P

Çavuş
23 Haziran 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
7 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
P
12 yıl
Smile Adsl, Türknet, Biri Adsl Sahte Abonelik
Herkese Merhabalar,
Kız arkadaşım adına kimlik fotokopisi kullanılarak İstanbulda Smile Adsl, Türknet ve Biri Adsl den 3 ayrı internet açılmış ve faturalar ödenmediği için icralık durumuna düşmüş. Bunu yapan şerefsiz her kimse onun... Yasal süreci yarın başlatıyoruz. Bakalım nasıl ilerleyecek. İmzalar tamamen farklı ve taklit. Bu konuyu asıl açmamın sebebi Türkiyede bu işlerin bu kadar kolay olması ve sizinde başınızın ağrımaması için. İnternetin açıldığı yerlerden bir tanesi börekçi dükkanı. Sözüm ona hiç birşeyden haberi yok. Gelişmeleri buradan aktaracağım. Aman siz siz olun kimliği geçtim fotokopisini bile kaptırmayın.
P
12 yıl
Acil Turkcell E176G Yardım
Merhaba herkese öncelikle iyi günler. 176g vınn kullnıcısıyım. Bu zamana kadar bir çok sorunla karşılaşıp şimdiye kadar çözümlerini bulmuştum. Öncelikle şuna belirteyim modemi benden başka kullananlarda oldugu için modemin başına herşey gelmiş olabilir. Yaklaşık 1 hafta önce modemin yazılımını 2.2.1 yükselttim. Modemin çalıştırma arayüzü degişti ve herhangi bir sorun olmadan baglanıyotdum. Sonra yurt dışına çıktım ve dönüp modemi denedigimde sinyal durumunun karşısında "no service" yazısıyla karşılaştım. ilk olarak vınn kalsörünü silip, sonra modem yazılımını tekrar kurdum. Kurulum sonunda modem başka bir uygulama tarafından kullanılıyor hatası aldım. Ayrıca daha önce güncelleme yapmama ragmen yeni kurulum sonrası v2.0 yüklendi.Tüm driverlar sorunsuz yüklendi. Modemi kullanabilecek tüm programları kapattım,bilgisayarı yeniden başlattım,yeniden güncelleme yaptım,usb portunu degiştirdim ama yinede olmadı. internette vınn ile ilgili yaşanmış tüm sorunların araştırmasını yaptım çözümlerini denedim ama olmadı. En son geldigim aşamada vınn üzerinde yeşil ışık yanıp sönüyor. No service yazısı hala duruyor. Bu arada vınn ı başka bilgisayarda da denedim. Aynı hatayı aldım. Acaba çözüm bulabilecek yol gösterebilecek birisi var mı?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.