Y

Çavuş
15 Haziran 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
38 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
Y
geçen yıl
1.350 tl kadar suv tavsiyesi rica ediyorum.
herkese selam 1.350 tl kadar suv tavsiyesi rica ediyorum.
aklımda MG HS BENZİNLİ luxery paket var diğer öneri tavsiyerinizi açığım yardımızı rica ederim şimdiden hepinize teşekkür ederim..
Y
2 yıl
Photoshop yardım araç plakası
Selamlar öncelikle yardım edebilecek arkadaşlara şimdiden teşekürler kızımın doğum günü için resimdeki araca 34 ALM 35 plaksını orjinele yakın yapabilecek üstadlar varsa çok teşekkür ederim.5 yaşındaki kızım için bunu yaparsanız çok minnettar olacağım emeğinize sağlık
< Resime gitmek için tıklayın >
Y
3 yıl
ford mondeo satılıp citroen c5 aırcross alınırmı
selamlar 2015 model ford mondeo dizel düz vites satıp citroen c5 aircross suv sıfır km almak istiyorum 180.000 tl ford mondeo civarı c5 ise 330.000 tl sıfır fiyatı var yardımlarınızı bekliyorum.
Y
4 yıl
İkisi arasında tercih sıfır c3 mü sıfır c elysee mi?
Selamlar ötvsiz olarak ikisine de baktım. 3 çocuğum var eşim ve ben kalabalık bir aile sayılırız. Yeni makyajlı kasa c3 baz paket c elysee ise full paket olarak önerildi, c3 baz Paket olmasına rağmen bir çok özelik daha fazla ;arada kaldım fiyat olarak ise c elysee 5 bin daha fazla kararsız kaldım yardımlarınızı rica ederim. saygılarımla
Y
4 yıl
Tv sesini ev sinema sisteminden almak istiyorum yardım lütfen
Selamlar
Tvmin sesini ev sinema sisteminden almak istiyorum bir türlü çözemedim beceremedim bağlantı şeklini yardım ederseniz sevinirim şimdiden emeğinize sağlık çok teşekkür ederim
Tv çıkışları ve ev sinema sistemi çıkışları aşağıdadır

Bu tv nin çıkışları

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

Buda ev sinema sistemi çıkışları

< Resime gitmek için tıklayın >
Y
5 yıl
160.000 tl bandında suv tavsiyesi
herkese selamlar saygılar. Kullanmakta olduğum aracım ford mondeo son kasa 2015 model aracım motor contası yaktı yaklaşık 3.000 tl masrafı var fakat bu arıza beni aracımdan soğuttu, bende 100.110 bin gibi rakkamlara satmayı düşünüyorum üzerine 50.000 TL kayarak bir suv tarzı araç düşünüyorum tavsiyelerinizi bekliyorum. Şimdiden tüm üstadlara tavsiye düşünceleri için teşşekürlerimi sunarım.
Y
6 yıl
Hafif ticarî araç tavsiyesi
Herkeze selamlar evim beylikdüzünde iş yerim Silivri de günlük yaklaşık 65km gidiş 65km dönüş olmak üzere uzun yol yapıyorum durk kalkı trafiği oldukça az olan bir güzergah bu amaçla aynı zamanda arada yük taşımak amacı ile bir ticari araç bakıyorum gerek konfor gerek yük amaçlı tavsiye edeceğiniz araçlar nelerdir şimdiden herkese teşekürler

İlgilendiğim araçlar

Citroen berlingo
Citroen nemo
Dacia Dokker
Fiat Doblo
Fiat fiorino
Ford connect
Ford courier
Peuget partner
Renault kangoo
Volkswagen caddy
Y
7 yıl
Bu minik gagavuz türkü akrabam için oy istiyorum
Arkadaşlar moldavada yaşayan gagavuz türkü bir yakinimin minik kizi bir tv reklam filminde oynamak için yarışmaya katıldı ve en çok oy olan minik bu tv reklamında oynayacak‚ sizinde oylariniza ihtiyacim var.Sizden çok rica ediyorum oradaki imkanlar onlar için çok kısıtlı lütfen sadece bir oy . Resmin altındaki kirmizi butona tiklamaniz yeterli pembe minik şapkalı beyaz tişörtlu üzerinde 1 yazan minigimiz. Şimdiden teşekkürler hepinize.

http://www.aquarelle.md/moj-malysh-konkurs-dlya-tvoego-angelochka

bu yarışmanın sayfası linki

buda benim yiğenim lütfen çok ihtiyacımız var oylarınıza
< Resime gitmek için tıklayın >
Y
7 yıl
50-60 bin arası dizel otomatik araç tavsiyesi
herkeze selamlar arkadaşlar günde ortalama 130 km yakın uzun yol yapmaktayım 50-60 bin arası dizel otomatik bir araç arıyorum aynı zamanda hafta sonları ailemle kullanılacak bir araç şahsen benim aklımda 500 L var ama siz üstadlara bir danışmadan olmaz lütfen yardımlarınız bekliyorum.lütfen arkadaşlar oldukça önemli bir konu benim için başka tavsiyeleride bekliyorum.Şimdiden sonsuz teşekkürler.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.