Merhabalar, bu hafta AKNsiz internet vaadiyle uygun fiyat olarak görüp başvuru yaptım. Başvurunun yanında sonradan sorun falan çıkarsa resmi olsun diye Kurulum hizmeti adı altında 60 lira ödemeyi kabul ettim.

Dün Telekomdan biri geldi binanın dış terminal kutusundan telefon hattını belirleyip gitti. bu normal, her türlü iletişim olayında hat açılır böyle. Bugün sabah birisi arayıp randevu istedi Türk.netten arıyorum kurulum yapılacak dedi. Müsaitiz gelin dedim. "kablonuz var mı, kablonuz yoksa metresi 3 liradan çekilecek" dedi. ne demek bu, 60 lira ödedim kurulum yapılması için dedim. "O fiyat servis ücreti, bu ona dahil değil" dedi, anlaşamadık ve kapattım telefonu. Bir türlü anlam veremedim, ben bu adamlara birisi gelip modemden kullanıcı adı girsin diye mi 60 lira vermiş oldum?

Ben ne yapayım şimdi arkadaşlar? daha başvurum bile tamamlanmadan hırsızlık yapmaya çalışılıyor. Ne sözleşmede ne de başvuru yaparken telefonda zaten iç hattın mevcut olması gerektiğinden bahsedilmiyor. Hatta aksine, yüklediğim resimdeki bilgiler söz veriliyor.

elimde modemle kaldım öyle. Ne yapabilirim?

< Resime gitmek için tıklayın >