M

Binbaşı
26 Haziran 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
367 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
2 yıl
Bugün Alacağım. Yardım Lütfen! --- HP15S / HP Victus / Huawei D16
Genel kullanım için almayı düşünüyorum. Ofis ve internet. Oyun oynanmayacak desem yeridir. PS5 var. Belki PS5 de olmayan bağımsız oyunları deneme maksatlı oynayabilirim.

Burda benim en dikkatimi çeken ürün HP 15S tam bir fiyat performans ürünü gibi duruyor. Kullanıcı yorumu yok malzeme kalitesini bilmiyorum. Bu ürüne yakın özellikte Huawei var. Arada 2 bin TL fark var. Ayrıca ekranı 16'', kalavye arkadan aydınlatmalı. İşlemcisi i15.

Alternatif olsun diye HP Victus koydum. Ram 8 GB. İşlemciler birbirine yakın.

Bugün almayı düşünüyorum. Yardımcı olacak ve yorum yapacaklara teşekkürler.




HP VICTUS 16
https://www.hepsiburada.com/hp-victus-16-d1031nt-intel-core-i5-12500h-8gb-512gb-ssd-gtx1650-freedos-16-1-tasinabilir-bilgisayar-6g0l3ea-p-HBCV000038SLRV?magaza=Hepsiburada


HUAWEI D16
https://www.hepsiburada.com/huawei-matebook-d16-intel-core-i5-12450h-16gb-512gb-ssd-windows-11-home-16-tasinabilir-bilgisayar-p-HBCV00002NKF5Q?magaza=Hepsiburada


HP 15S
https://www.hepsiburada.com/hp-15s-fq5003nt-intel-core-i7-1255u-16gb-512gb-ssd-15-6-ips-freedos-tasinabilir-bilgisayar-6g0g5ea-p-HBCV00003331OD?magaza=Tekramarket
M
9 yıl
Focus 1 Kapı Kolu Sorunu
Arkadaşlar Focus 1 aracımın iç kapı tutma kolunun boyasını nasıl halledebilirim. Yedek parçacılarda veya çıkmacılarda bulamadım. Boyacılara sordum ama onlarda net birşey söyleyemiyorlar. Bu kolu nasıl halledebilirim. Bursada oturuyorum. Tanıdığınız varsa da olur?


< Resime gitmek için tıklayın >
M
9 yıl
Digiturk Dilediğinyerde
Arkadaşlar daha düne kadar dilediğinyerde uygulaması ile LigTV 2-3 kanallarındaki yayınları izleyebiliyordum. Mesela ATP MAster Tenis turnuvasını izliyordum. Az önce denediğimde 7,5 TL ücret istiyor. Bu yeni mi çıktı. Artık dilediğinyerde LigTV kanlları ücretli mi? Öyleyse digiturk' ü kınıyorum! Online işlemlerden müşteri temsilcisine soracaktım bir türlü giriş yapamadım. Hesabımı bloke etti. Yahu nedir bu problemler. Sadece ben mi yaşıyorum bunu. Digiturk' ü olan deneyebilir mi?
M
10 yıl
Turkcell Müşteri Memnuniyeti
Reklam amaçlı yazmadım yanlış anlaşılma olmasın. Ama şu bi gerçek ki Turkcell müşteri memnuniyeti açısından diğer operatörlerden baya önde. Ne zaman istesem anında müşteri temsilcisi ile görüşebiliyorsun. Şikayet kaydı bıraktığımda o gün ya da en geç ertesi gün mutlaka geri dönüş yapıyorlar. Haklı haksız genelde müşteri yararına karar verdiklerine şahit oldum. Diğer operatörlere göre fiyatı biraz daha pahalı ama bence değiyor.

Gençturkcell üyeliğm var. 500+1GB kontratım bitmişti. 39 TL lik 500+3 GB+1000 mesaj tarifesine geçiş yaptım. Akıllı fatura özelliğim vardı, tarife değişince iptal edilmiş. Geçen gün bununla ilgili hemen şikayet yazdım. Dün de dönüş yaptılar. Tarife değişikliğinde bu özelliğin iptal edildiğini söylediler. Ama müşteri memnuniyeti kapsamında tekrardan tanımlayacaklarını ilettiler. Normalde aylık 3 TL ücreti. Ben ücretsiz kullanıyordum daha önce abone olduğum için. 12 aylık toplam 36 TL ilk faturamdan düşecekler. Ve her ay 3 TL yansıyacak faturama. Bi nevi bu şekilde yine ücretsiz devam etmiş gibi oluyorum.

Bu yaklaşımları ve çözümleri hoşuma gittiği için anlatmak istedim. Yoksa hangi operatör işime gelirse ona geçiyorum. Ama benden bu ve benzeri tavırlarıyla artı puan aldılar.
M
10 yıl
Bursada Ekspertiz Firması
Arkadaşlar Bursada bildiğiniz güvenilir ekspertiz firması varsa yazar mısınız? Acil lazım bugün öğleden sonra gideceğim.
M
10 yıl
25 Bin Bütçe ile Alınabilecek Araba?
Arkadaşlar şu sıralar acil bir araba almam lazım. Çocuğumuz oldu ve arabaya ihtiyaç arttı. Hep kafamda 2001-2004 model arası Golf 4 var. Temiz ve km'si ortalama 100.000-150.000 olan bir Golf' ün fiyatı benim istediğim civarda. Bu model ve Km olan Golf' e bu parayı vereceğime daha yüksek model Hyundai Accent Era, Albea, Punto, Clio gibi bir araç mı alsam acaba çok kararsız kaldım. Dizel ya da tüplü farketmez. Benzinlide olabilir. Önerilerinizi acilen bekliyorum. Teşekkürler.
M
11 yıl
D-Smart Üyelik Devri (Super Paket)
Arkadaşlar Digiturk' e geçmeyi düşündüğümden dolayı D-Smart' ı Bursa'dan bir arkadaşa devir etmeyi düşünüyorum. 22.08.2014' e kadar üyeliğim devam etmektedir. O zamana kadar kullanılıp o tarihte kutu bayiye teslim edilecek. İsteyen varsa ücreti mukabilinde görüşebiliriz.
M
12 yıl
Bu Golf alınır mı ?
Arkadaşlar aşağıda linkini verdiğim araç sizce alınır mı ?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-sahibinden-golf-1.4-tsi-highline-110123742/detay/


Tramer sorgulamasını yaptığımda çarpmadan dolayı 165 TL lik bir hasar çıkıyor. Muayene tarihi 16.08.2011 - 20431 KM

Fikirleriniz nedir ?
M
12 yıl
PS3 ve Access Point (Uzmanlık Sorusu)
Arkadaşlar hemen konuyu özetliyorum. PS3'üm var ve 3.55 custom firmware olduğundan dolayı Showtime programını kurdum ve twonky server ile bilgisayarıma bağlanarak ordan videoları izliyorum. 720p videolarda sorun yok fakat 1080p videolarda ağ bağlantısı yavaş kaldığından dolayı takılıyor. Sanırım PS3 ağ olarak 802.11n desteği vermediğinden 802.11g ile 54Mbps hızında ağa bağlanıyor. 1080p videolarda da bant genişliği ortalama 10 MB/sn. olduğu için takılmalar meydana geliyor.

Şimdi sormak istediğim şu. Ben PS3 ü bir Access Point bağlantısı yapan şu cihaza kablolu olarak bağlarsam, kablosuz olarak PC' yi PS3' e 150 Mbps hızında bağlayabilir miyim ? Masa üstü pc de de wireless aparatı olarak TP-Link TL-WN722NC modeli mevcut. Modem de 150Mbps' yi destekleyen Smile Adsl' in verdiği D-link marka bir modem. Ayrıca dipnot olarak belirtmem gerekirse ben ne hikmetse hız olarak 65Mbps olarak bağlanabiliyorum modeme !

Durum bundan ibaret arkadaşlar. Direk Access Point cihazı almadan size bir danışayım dedim belki yapan veya bilgisi olan vardır. Ona göre boşuna almayayım aleti. PS3' e bu şekilde bağlantı yapan veya yardımcı olabilecek arkadaş varsa çok memnun olurum.
M
14 yıl
TRT-HD Dünya Kupası Dolby Digital Ses Sorunu
TRT-HD'nin sesini optic bağlantı ile receiver a çözdüren varsa bişey sormak istiyorum arkadaşlar...

Ben bu şekilde bağlantı yaptım. Fakat dünya kupası maçlarında Dolby 5+1 olmasada sanırım yine Dolby Prologic olarak izliyoruz...kaç kanal olduğunu receiverım'dan göremiyorum ama Dolby işareti çıkıyor...

Fakat şöyle sinir bozucu bir durum var. Normal maç yayınında seste sorun yok fakat bizim spiker devreye girince onun konuşma sesleri sol hoparlörden geliyor ve bütün ses dengesini bozuyor. Normalde konuşma seslerinin merkezden gelmesi lazım ve orjinal yayında sorun yok. Fakat TRT ne yaptıysa artık çok rahatsız edici bir şekilde bizim spiker konuşmaya başladığı anda sol hop. dan geliyor konuşmalar. Orjinalin üstüne çakma yayın gibi...Yahu yapacaksan merkezden ver şu konuşmaları ya...Bir de O hop.un sesini biraz da fazla açmışlar galiba çok gürültülü bir ses oluyor...

Bu şekilde izleyen varsa yorumunu alabilir miyim...Sizde de öyle mi ?


Not : Ayrıca yine TRTHD de yayınlanan bazı belgesellerde de aynı durum söz konusu. Konuşmalar sağdan veya soldan geliyor....
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.