C

Er
21 Haziran 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
38 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
C
6 yıl
Trojan:VBS/Redeshaca Virüsü Yardım
Arkadaşlar bugün aniden bilgisayarda Trojan:VBS/Redeshaca virüsü çıktı. İnternetten araştırdım, hiçbir şekilde bu virüsle ilgili bir şey yok. Sadece reddit'te bir konu var, o da 3 gün önce açılmış. Yorumlarda herkes aynı şekilde nedir ne değildir diye tartışmış. Bilgisi olan kimse yok sanırım. Yeni bir virüs müdür? Zararlı mıdır? Bilen varsa yardımlarını bekliyorum.
C
8 yıl
Game of Thrones - History \u0026 Lore - Tarihi ve Hikayeleri
Game of Thrones'un öncesini anlatıyor bu hikayeler. Davos'un Stannis'in yanına nasıl girdiği, Aegon'un Yedi Krallık'ı nasıl fethettiği, Robert'ın nasıl isyan ettiği, Eski Tanrılar, Yedi İnancı ve daha birçok şey anlatılıyor videolarda. Seslendirenler ise oyuncuların kendileri. Şimdiye kadar 5 sezon yayınlanmış. Altyazılar YouTube'dan aktif edilebiliyor. Küçük videolarda ise üzerine gömülü şekilde ayrı ayrı.

Videoyu izlemek için tıklayınız

Videoyu izlemek için tıklayınız

Videoyu izlemek için tıklayınız

Videoyu izlemek için tıklayınız

Videoyu izlemek için tıklayınız
C
10 yıl
Wireless Ünlem İşareti Sorunu Acil Yardım
Arkadaşlar 2 gün önce aniden wireless'ta bağlıyken, üzerinde ünlem işareti çıktı ve 2 gündür internete bağlanamıyorum. Aklınıza gelebilecek her şeyi yaptım. Driverı silip tekrar yükledim, forumdaki benzer konularda söylenilenleri yaptım. Yine de sizin de başınıza gelip de çözüm bulduğunuz böyle bir sorun varsa yardımlarınızı bekliyorum. Ayrıca bilgisayara yeni format attırdım hemen ardından girmeyi denedim yine olmadı. Acil yardım lütfen.
C
12 yıl
Kitap satın almak için site lazım
Arkadaşlar a song of ice and fire serisini alıcam ingilizce olucak d&r da buldum ama orada da 3d secure sistemi olmadıgı için cardfinans kartımla alamıyorum. Başka bu kitabı satan bir site bilen varsa yazabilir mi 3d secure korumalı olucak alınmıyor yoksa. Yardımlarınızı bekliyorum
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.