M

Teğmen
26 Haziran 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
9 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
12 yıl
Tv ye HDMI ile mi VGA ilemi bağlamalıyım (SS\u0027li)
Arkadaşlar Lenovo z580 dizüstü kullanmaktayım. gt635m grafik işlemcisi var. fakat Tv ye bağladığımda basit online oyunlarda bile bir gecikme gözüme çarpıyor. (Tv nin gecikme süresi 9ms) kardeşimin masaüstü bilgisayarına bağlayıp denediğimde aynı gecikmenin olmadığını gördüm. daha sonrasında nvdia denetim masasına girdiğimde şöyle bir şey gördüm. sadece vga üzerinden mi grafik işlemciyle tv ye görüntü aktarabilirim. şu an entegre grafikle bağlı görünüyor. ve birde vga bağlasam 1366x768 çözünürlükte çok görüntü kalitesi kaybı yaşar mıyım?
< Resime gitmek için tıklayın >
M
12 yıl
hdmi \u0026 3.5mm jack sync
arkadaşlar dün şu tv&monitörü aldımhttp://www.lg.com/tr/monitor/lg-29MT45D. HDMI ile laptopa bağladım gayet memnunum ama kendi 2.1 hoparlörlerim (3.5mm) ile monitörün sesini aynı anda açtığımda seste kaymalar oluyor. bu senkronizasyonu nasıl yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim
M
12 yıl
sonunda z2
arkadaşlar s4 le yolları ayırıp sony xperia z2 aldım...
forumdaki şikayetlerden sadece kamera lensi sorunu var ama simetri hastalığım olmadığı için sorun yaratmıyor bana görüntüye hiç bir etkisi yok .
otomatik modda fotoğraf çekiminden şikayetçiydim fakat camera zoom fx kullanırken böyle bir sorun yok 20.7mp sonuna kadar kullanabiliyorsunuz.
suya(tatlı su) dayanıklılık testini defalarca yaptım. sadece 10-15 dklık süre içerisinde ses boğuk bir tonla geliyor o da normal.
performans konusuna girmiyorum bile gayet akıcı cihaz. ısınma problemi tüm android dünyasında olduğu için buraya yazma gereği duymuyorum.
cihazı herkese öneririm. sadece alırken cihazın micro sd slotunda ki 14w__ şeklindeki üretim tarihine dikkat etmelerini öneriyorum 14w21 ve üzeri cihazlarda hiç bir su geçirme sorun yok.
(benim cihazım 14w24 cihazı 5 gün önce aldım iyice inceledim)
forumdaki çeşitli markaların fun lığını yapanlara kulak asmayın keyfinize bakın. tabi ki z2 den iyi cihazlar var ama zevk meselesi... sadece sorunların olmadığını söylemek istedim sony almayı düşünenlere.
M
13 yıl
arkadaşlar yardım
2000 Tl ye kadar fotoğraf makinesi almak istiyorum... extra lensleri daha sonra alacağım 18-55 zaten üzerinde geliyor sanırım... hangi marka model ürün almalıyım sizce... kullanmayı biliyorum fakat kafama göre cihaz alıp pişman olmak istemiyorum bu yüzden size danışayım dedim... sizce bu fiyata kadar hangi makineyi almalıyım...
M
13 yıl
z2 haziran !!!
adamlar su soğutma ekleyeceğiz falan diyorlar haziranda satışa sunulacakmış yani Türkiye ye haziran sonu falan gelecek sanırım... z1 almalı mıyım? o kadar beklemeye değer mi?
M
13 yıl
Samsung forumu öldü !
Eski hareketlilik yok sanki forumda... samsung kullanıcıları sadece problemlerden bahsediyor oldu... bana mı öyle geliyor yoksa bu durum gerçekten var mı?
M
13 yıl
Z2 çıksa da alsak diyenler elleri görelim :)
Z2 çıksa da alsak diyenler elleri görelim :)
M
13 yıl
Samsung Galaxy S4 4.4.2 Değerlendirme
Arkadaşlar güncellemeyi kurdum kullanıyorum telefonda ufak tefek görsel değişiklikler var mesela klavye ama performans konusunda stabilleştirilmiş diyebilirim o hantal touchwiz havasını biraz daha geride bırakmış... sizler ne düşünüyorsunuz 4.4.2 hakkında ?
Edit: Bu arada güncelleme boyutu 460mb...

< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
M
13 yıl
Xperia Z1 Alınır mı ?
arkadaşlar yakın zamanda Z1 almaya karar verdim... sizce almalı mıyım... alırsam pişman olur muyum... yorumlarınız için şimdiden teşekkürler...
M
13 yıl
z1 mi note 3 mü?
nedenleri ile birlikte yazarsanız sevinirim.diğer önerilere de açığım 2400 liraya kadar telefon önerisi lütfen...
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.