A

Binbaşı
19 Haziran 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
83 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
A
5 yıl
[Sirius] Chitin shell fiyatları ve trade açma ile ilgili
Arkadaşlar oyunun yeni server olayını gördüm twitchte, 15 yıl olmuş bi bakayım dedim. Karakter 63 lvl oldu ama trade yok oyun çok zor, 44 liraymış açtırmak. Parayla karaktere +500 hp ekleme filan yapmışlar çok garip olmuş oyun. Neyse.

Şimdi bende Sirius serverında bir şeyler keserken şunlar düşmüş, trade göremediğim için fiyatları kestiremiyorum, bunları satabileceğim göz önünde bulundurulursa 44 tl vermeli miyim size bunu soracağım:

Warrior Chitin Shell Gauntlets +7
Rogue Chitin Shell Gauntlets +3
Rogue Chitin Shell Pauldron +5 (göğüslük)
Warrior Chitin Shell Gauntlets +3
Warrior Chitin Armor Pads +3
Crimson Helmet +3
Priest Chitin Boots +3

Bunları satsam mesela toplam 200m filan yapar mı? o para 44 tl'yi kurtarır herhalde. Saçma mı düşündüm bilemedim. Hiçbir tezgah görememek o kadar saçma ki, ne biçim para tuzağı olmui oyun yazık.
A
5 yıl
50 TL\u0027ye kadar mouse?
+10 yıldır kullandığım microsoft basic (optical v2.0) mouse'umun 2 yıl önce sol tıkı bozuldu. Logitech g402 (buydu galiba) o zamanlar 140 liraydı onu alayım dedim, gümrük sınırı düştü mouse 500 lira oldu dolar 8i gördü indi falan filan. Şimdi ben bu vakte kadar sol tıka çok yaslanmayan oyunlarla idare ettim üşengeçliğimden ve tırt bir şey almak zorunda oluşum yüzünden inatlaşmamdan. Neyse, kolay yoldan bir 50 lira geçti elime, mouse alayım dedim.

Arkaplan hikayesi böyle arkadaşlar :D Ben basit uzun süre dayanabilen güvenilir bir mousela uzun yıllar her şeyi gayet şikayetsiz oynayabiliyorum o yüzden microsoft basiclere bakayım dedim ve 200 civarı olmuş bu mouselar. Eskiden gayet makul fiyatlara satılırlardı. Ondan sonra amazon.com.tr'den 50 civarı mouselara baktım. Geneli trust ve everest ürünü. Bu tarz ürünleri çok gömüyorlar ama benim klavyem frisby ve ben düşük bütçe ama fonksiyon sunan ve çabuk bozulmayan aletlere gayet tavım. O yüzden bunlar tamam ama hangisi en iyisi olur bilemedim çünkü hiç dpi ayarı olan bir mouse kullanmadım. Fikirlerinizi almak istedim.

Everest SM-G20 4800 dpi 49-52 TL


Everest SM-770 3200 dpi 40 TL

Everest SGM-X77 2400 dpi 45 TL - Bu mouse'un şekli biraz garip o yüzden riskli olabilir almak.

Everest XGM-X7 1600 dpi (En çok satan) 53 TL

Trust GXT-101 Gav 4800 dpi 38 TL - Bu mouse minimal ve güzel duruyor ama yine tasarımı yüzünden rahatsız edebilir gibi, riskli.

Son olarak

Everest SM-790 3200 dpi Bu farenin ışıklandırması berbat duruyor ama ışıksız tasarımı hoş gibi, eğer biliyorsanız, eli rahatsız etmez diyorsanız iyi görünüyor.

Dediğim gibi mouse'tan anlamıyorum, fiyatı biraz yükseltip şunu alırsan çok daha iyi olur gibi önerilerinizi de bekliyorum. İyi günler.
A
8 yıl
Çok acil bir çilek karakterin ismini bulmam lazım
Bir karakter varmış, çilek. Ama strawberry shortcake değil. Sanırım biraz ünlü bir şey çünkü telefon kılıfı vardı. Yabancı bir çizgi karakter olması lazım.

Google strawberry shortcake denen çizgifilm yüzünden hiçbir sonuç vermiyor.

IMDB'de içinde strawberry geçen her şeyi taradım, sonuç yok.

Tüm disney karakterlerini taradım, orada da bulamadım.

Bilen var mı? Pembe olma ihtimali var.
A
8 yıl
Fiyat-Performans Telefonu
Merhaba, birkaç yıldır kullandığım Nokia E6 telefon öldü sanırım. Sistem hafızasını dolduruyor kendi kendine sebepsiz. İğrenç işletim sistemi ve kullancııya verdiği çok sınırlı haklar yüzünden onaramıyorum da. Yerine bir fiyat performans telefonu almak istiyorum. Telefonla çok fotoğraf çekmem, ağırlıklı olarak whatsapp kullanırım ve konuşma yaparım sadece. Belki birkaç uygulama daha kullanacağım en fazla.

Biraz baktım da şu telefonları buldum, "Şunu al, tam sana göre" veya "Şunu alma, sana yaramaz" dediğiniz varsa veya başka bir telefon tavsiyeniz varsa yazarsanız sevinirim.

General Mobile Android One (690 TL) -http://urun.n11.com/cep-telefonu/gneral-mobile-android-one-4g-dokunmatik-16gb-distrib252t24-P90404767?cid=604001&gclid=Cj0KEQiA6IC2BRDcjPrjm_istoUBEiQASrLz1px_F5VnBSA4G2Vvb_F7ThprIg4eFFFjkYYj67Ep4hIaAsDt8P8HAQ&gclsrc=aw.ds

Lenovo A5000 (520 TL) -http://www.hepsiburada.com/lenovo-a5000-p-TELCEPLENA5000-S

Lenovo P70 (740 TL) -http://www.hepsiburada.com/lenovo-p70-p-TELCEPLENP70-M?magaza=Hepsiburada&wt_gl=cpc.elk.telefon.urun.pla&gclid=Cj0KEQiA6IC2BRDcjPrjm_istoUBEiQASrLz1sUfhp0H_KWxtJHeKmYSg8lp_mV_w6wBRE0LqwJSrSQaAizd8P8HAQ
A
8 yıl
Yanlış yer
Silinebilir
A
8 yıl
Süreyya Berfe - Her Gölge Titret Okumuş olan var mı?
Okuyan var mı acaba? Bir şey sormam lazım da.
A
8 yıl
E-kitap aramak
E-kitap arama konusunda yardım edebilecek var mı acaba?
A
9 yıl
Şuradaki müzik ne?
https://youtu.be/GPMwIU8xNyY?t=54m26s

Godfather'dan gibi geldi, ost'sine baktım ama bulamadım. Bilen, hatırlayan var mı? Film müziğiydi eminim.
A
9 yıl
RVP ve Nani gelirse kendini çizeceklerine söz verenler
Burada mı veda etsek.

Ben 1 ay söz vermiştim, becerebilirsem şimdi çizeyim.
A
9 yıl
AKK\u0027den kurtulmanın hala adamakıllı bir yolu yok mu?
MTU ayarları hiçbir zaman istikrarlı çalışmadı benim için, çalıştıysa ve hızım arttıysa da sıkıntı çıkardı. Online oyunlarda senkronizasyon ve giriş problemleri yaşadım. Mesela cs go oynayamadım mtu ayarım değiştikten sonra.

Şu lanet şeyin hala adamakıllı bir devası yok mudur? Bir arkadaşım evinde bilgisayardan router yaptı, 4-5 ay boyunca hiçbir şekilde akk devreye girmedi. Neden olduğunu anlamıyorum, sonra bir çözümünü bulup onu da atlattılar.

Şaka gibi, 20 mbps eşşek gibi para ödediğim internet paketi ben kendimi sıksam bile maksimum ayın 12-13'ünde bitiyor. 3mbps'e düşürülüyorum. Resmen 10 sene önceye döndürüyor, 10 sene öncesi "3 mbps'ye kadar internet" paketleri bile çok daha iyiydi zira şu haliyle youtubedan vidyo izlenmiyor donmadan.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.