S

Yarbay
08 Temmuz 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
12 üye
Görüntülenme (?)
508 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
2 ay
Konu dışı neden bu kadar sap dolu.
Eskiden böyle değildi. Yok sevgilim olmadı yok 1 tane oldu yok takipçim yok. Ne hale gelmiş forum. Evinden çıkmayan 7/24 VALORANT giren tiplerle dolmuş forum. Fosil diyebilirsiniz ama eskiden bu tarz arkadaşlar bile güzel mizah yapardı tipim nasıl konuları bile güldürürdü. Şimdi herkes eli uygunsuz yerinde gözü yaşlı takılıyor. Üzülüyorum açıkçası ofiste can sıkıntısından girmeye başladım tekrar foruma ama sarmıyor bilemedim.
S
2 yıl
Poyrazwifi 500mbit fiber sonuçları
Evet arkadaşlar daha önce poyrazwifi vdsl kullanıyordum ortalama olarak memnun olduğum için mahalleme fiber döşenmesi sonucunda fibere geçtim. Şuan için 260 lira 500mbit için fiyatları. Sonuçlar memnun edici gibi duruyor. Bursa için pingler de yeterli gibime geldi. Aklımdaki tek soru comnet tercih etmediğim için üzülürmüyüm. Fiber olarak 200 300 lira bandında 500mbit internet veren tavsiye edebileceğiniz firmalar var mı acaba başka. En azından fiyatlar artarsa veya memnuniyet azalırsa geçebileceğim alternatif firmalar olsun.

Edit: Firma dolandırıcı çıktı arkadaşlar geçiş yapmayın sakın.https://forum.donanimhaber.com/poyraz-wifi-dolandiriciligi-sakin-gecis-yapmayin--154954333



< Resime gitmek için tıklayın >
S
2 yıl
Fiber geldi ancak maksimum 100mbit gösteriyor.
Arkadaşlar fiber kablo döşendi ancak maksimum 100mbit gösteriyor her yerde. Santral uzaklığı 0 metre yazıyor. Ben vdsl ile zaten 60mbit kullanıyordum fiberin bana faydası sadece 40 mbit mi. Daha hızlı bir internet alma şansım yok mu şuan için.
S
2 yıl
Erdi Özüağ onur kırıcı youtube video kapağı.
Kadını evcil bir hayvan gibi niteleyen. Kırıcı ve ahlak yoksunu bir söylemin youtube de kanalında matah bir espiri gibi paylaşılması şaşırtıcı. İşine odaklı içerik üreten hayran bırakan pek çok figürün hayal kırıklığı yaratması üzücü. Açıkçası kendisine saygısı olan hiç bir insan evdekine ekmek vermek istemedim cümlesini hayatının hiçbir yerinde kullanmaz. Ataerkil, evcil hayvan, cinsel köle mantığının içinden çıkmış bu aptal söylemin artık hayatımızdan çıkması ne güzel olurdu.
< Resime gitmek için tıklayın >
S
2 yıl
Kırarak Ürün İade Etme Devri BAŞLIYOR
Bu ay itibari ile artık elektronik pek çok üründe kusur olmaksızın iade hakkı kalkıyor. Artık gelen ürünü kusurlu hale getirerek bak bu kusurlu diyerek iade etme devride artık başlıyor. Avrupa birliği uyum yasasında geldiğini hatırladığım koşulsuz iade devri kapanıyor. Sizce artık iade edeceği ürünü kusurlu hale getirip iade eden insanlar olacak mıdır? Veya trendyol ve hb gibi siteler koşulsuz iade almaya devam edecek mi?
S
3 yıl
İnternet kutusu telekom kullanan varmıdır.
Bu firmayı gördüm kullanan var mıdır acaba. Fiyatlar ve iddialar güzel görünüyor. Var mı kullanan.
S
3 yıl
Sorun yaşadığım İnternet sağlayıcılar bağlatmadan önce okuyun.
6 adet internet sağlayıcıyı bizzat uzun süreli kullanıp denedim. Yıldız sayıları puanlama olarak koydum genel memnuniyetime göre 5 yıldız en iyi 1 yıldız en kötü sonucu aldığım sağlayıcılar.

  • ***TTNET - Vadettiği hızı vermedi. Durmadan dalgalanma veya yavaşlama yaşadım. Sorun çözüldü 3 güne yine aynı oldu. Kullanım süresi: 2 Yıl
  • *Fixnet - Uzak durun pingler tavanda oyun kesinlikle oynanmaz, üstelik download yapınca internet hızınızı azaltıyorlar arayıp sordum kabul ediyorlar verdikleri hizmet böyleymiş. Kullanım süresi: 1 Ay
  • ****Gıbırnet - 1.5 yıl kullandım ilk yıl sorunsuzdu son zamanlarda pazar günleri ping sapıtıp +500 lere çıkmaya başladı. Modemi resetlemek zorunda kalınca da ping normalde olanın 2 katına çıkıp sabitleniyordu, nadirde olsa pazar günü bir kaç saatliğine internetimin gittiği veya hiç düzelmeden sorun çıkardığı paket kaybı yaşattığı zamanlar oldu. Genel olarak memnundum ancak pazar gün yaşadığım tablo internetimi değiştirmeme neden oldu. İşin saçma tarafı forumdaki temsilcinin internetimin gitmesinin bağlandığım sunucular ile alakalı olduğunu söylemesiydi. Telefondan yardımcı olmaya çalıştılar ancak söz vermelerine rağmen sorunu çözemediler. Sanırım pazar günleri dns sunucuları cevap vermiyor yedeğe geçince bazı sunuculara olan pingleri artıyor. Şuan kuzenimde aktif olarak kullanılıyor sorunlar tamamen ortadan kalkmış. Kullanım süresi: 1,5 Yıl
  • *Teknobil - An itibari ile teknobilden çıktım tam olarak 3 ay boyunca kullandım bu interneti. Neden 3 ay diye sorarsanız ping değerleri ttnet turknet gıbırnet gibi internet sağlayıcılarının 2.5 katı fazla. Bir internet düşünün ttnetle yurt dışı pinginizi size yurt içinde veriyor. İstanbula +40 pingle çıkıyorsunuz. Bunun nedeni pop noktalarının Antep olması diye düşünüyorum. Hız çoğu zaman stabil ancak hafta sonları sapıtıyor ping yüksek ve stabil değil akşamlar 300 pingler havada uçuşuyor kesinlikle alınmamalı. Sadece film izleyip dosya indirecekler alabilir belki. Fiyatı 100mbit için 75 lira gayet uygun. Kullanım süresi: 3 ay
  • ****internetkutusu - ikinci hattımdan geçiş yaptım şuan için temiz hız veriyor herhangi bir ping sorunu veya kopma yaşamadım. Pazar günleri de stabilitesini koruyor. Oyuncular için şimdilik bir problem görünmüyor merkezi istanbul'da.
  • **Netgalaksi - Şuan yeni bağlattım merkezleri İstanbul'daymış ancak milisaniyelik anlarda ping fırlıyor. Örneğin oyun oynarken 1-2 saatte bir anlık atlamalar oluyor. Bu atlamalar paket kaybı gibi veya anlık ping yükselişleri olabilir. Sorun ile alakalı arıza kaydı bıraktım ancak herhangi bir düzelme olmadı. Dosya indirme ve gezinme açısından kullanılabilir. Sorun düzelirse tekrar güncelleyeceğim. Atlamalar devam ediyor tekrar değişikliğe gitmeye karar verdim.
  • PoyrazNet - Bağlattığım andan beri akşam ping girmeleri vb sorunlarla cebelleştik fiber internetine geçtim ancak internet 3 günde bir 10 mbit düşüyor bir dahada düzelmiyor. Düzelmesini bekliyorsunuz zaten 2 gün sonra yine 10 mbit oluyor. Yurt dışına bile çıkamıyor. An itibari ile değiştirme kararı aldım kesinlikle uzak durmanız gereken internet firmalarından kendileri.

İnternet sağlayıcı seçerken dikkat etmeniz gerek bir kaç husus olduğunu düşünüyorum.
  • Kesinlikle pop noktasını öğrenin. Marmara bölgesi veya Marmara çevresindeki illerde pop noktası olan sağlayıcıları tercih edin. Oyun oynuyorsanız kesinlikle bu kurala uyun yoksa +50 pingle sunucuda kek olursunuz.
  • İnternet için sıfırdan başvuru yapılıyorsa sıkıntı yok ancak var olan internetinizi başka sağlayıcıya taşıyacaksanız 3 ay boyunca başka taşıma işlemi yapamayacağınızı tek yolun kapatıp açıp tekrar kurulum ücreti ödemek olduğunu bilin. O yüzden elinizden geldiğince temiz bir seçim yapın. İnterneti her kapattığınızda portu kaybetme ihtimaliniz oluyor.
  • Birinin memnuniyetsiz oluşu sizin de o sağlayıcıdan memnun kalmayacağınız anlamına gelmiyor. Örneğin Gıbırnet te yaşadığım problem geneldi hatta teknik destekteki arkadaş bile hafta sonu oyun oynarken yaşamış sorunu ileride düzelebilir ve siz yaşamayabilirsiniz bu sorunu, teknobil deki sorun firmanın alt yapısı ile alakalı ve genel bir sorun kesinlikle yaşayacağınız bir sorun. TTNET teki sorun ise genel değildi.
S
3 yıl
teknobil internet hız ve ping testi ne kadar alıyorsunuz?
Teknobil internet almak istiyorum gıbırnetten geçicem. Sorun şu müşteri hizmetleri biraz farazi konuşuyor. Acaba teknobil kullanan biri kablolu bağlantıyla nperf comnet tr üzerinden test yapabilir mi? Mümkünse League of legends valorant cs go gibi oyunlardan ping paylaşabilir mi?

edit: Tbt comnet kullanan arkadaşlar varsa onlarda test edebilir.
S
3 yıl
1.5 Yıllık Gıbırnet aboneliğim bitirme kararı alıyorum.
Arkadaşlar 13 aydır gayet memnun kaldığım internetimden sonra 2 aydır pazar ve cumartesi günleri yüksek ping ve paket kaybı sorunları ile defalarca görüşmeler teknik ekiplere bağlanmalar gerçekleştirsem de hatta kesin bir daha yaşanmayacağı sözü verilse de yine sonuç alamadığım için aboneliğimi sonlandırıyorum.

Hafta içi çok iyi çalışsa da hafta sonları internette bazen kullanılamayacak seviyede ping giriyor. Modem resetleyince normalin 3 katı pinge sabitleniyor sadece internete çıkabiliyorum. Bazen düzeliyor bazen ise yine zirveyi görüyor. Gıbırnet gerek isminin sempatik olması gerekse iyi hizmetiyle memnun bırakmıştı beni.


Şimdi gelelim asıl soruya Türknet dışında geçebileceğim firma hangisidir fazla şikayet almayan rekabetçi oyunlarda pingi düşük bir firma istiyorum. Türknet netspeed dışında önerilere açığım büyük bilindik firma olmasına gerek yok.
S
3 yıl
.
.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.