C

Çavuş
19 Temmuz 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
44 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
C
7 yıl
Ultra iyi Saat Ustası Tavsiyesi - Bengi Saat Cengiz Usta
Arkadaşlar hepinize merhaba,

Baba yadigarı Santos de Cartier mekanik saatimin çelik kayışı paslanmadan dolayı koptu, araştırmadığım yer kalmadı ve tesadüfen forumdan Bengi Saat - Cengiz usta ile konuyu paylaştım ve kendisine hem Cartier saatimi hem de Tissot marka saatimi bakım için gönderdim. Sağolsun ustalığını - gerçi inanın bana usta az bile kalıyor, duayen, master demek daha uygun olacak - özel bir kaynak ile kayışı kurtardı, bakımı yaptı ve sağ salim saat elime ulaştı. İlk olarak kaynak ile kurtarabiliriz deyince inanın bir tereddüt ettim ama saat elime geldiğinde kaynak yerini ara tara bulamadım :lol: Cengiz ustayı acizane tüm tamir bakım işleri için tavsiye ederim. Bu tarz ustalarımıza sahip çıkmamız lazım diye düşünüyorum ve kendisine saygılarımı sunuyorum.
C
12 yıl
RENAULT 2012 SYMBOL ICIN ARKA KOLTUK KAFALIK ARIYORUM YARDIMCI OLACAK VARMI?
RENAULT 2012 MODEL SYMBOL İÇİN ARKA KOLTUK KAFALIK TAKTIRMAK ISTIYORUM. MALUM ŞİRKET ARAÇLARI EN DÜŞÜK VERSİYONLARDA ALINIYOR O YÜZDEN DE ARKA KAFALIK OLMAYAN EN DÜŞÜK VERSİYON Authentique OLARAK GELİYOR. HER NE KADAR ŞİRKET ARACI OLSA DA HAFTA SONU AİLEMİZ İÇİN DE KULLANIYORUZ VE ARKA KOLTUKLARDA KAFALIK OLMAMASI BİRAZ RİSK. ALLAH KORUSUN ARKADAN ÇARPMALI KAZADA ÇOK ÖNEMLİ BİR KORUYUCU OLDUĞUNDAN ACABA BUNU SONRADAN TAKTIRMA ŞANSIM VAR MI ?
C
13 yıl
Itunes ABD de olan bir app nasıl indirilir ?
selamlar

Başlıktan da anlaşılacağı gibi ITUNES USA hesabında olan bir uygulama nasıl indirilir ? Ben bulup indir deyince sizin hesabınız Türkiye'de diyor ve yönlendirme yaparak indirmiyor . Yardımlarınız beklerim.

saygılarımla
C
13 yıl
C3 İLE GARANTİ CEP ŞUBE BAĞLANTI PROBLEMİ
Selam millet

Garanti bankası cep şifrematik üzerinden cep şubeye bağlanmaya çalıştım ama sürekli hata verdi. bununla ilgili bir bilgisi olan var mı? hem garanti cep şube destek hattı ile hem vodafone ile hem de nokia ile görüştüm ama hiç biri problemin kendinde olmadığını söyledi klasik olarak yine mağdur ben oldum

Bilgisi olan varsa yardımlarını bekliyorum
C
14 yıl
HTC DESIRE HD VODAFONE a gelecek mi ?
selamlar,

geçenlerde HTC yeni modelleri ile bir gazatede tanıtım yazısının sonunda sene sonunda HTC DESIRE HD ve DESIRE modellerini Vodafone Türkiye ile kullanıcılara sunacakları yazıyordu. Ne kadar doğru bu bilgi yorum yapabilecek olan varsa bilgileri paylaşabilirmi ?
C
14 yıl
İzmir\u0027de Diseqc Motor Kuracak Usta aranıyor
Selamlar,

İzmir'de Diseqc Motor Kuracak Usta aranıyor
C
14 yıl
IPHONE benzeri W700 Meyzu W7 hk
SELAM DOSTLAR

UCUZLUX ADLI SİTE BU TELEFONU SATIYOR. BİLEN, KULLANAN, GÖRÜŞ BİLDİRMEK İSTEYEN VAR MI?

http://www.ucuzlux.net/index.php?page=shop.product_details&category_id=17&flypage=flypage.tpl&product_id=156&option=com_virtuemart&Itemid=80&vmcchk=1&Itemid=80
C
15 yıl
PSP FAT 16 GB MS TAKILMA SORUNU
Selam Dostlar,

PSP FAT sahibiyim ve üzerinde orjinal 16 GB Sony MS var. Buna bi dünya oyun, müzik ve mp4 formatında film filan attım. Şu anda 4 Gb gibi boşluk olmasına rağmen, başlarda videolar gayet iyi çalışıyordu fakat bir kaç gündür özellikle videolarda takılmalar, sesin önden gitmesi gibi problemler var. Bunun haricinde de menu bile çok ağır işliyor. Acaba donanım sorunu olabilir mi ?

Konu ile ilgili tavsiyelerinizi beklerim.
Saygılarımla
C
15 yıl
PLAYSTATION 2 GRAN TURISMO 4 SAVE FILE
SELAM ARKADAŞLAR

PS2'DE GRAN TURISMO 4 OYUNUNDA EN SON EHLİYETİ ALAMADIĞIM İÇİN BU OYUNU OYNAMIŞ VE TÜM EHLİYETLERİ ALMIŞ ARKADAŞLARIN OYUNU KAYDETTİKLERİ SAVE FILE'A İHTİYAÇ OLDU DA. BENİM SİSTEMDE MESSİAH MARKA MOD-CHIP TAKILI NE ŞEKİLDE YAPABİLECEĞİM KONUSUNDA YARDIMCI OLURSAN SEVİNİRİM. İNTERNETTE BİR ÇOK SAVE FILE BULDUM FAKAT BUNLAR GAMESHARK - CODE BREAKER VB. TÜREVİ PS2'YE DIŞARIDAN TAKILIP ÇALIŞAN CİHAZLARIN SAVE FILE OLDUĞU İÇİN BENİM CİHAZDA ÇALIŞMADI. YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM

SAYGILARIMLA

C
17 yıl
YURTDIŞINDA MOTOR DEĞİŞİMİ HK
ARKADAŞLAR

TÜRKİYE'DE BULUNAN 1990 SONRASI ARACIMI YURTDIŞINA GÖTÜRÜP MOTORUNU DEĞİŞTİRTMEK İSTİYORUM. ACABA RESMİ PROSEDÜR KONUSUNDA BİLGİSİ OLAN VAR MI ?

SAYGILAR
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.