X

Onbaşı
30 Kasım 2003
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
6 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
X
22 yıl
ÇÖZÜNÜRLÜK SORUNU ! YARDIM
Arkadaşlar bir konuda yardımınıza ihtiyacım var

Creative 3DB5 FX5200 (128 mb) ekran kartım ve Samsung 17 inc 753DFX monitörüm var.Fakat 1280 li çözünürlük açtıgımda ekran desteklemiyor.(Ekranda yamulmalar oluyor) En yüksek 1152*864 kullanabiliyorum. Bu olay format attıktan sonra oldu.Daha onceden kullanabiliyordum.

Ekran kartı ,monitor vs. tüm driverleri yükledim,netten yenilerini de yükledim ama sonuç olumsuz.Driverlari kaldirip tekrar yükledim..Aklıma gelen her yolu denedim (bu arada işletim sistemim XP)

Nedeni nedir ve nasıl çözebilirim?Bilgisi olan var mı?
X
23 yıl
XP DE GTA SORUNU
Arkadaslar xp kullanıcısıyım.
GTA vice city de grafikler birbirine giriyor,oynayamiyorum.
1.1 Patch i yukledim ama kurulumunda sorun oluyor yamanın.
Baska bir yama veya bu grafik sorununu cozebilecegim baska bir yol var mı?

AMD 2500+
fx5200 128 mb,128bit
256 mb kingston
X
23 yıl
SORUN EKRAN KARTINDA MI?
Arkadaşlar Creative 3D Blaster5 fx 5200 ekran kartim var(128 mb,128 bit).GTA oynarken grafikler birbirine giriyor.1-2 oyunda da cesitli sorunlar yasadim. Bu arada amd 2500+ işlemci,asus A7N8X ANAKART ve 256 mb kingston ram im var.Sizce sistemde uyum sorunu var yoksa ekran karti mı kötü? Ayarlardan düzeltebileceğim birşey var mi?Tavsiyeleriniz...?
X
23 yıl
(YARDIM)fx5200 fiyatında baska hangi ekran kartı?
Arkadaşlar Amd 2500+ almayı düsünüyorum.Bunun yanına asus fx5200 fiyatında bir ekran kartı önerir misiniz?fx 5200 den asiri derecede şikayet duydum.Almaktan vazgectim.ayni fiyata (20$ civari oynayabilir) 128 mb olarak ne tavsiye edersiniz?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.