J

Çavuş
03 Aralık 2003
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme (?)
32 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
J
10 yıl
Kliksada 100 tlye varan WP (4-20 kasım)
500 tl üzerine 50, 1000 tl üzerine 100 tl wp

http://www.kliksa.com/bilgi/world-kampanyasi
J
11 yıl
Opet Worldcard Ramazan Kampanyası - 100 TL ye 10 TL yakıt puan - 6-11 Ağustos 2013
http://www.worldcard.com.tr/kampanyalarimiz/world-kampanyalari/opet-worldcard-ramazan-bayrami-kampanyasi/s-23/c-1603.aspx

Opet Worldcard ile Giyim, Ayakkabı, Kozmetik, Aksesuar, Kuyum ve Optik sektörlerinde tek seferde yapılacak 100 TL alışverişlerde 10 TL yakıt puan fırsatı!


Kampanya Koşulları
Kampanya 6 - 11 Ağustos 2013 tarihleri arasında World Üye İşyeri giyim, ayakkabı, çanta, çok katlı mağaza, kozmetik, aksesuar, kuyum, optik ve saat sektörlerinde Opet Worldcard ile yapılan alışverişlerde geçerlidir. Kampanya kapsamında tek seferde yapılacak 100 TL alışverişe 10 TL yakıt puan verilecektir. Kampanyaya katılmak için YAKIT yazıp, kartın son 6 hanesinin 3160'a gönderilmesi gerekmektedir. Kazanılan yakıt puanlar sadece anlaşmalı OPET istasyonlarında akaryakıt ve otogaz alımlarında geçerlidir. Taksitli veya peşin işlemler, internet harcamaları kampanyaya dahil olup, mail order işlemleri, iade işlemleri, nakit çekim işlemleri ve puan ile yapılan alışverişler kampanyaya dahil değildir. Kampanya müşteri bazında olup, bir müşteri kampanyadan sadece bir kez faydalanabilir. Puanlar 20 Ağustos 2013 tarihine kadar kartlara yansıyacak olup, puanların son kullanım tarihi 2 Eylül 2013'tür. Kullanılmayan puanlar 3 Eylül 2013 tarihinde geri alınacaktır.

Kampanyalar sadece World Üye İşyerleri'nde geçerlidir. Yapı Kredi tüm kampanyalarda değişiklik yapma hakkını saklı tutar. Yazım hataları bağlayıcı değildir. World Üye İşyerleri'nin bildirdiği kampanya bilgilerinde meydana gelebilecek hatalardan Yapı Kredi sorumlu tutulamaz.
J
20 yıl
ev kullanıcısı için handi adsl modem??
ark.lar bi ev kullanıcısıyım bgn yaptım adasl sözleşmesini yrn da modem alcam ama sizce ne almalıyım.bazı modemlerde ahizeyi kaldırmak gerekiomuş bazıları pcyi kasıomuşş.hangisini alıım sizce? görüşü olan...
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.