R

Çavuş
09 Temmuz 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
4 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
R
10 yıl
lenovo z510 i5 mi asus x550jk gtx850m mi?
Beyler laptop alma arefesinde herkesin f/p canavari aradiginin farkindayim bir kac konu okudum ancak emin olmak ve kullanicilarin agzindan bireysel yorumlar almak icin bu konuyi actim sizce hangisi?
R
14 yıl
samsung işletim sisteminden anlayan birisi lazım acill!!!!
*#7092463*# = Sistem Ayarlarından debug ayarını en yüksek konuma getrdm telefon reset attı açıldı ekranda upload data to pc yazısı çktı kapatıp açıyorum ama hala aynı lütfen brisi yardımcı olsun model corby pro ama monte ile aynı işletim sistemine sahip lütfen yardım
R
14 yıl
!!!!corby pro wifi sorunu!!!!
arkadaşalr forumda baktığım sayfalarda sorunuma çözüm bulamadım birde konu açmayı deniyim dedm. telefonum bilgisayardan kurduğum ağa bağlanmıyor uzun süre ekranda bağlanıyor yazıo sonra bağlantı kesildi diyor arkadaşımın 5800 la denedğmde sorunsuz bi şeklde bağlandı.sorun nedir lütfen bilen arkadaşlar yardımcı olsun.
R
14 yıl
corby pro?
Corby pro ya özel bi program var mı önerebileceğiniz? Telefon diğerlerinden farklı bir telefon ama kendine özgü uygulamalarını bulamıyorum tüm forumlarda java olan tüm uygulamaları çalştırıyor meta-inf e şunu yaz falan deniliyor.Daha fazla bilgisi olan var mı bu konuda?
R
15 yıl
hd3650 1gb
Arkadaşlar ati radeon x1550 512mb ekran kartım vardı fanı yandı aldığım yere götürdüm küçük bi soğutucu taktı oyun oynarken ekranda donmalar başladı tekrar götürdüm bana bunu değiştirelim istersen dedi sapphire hd 3650 1gb ekran kartı szce nasıl sıfırdan başka kullanmak istemiorum ve elimde 80tl var szce ne yapayım yadım lütfenn
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.