C

Onbaşı
20 Temmuz 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
32 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
C
7 yıl
YapıKredi Cüzdan ile Mobil Ödemeye %25 worldpuan (1-30 Kasım)
Yapı Kredi Cüzdan uygulaması üzerinden yapılan mobil ödeme işlemlerinde %25 Worldpuan!
1 -30 Kasım tarihleri arasında Yapı Kredi Cüzdan uygulaması üzerinden yapılacak mobil ödeme işlemlerinde %25 Worldpuan!

Mobil Ödeme yapabilmek için
- Mobil ödeme fonksiyonu NFC özellikli ve 4.4.2 üzeri Android işletim sistemli mobil ödemeyi destekleyen cihazlarda bulunmaktadır.
- Cihazın ayarlar bölümünden NFC özelliğinin aktif hale getirilmesi gerekmektedir.
- Uygulamanın mobil ödeme bölümünden ödeme yapılmak istenen kartın mobil ödemeye açılması ve öncelikli kart olarak belirlenmesi gerekmektedir.
- Ödeme esnasında akıllı cihazın temassız özellikli POS terminaline yaklaştırılması yeterlidir.
- Yukarıdaki adımlar tamamlandıktan sonra ödeme esnasında uygulamayı açmanıza gerek kalmaz, cihazınızın herhangi bir tuşuna basarak cihazınızı uyandırmanız ödeme yapmak için yeterlidir.

Kampanyaya katılmak için
- Android cep telefonununa Yapı Kredi Cüzdan uygulamasını indirin.
- Uygulamaya giriş yapın.*
- Yapı Kredi Cüzdan uygulamasından kampanyaya katılmak için “Kampanyalar” alanındaki “Bana Özel” bölümünden "Katıl" butonuna tıklanması gerekmektedir.
*Yapı Kredi Cüzdan şifreniz, Yapı Kredi İnternet Şube ya da Mobil Şube şifreniz ile aynıdır, Eğer şifreniz yoksa Yapı Kredi İnternet veya Mobil Şubelerimizden “Şifre Al”ı tıklayarak hızlıca oluşturabilirsiniz.

Yapı Kredi Cüzdan uygulaması hakkında bilgi almak ve uygulamayı indirmek için tıklayınız.

Kampanya Koşulları
1 - 30 Kasım 2016 tarihleri arasında Yapı Kredi Cüzdan uygulaması üzerinden yapılacak mobil ödeme işlemlerine %25 puan verilecektir. Kampanya müşteri bazında geçerli olup her müşteri en fazla 25 TL değerinde puan kazanabilecektir. Kampanyaya Yapı Kredi bireysel kredi kartları ile Yapı Kredi posu ya da diğer banka poslarından yapılacak alışverişler dahildir. Kampanyaya katılmak için Android cep telefonununa Yapı Kredi Cüzdan uygulaması indirilmelidir. Uygulama içerisinde yer alan BANA ÖZEL alanından Kampanyaya Katıl butonuna basılmalıdır. Kampanya kapsamında kazanılacak puanlar 22 Aralık 2016 tarihine kadar en az 1 adet kullanıma açık bireysel kredi kartı olması durumunda yüklenecektir. Puanların son kullanım tarihi 2 Ocak 2017 olup, kullanılmayan puanlar 3 Ocak 2017 tarihinde geri alınacaktır. Müşterilerin Yapı Kredi Cüzdan uygulaması üzerinden katılım yapabilmesi için açık statülü en az 1 adet Yapı Kredi bireysel kredi kartının olması gerekmektedir. Mobil ödeme fonksiyonu Android işletim sistemine sahip mobil ödemeyi destekleyen cihazlarda bulunmaktadır. Mobil ödeme işlemi yapabilmek için Yapı Kredi Cüzdan uygulamasının kurulması, mobil ödeme menüsünden kredi kartlarının mobil ödeme açılması gerekmektedir. Akıllı telefon temassız POS terminallerine yaklaştırılarak mobil ödeme işlemi gerçekleştirilebilir.

Yapı Kredi kampanyayı dilediği zaman durdurma ve/veya kampanya koşullarını değiştirme yetkisine sahiptir.

http://www.worldcard.com.tr/kampanyalarimiz/world-kampanyalari/yapi-kredi-cuzdan-uygulamasi-uzerinden-yapilan-mobil-odeme-islemlerinde-25-worldpuan/s-6833/c-7039.aspx
C
7 yıl
Yapı Kredi Cüzdan ile Yıldızlı Hafta Sonu: 29 TL Worldpuan!
Yapı Kredi Cüzdan'a özel 29 - 30 Ekim 2016 tarihlerinde kafe, restoran, sinema, tiyatro ve eğlence sektörlerinde toplamda yapılacak 150 TL ve üzeri alışverişe 29 TL puan!


Kampanya Koşulları
Yapı Kredi Cüzdan'a özel 29 - 30 Ekim 2016 tarihlerinde kafe, restoran, sinema, tiyatro ve eğlence sektörlerinde toplamda yapılacak 150 TL ve üzeri alışverişe 29 TL puan! Kampanya yalnızca bireysel kredi kartı ile tüm banka POS’larından yapılan alışverişler için geçerli olup, bir müşteri kampanyadan en fazla 29 TL puan kazanabilir. Kampanyaya katılmak için iPhone veya Android cep telefonuna Yapı Kredi Cüzdan uygulaması indirilmelidir. Yapı Kredi Cüzdan uygulamasından kampanyaya katılmak için `Kampanyalar’ alanındaki “Bana Özel” bölümünden "Katıl" butonuna tıklanması gerekmektedir. Kampanya kapsamında kazanılan Worldpuan'lar 3 Kasım 2016 tarihine kadar yüklenecektir. Puanların son kullanım tarihi 14 Kasım 2016'dır. Kullanılmayan puanlar 15 Kasım 2016 tarihinde geri alınacaktır. Business kartlar, Banka kartları ve Worldpuan kullanılarak yapılan alışverişler ve internet alışverişleri kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir. Yapı Kredi tüm kampanyalarda değişiklik yapma hakkını saklı tutar. Yazım hataları bağlayıcı değildir.

http://www.worldcard.com.tr/kampanyalarimiz/world-kampanyalari/yapi-kredi-cuzdan-ile-yildizli-hafta-sonu-29-tl-worldpuan/s-6833/c-7428.aspx
C
8 yıl
VISA Banka Kartları ile OPET 3x75TL akaryakıt alımına 25TL yakıt puan (15 Şubat - 15 Mart 2016)
< Resime gitmek için tıklayın >

# Kampanya Visa Europe Service Inc. (“VISA”) ve Opet Petrolcülük A.Ş. (“OPET”) tarafından düzenlenmektedir.
# 15 Şubat 2016 (saat 00.01) – 15 Mart 2016 (saat 23.59) tarihleri arasında anlaşmalı Opet akaryakıt istasyonlarında Visa Electron veya Visa Debit logolu Visa Banka Kartları ile 3 defa tek seferde 75TL ve üzeri akaryakıt (benzin ve motorin) alanlar Opet istasyonlarında akaryakıt alımlarında harcanabilir 25 TL değerinde yakıt puan kazanabilecektir. Bankalar Visa banka kartı sahiplerinin kampanyaya SMS’le katılmasını ön koşul olarak isteyebilirler, bu koşul ilgili bankaların kampanya koşulu sayfalarında belirtilmektedir. Kazanılan puanlar sadece benzin ve motorin alımlarında harcanabilir. Akaryakıt alımının aynı banka kartıyla farklı günlerde yapılması gerekmektedir.
# Bir bankadan sahip olunan Visa Banka Kartı bir defa ödüle hak kazanabilir. Kampanya Akbank T.A.Ş., Albaraka Türk Katılım Bankası A.Ş., Alternatifbank A.Ş., Asya Katılım Bankası A.Ş., Burgan Bank A.Ş., Denizbank A.Ş., Finansbank A.Ş.(Enpara kartlar hariç), ING Bank A.Ş., Kuveyt Türk Katılım Bankası A.Ş., Odea Bank A.Ş., Şekerbank T.A.Ş., T.C. Ziraat Bankası A.Ş., T. Ekonomi Bankası A.Ş., T. Finans Katılım Bankası A.Ş., T. Garanti Bankası A.Ş., T. Halk Bankası A.Ş., T. İş Bankası A.Ş., T. Vakıflarbankası T.A.O., Yapı ve Kredi Bankası A.Ş. bankalarının Visa Electron veya Visa Debit logolu Visa Banka Kartları için bankaların kendi web sayfaları ve iletişim kanallarında duyurdukları şekilde geçerlidir.
# Kredi kartları, ticari banka kartları ve ön ödemeli kartlar kampanyaya dahil değildir.
# 31 Mart 2016 tarihine kadar bankalar 25 TL değerindeki yakıt puan kodlarını ödüle hak kazananların bankalarında kayıtlı cep telefonu numaralarına SMS olarak göndereceklerdir. Kazanan kart sahipleri cep telefonlarına gelen yakıt puan kodlarını mesajın başına “VISA” yazıp bir boşluk bırakarak 6738 numaralı telefona SMS göndererek yakıt puan kodunu aktif hale getirmelidirler. Bu işlemin ardından SMS atılan cep telefonu numarasına 25 TL değerinde Yakıt Puan yüklenecek, puanlar 15 Nisan 2016 23.59’a kadar anlaşmalı tüm Opet istasyonlarında harcanabilecektir.
# 6738’e Kısa Mesaj gönderen ve kampanya kapsamında başarılı şekilde Yakıt Puan yükleyen her cep telefonu numarası kampanyadan bir kez yararlanabilir.
# 25TL değerinde yakıt puan anlaşmalı tüm Opet istasyonlarında geçerlidir. Anlaşmalı Opet istasyonlarının listesinewww.opet.com.tr adresinden ulaşılabilmesi mümkündür. Kazanılan yakıt puanların harcanabilmesi için kullanım koşulu aranmamaktadır, kısmi kullanım yapılamaz, paraya çevrilemez. Kampanyada kazanılan yakıt puanların harcanabilmesi için müşterilerin puan yüklemesi yapılan cep telefonu numaralarını Opet istasyon market görevlilerine söylemeleri ve ardından cep telefonlarına gelen anlık doğrulama kodunu market görevlisine ileterek doğrulama yapmaları gerekmektedir.
# Ayrıca 25 TL üzerinde alım yapıldıysa kalan ödemenin de Visa Banka Kartı’yla yapılması gerekir.
# 25 TL değerindeki yakıt puan; istasyon market ürünlerinde harcanamaz. Sadece Opet istasyonlarında yapılacak benzin ve motorin alımlarında geçerlidir.
# Bu kampanya başka kampanyalarla birleştirilemez.
# Kazanılan puanların müşteri kullanımına sunulması ve Opet istasyonlarında harcanması süreçlerinin teknik alt yapısından Opet sorumludur.
# Kampanyayı düzenleyen kuruluşlar Visa ve Opet, kampanya koşullarında değişiklik yapma ve istedikleri zaman kampanyayı sonlandırma haklarını saklı tutarlar.
# Böyle bir durumda yeni koşullar Visa ve Opet tarafındanwww.visa.com.tr/opet vewww.opet.com.tr sayfalarında duyurulacaktır. Kampanyaya katılan herkes kampanya koşullarını kabul etmiş sayılır. Ayrıntılı bilgi içinwww.visa.com.tr/opet vewww.opet.com.tr
# Kampanya ile ilgili destek almak isteyen katılımcılar, kampanyaya katılmış oldukları kartın alındığı Bankayı arayarak destek alabilirler.

Opet kampanya linki: http://www.opet.com.tr/visa-kampanyasi

Bankalar Visa banka kartı sahiplerinin kampanyaya SMS’le katılmasını ön koşul olarak isteyebilirler. Bu koşul ilgili bankaların kampanya koşulu sayfalarında belirtilmektedir. SMS’le katılım şartı isteyen bankalar ve SMS şartları aşağıdaki şekildedir.

Akbank T.A.Ş.’nin Visa banka kartları için Opet yazıp 4566’ya SMS atılması.
Finansbank A.Ş. ’nin Visa banka kartları için Opet yazıp 2273’e SMS atılması.
ING Bank A.Ş. ’nin Visa banka kartları için Benzin yazıp 2205’e SMS atılması.
T. Ekonomi Bankası A.Ş. ’nin Visa banka kartları için Yakıt yazıp 4616’ya SMS atılması.
T. Garanti Bankası A.Ş. ’nin Visa banka kartları için Opet yazıp 3340’a SMS atılması.
T. İş Bankası A.Ş. ’nin Visa banka kartları için Akaryakıt yazıp 4402’ye SMS atılması.
Yapı ve Kredi Bankası A.Ş. ’nin Visa banka kartları için Katıl yazıp 4454’e SMS atılması.


YapıKredi Tlcard, Play Tlcard ve Nuvo Tlcard için; KATIL yazıp bir boşluk bırakıp kartın üzerindeki müşteri numaranızı 4454 'e göndermeniz gerekmektedir. Ayrıntılı bilgi: http://www.tlcard.com.tr/kampanyalar-liste/1/genel-kampanyalar.aspx

Vakıfbank Visa Bankomat kart için; Bankamızda kayıtlı cep telefonundan OPET yazıp bir boşluk bıraktıktan sonra, TC kimlik numarasının SMS ile 6757’ye ücretsiz gönderilmesi gerekmektedir. Ayrıntılı bilgi: http://vakifkart.com.tr/kampanyalar/238-visa-bankomat-karttan-opette-25-tl-yakit-puan-hediye

Finansbank Nakit kart için; OPET yazıp 2273 'e sms gönderilmesi gerekmekteymiş. İlgili kampanya linki: http://www.finansbank.com.tr/kampanyalar/kamp2044/opet-kampanyasi.aspx

İşbank Bankamatik kart için; AKARYAKIT” yazarak 4402’ye göndermeleri gerekmektedir. İlgili kampanya linki: http://www.isbank.com.tr/TR/kampanyalar/kampanya-ayrintilari/Sayfalar/kampanya-ayrintilari.aspx?CampaignName=OPET’te+VISA+Bankamatik+Kartı’nıza+25+TL+Yakıt+Puan+Hediye+Kampanyası&IdCampaign=NzYx-ISB

ingbank için;
quote:

Orijinalden alıntı: hceb

ING kartları için " BENZIN " yazıp 2205'e göndermek gerekiyor.
2205 'in uzun numarasını bulabilirseniz oradan atın. sms parası alındı.
bir de gelen mesajda " Katılım talebiniz alındı, Kampanya 400 kod ile sınırlıdır" deniyor.
ING Bank 400 kodla sınırlamış kampanyayı. Diğer bankaların bir sınırlaması var mı bilmiyorum.


Garanti Paracard için; OPET yazıp 3340'a gönderin. İlgili kampanya linki: http://paracard.com.tr/kampanyalar/opetten-akaryakit-alisverisleriniz-25tl-yakit-puan-kazandiriyor
quote:

Orjinalden alıntı: bigi@sayar

Paracard Visa'dan Opet'te 25TL Yakit Puan! 15 Mart'a kadar Opet'te 3 defa 75TL uzeri akaryakit alisverisi yapin 25TL yakit Puan kazanin. Kampanyaya katilmak icin ilk islemden once OPET yazin 3340'a gonderin. Detaylar icin paracard.com.tr Ucretsiz SMS almak istemiyorsaniz SMSIPTAL yazip 3342ye gonderin.Mersis:0879001756600379

Paracard için SMS şartı var!


Ziraat Visa Bankkart için herhangi bir sms kayıt şartı yok. İlgili kampanya linki: http://www.ziraat.com.tr/tr/kampanyalar/Pages/VisaBankkartOpetKampanyasiSubat.aspx

KuveytTürk VISA banka kartı için de herhangi bir sms kayıt şartı yok. Bugün mail gönderdiler. visa ilgili kampanya sayfasına yönlendiriyorlar.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.