D

Onbaşı
19 Temmuz 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
9 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
D
5 yıl
Havale Nedir? Konusunda Her şey
Genellikle 6 ay ile 6 yaşına kadar görülen, çocuklarda şuur kaybı, gözlerin sabit bir noktaya dikilmesi, salya akıtma, kolların ve bacakların kasılması gibi özellikler gösteren duruma havale denir. Havale Nedir sorusu son zamanlar havale geçiren çocukları olan ailelerin oldukça merak ettiği bir sorudur. Bunun en büyük sebebi ise havalenin gerçekten çok korkutan bir hastalık olmasıdır. Çocuklarında gördükleri bu olağan dışı hareketler aileleri oldukça korkutmaktadır. Her ne kadar havale geçirmek korkunç olsa da süresi 10 dakikayı aşmayan havaleler çocuğun beyninde kalıcı hasar bırakmamaktadır. Basit havalelerde havale geçiren bebek kendiliğinden kendine gelecektir. Kendine geldikten sonra bir süre uykuya dalacaktır. Çocuğun vücudundaki kasılmalar, gözlerindeki kayma gitmiş yerini sakin ve huzurlu bir uykuya bırakmıştır. Aileler mutlaka uzman çocuk doktoruna götürmeleri gerekmektedir. Havale süresini de doktora bildirmeleri, çocuk doktorunun havale geçiren çocuğa uygulayacağı tedavide önemli bir rol oynayacaktır.
< Resime gitmek için tıklayın >

Havale Nedir sitesi ile ailelerin korkulu rüyası olan ateşli havale nedir, soğuk havale basit havale gibi kavramlar hem uzmanlarımızın yazıları hem de videolar ile ailelerimizin akıllarındaki tüm sorulara ışık tutmaktadır. Havale süresi, havale nasıl geçer , soğuk havale, havale süresi, havaleden sonra kalıcı hasar kalır mı gibi sorular çocuğunuzun sağlığı için en önemli konulardır. Bu soruların en önemli cevabı ailelerin havale kelimesini duydukları anda soğukkanlı kalmalarıdır.

< Resime gitmek için tıklayın >
Havale sırasında ailelere düşen en önemli görev olan soğukkanlı kalma durumunu nasıl başarabileceğiniz de Havale nedir sitesinde belirtilmiştir. Her anne babanın mutlaka havale konusunda bilmesi gereken bilgiler bu sitede en ince ayrıntısına kadar yer almaktadır. Ayrıca sitenin yorum kısmında aklınıza takılan tüm soruları da sorabilirsiniz.
< Resime gitmek için tıklayın >

Eğer sizin de çocuğunuz ateşli havale ya da soğuk havale geçirdiyse, bugününe kadar havale konusundaki bilgisizliğinizi bir kenara bırakıp Sitede uzman yazıları ve videoları ile aklınıza takılan her soruna cevap bulabilirsiniz. Özellikle çok önemli olan; havale nedir, bebeklerde ateş, çocuklarda ateşe ne iyi gelir, havaleye ne iyi gelir, havale hasar bırakır mı gibi sorulardır. Ailelerin bilinçlenmesi sağlıklı çocuklara, sağlıklı çocuklar da mutlu toplumlara yol açmaktadır.
D
7 yıl
50cc Konusunda Uzman Arkadaşlar Buraya
Merhaba arkadaşlar. Bir motor almayı düşünüyorum. Bilgim de çok fazla olmadığı için konuyu açma gereği duydum. şu özellikler arıyorum

1. Motorlu Taşıtlr Vergisinden muaf olmasından dolayı 50cc üstü olmayacak
2. B ehliyeti kullanımına uygun olacak
3. Az yakacak (100km de kaç litre yakar yazarsanız sevinir)

Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler
D
7 yıl
Ek Gelire ihtiyacı olanlar buraya
Günümüz şartları zor, hayat pahalılığının artmasından dolayı ek iş aramak zorunluluk haline geldi. Ek gelir elde etmek için çok çeşitli yöntemler vardır. Boyacılık yapmak, paketleme iş, çocuk bakıcılığı gibi işler yapılabilmektedir. Sitemizde İstanbul’da ek iş, Ankara’da ek iş, İzmir’de ek iş, Bursa’da ek iş gibi tüm şehirlerde yapabileceğiniz ek işler bulunmaktadır. İnternetten para kazanma, internetten ek gelir elde etme son zamanlarda insanların en çok tercih ettikleri ek iş modellerinden biridir. Özellikle kış aylarında artan ödemeler ile birlikte ek gelir için evde bilgisayar başında para getiren şeyler ile uğraşıp bunu aylık kazancına ekleyenler bulunmaktadır. Evinizde, sıcacık odanızda bilgisayar ve internet ile internet üzerinden nasıl para kazanılacağını öğrenebilirsiniz.

Blog yazarak para kazanmak, fotoğraf çekerek para kazanmak, internetten para kazanma, instagram ile para kazanmak en çok tercih edilen internetten para kazanma yöntemlerinden birkaçıdır. internetten nasıl para kazanılır diye düşünen insanlara bu konudaki çeşitli makaleleri okuyup yavaş yavaş uygulamaya koyabilirsiniz. İnternetten para kazanmak sabır isteyen bir iştir bunu kesinlikle unutmayın. Ek gelir yapmanın her hangi bir yaş aralığı veya cinsiyet zorunluluğu yoktur. Genellikle işini yaptığınız kişi ile anlaşmanız önemlidir. İşini yapacağınız kişi ile anlaştıktan sonra işi zamanında teslim ettikten sonra ücretinizi alacaksınızdır.

Mesai ücreti olmadan, başınızda patron olmadan istediğiniz zaman mola verebileceğiniz istediğiniz zaman saatlerce çalışacağınız bir iş türüdür ek iş. Siz de bu şekilde rahat bir şekilde çalışmak istiyorsanız sitemizdeki ek gelir modellerinden kendinize en çok uyan işi seçip ailenize katkı sağlayabilirsiniz.

Ek iş yapma da en önemli şart işi zamanında teslim etmektir. Sitemizde özellikle üniversite öğrencilerinin, ev hanımlarının ve memurların ek iş aramalarına yardım eden sitemizde çok sayıda özgün içerikli ek gelir imkânları vardır. Her gün düzenli olarak güncellenen sitemiz paraya ihtiyacı olan insanlara fırsat oluşturmaktadır. Kredi kartı borcu olanlar, kirasını ödeyemeyenler, kredi çekip ödeyemeyenler için ek gelir şart olmuştur. Ek gelir elde etme yöntemlerini, internetten para kazanma yollarını sitemizden bulabilirsiniz.
www.ekishavuzu.com
D
13 yıl
Flash Siteye JavaScript Ekleme
Merhaba Arkadaşlar

http://www.askmatik.com/mesela/mesela.swf burdaki örnek flash çalışmaya şurdaki

http://www.askmatik.com/mesela2/ bulduğum javascript menüsünü eklemek istiyorum.

JS'nin içindeki dosyalar;
css
images
js

jsnin içinde;
jquery.easing.1.3.js
jquery.iconmenu.js
jquery-1.6.1.min.js

acaba nasıl yapabilirim?
D
13 yıl
Flash CS5 de Butona .html gösterme
selam arkadaşlar adobe flash cs5 as3 de butona örneğin index.html yi nasıl gösterebiliyorum.

butona link veriyoruz ya hani

on(release){ 
getURL("http://www.getfile.co.kr","_blank");
}


ben de link değil xxx.html yi açmasını sağlamak istiyorum.
D
13 yıl
Flash CS5 sorunu
selam arkadaşlar çok büyük bir sorunun içindeyim çıldırmak üzereyim. sorunum flash cs5 açılışında (istisnasız) ve scrollbar olsun ya da components'te ne koyarsam koyayım
error initializing java runtime environment flash hatasını alıyorum. nette araştırdığım kadarıyla en sağlam bilgi;http://forums.adobe.com/message/3284048 burda alt kısımda buldum ama ya yanlış yaptım ya da başka bir şey var olmadı. konuyla ilgili türkçe kaynak da bulamadım lütfen yardımcı olun lütfen bu sorunu nasıl atlatabilirim :s
D
14 yıl
Harika reklam avanatajı
Arkadaşlar sitemiz olanwww.askmatik.com sitesinde sevgililere özel websitesi yapıyoruz. Reklamımızı sitenizde yapın, siteniz aracılığı ile bize site yaptıran kişilerin ücretinin 30 lirasını size gönderelim.

Site ücreti: 100 Lira
Size Verilecek Miktar: 30 Lira

Bize Ulaşın...

www.askmatik.com
iletisim@askmatik.com
D
14 yıl
Bilgisayarıma uyum pil hangisi lütfen yardım edin...
Merhabalar

http://www.sadecenotebook.com/default.asp?pid=2&uid=2421&u=Asus%20X64VG280DV

linkte vermiş olduğum bilgisayarıma batarya almak istiyorum ama hangi modellerin uyumlu olduğuna dair bilgim yok lütfen yardımcı olur musunuz?
D
15 yıl
AVERMEDIA Galaxy Ext USB 2.0 - Kablolu Tv Sorunu
Arkadaşlar

http://www.eksenbilgisayar.com/pinfo.asp?pid=19435 linkte görmüş olduğunuz cihazı kablolu tv ye bağladığımda yayın var ama hiçte net değil, ayarlarına baktım epey karışık. İçinden çıkan AverTv'yi kullanıyorum. cihaz özelliklerinde HD görüntü alınabileceği veya çok yüksek kalitede tv izleme olanağı diyor ama ben de görüntü hiç de öyle değil. Muhtemelen ayarlarında bir sorun var. Bu kartı kullanan arkadaşlar var mı acaba? ya da kablolu tv ayarları nasıl yapılır ? yardımcı olursanız çok minnetter kalacağım arkadaşlar. Ayrıca bu kart için hangi programdan en iyi şekilde verim alırım?
D
19 yıl
SONY VAİO FS285H
Arkadaşlar benim yapamadıgım br kaç şey var. 285h konusnda bana yardım edin lütfen

türkçe windovs yükledim ama kartları tanımıyor. türkçe win. yükleyen var mı

pc çalışırken monitörü kapattıgım zaman baglantı kesiliyor :s bu neden kaylankalnıyor sizce


klavyede artı dolar işareti s onları nasıl koyacam shift ve alt işe yaramıyor
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.