fifa 17 oynarken sol üstte ( lisans doğrulanamadığı için uygulama 15 dakika sonra askıya alınacak) yazdı bu hatanın sebebini bilen yardımcı olabilirmi?
T
7 yıl
Csgo skınn le takaslık 0 steel series mouse
0 ve hiç açılmamış olarak Steel series kınzu v3 mouse var elimde skınle takas etmek istiyorum. Takas etmek istiyen tekliflerini yazsın konusalım.
T
8 yıl
Pro club takım için arkadas arıyoruz
Merhaba yeni kurduğumuz pro club takımı için arkadaslara ihtiyacımız var 2 kişiyiz gelmek isteyen arkadaslar ulasabilirler.
T
9 yıl
Fifa 16 webapp
Bende fifa 15 olmasına rağmen telefondaki uygulamadan 2016 nın utmine giremiyorum login yaptıktan sonra oyunla ilgili yenilikleri gösteriyo ve geçemiyorum. Nasıl giricem bilen varmı?
T
9 yıl
Fifa 16 draft modu
merhaba yeni özellik olan draft modunda anlıyamadığım şeyler var mesela ut modundayken drafta girip ödül kazanıp sonra ut takımımızdamı kullabilicez yoksa ap ayrı bi mod mudur bu?
T
9 yıl
FİFA 15 UT Takaslık maçlar
Önceden oyuncu karşılığında maçlar yapılıyormuş yokmu yapıcak?
T
9 yıl
FİFA UT 15 GİZLİ SORU
Ben oyunu kurarken gizli soruyu dikkat etmeden cevaplamıştım şimdi unuttum giremedim denedim ve kitlendi tekrar nasıl açabilirim gizli soruyu nerden bulucam yardımcı olabilirmisiniz?
T
10 yıl
Son güncelleme ve savunma
Son yapılan güncellemeden sonra savunma ve kalecilerde iyileşme olmuş artık hızlı oyuncular o kadarda fark yaratmıyo son yaptığım maçlarda bana denk mi geldi yoksa gerçekten oyun düzeldimi
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.