X

Yarbay
14 Haziran 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
18 üye
Görüntülenme (?)
79 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
X
8 yıl
2005 model Civic LS
iyi akşamlar arkadaşlar ,
2005 model 205.000 kmde 1.6 lpgli civic ls model aracı 27600 e alıyorum nasipse. Araçta arka kaput ve tampon değişmiş sağ yanda boya var.Toplamda 5bin kaydı çıkıyor.Araçta müzik tesisatı,çelik jant,egzoz vs var.Araç bir tanıdığımda Döşemeler vs temiz.
Fiyat nasıl arkadaşlar buradaki yorumlarında neticesinde yarın net bir cevap vericem.Yorumlarınız için teşekkür ederim.
X
8 yıl
3000 Butce Ile Tavsiye
Herkese selamlar arkadaslar
Acil olarak laptop almayi düşünüyorum.Kullanim amacim 3d max autocad ps gibi programlar.Genel olarak cizim amaçlı kullanicam.Tabi arada sirada oyunda mutlaka oynarim.Butcemi zorlamayacak sekilde hatta 3 binin altinda olursa cok cok iyi olur hangi laptopu tavsiye edersiniz ?
Aklimda x550jx var ama ekrani dusunduruyor beni? N550jk 167d var oda ardaki fiyat farkina deger mi ?

Yardim ve yorumlariniz icin tesekkur ederim..
X
8 yıl
Lastik Secimi
Herkese iyi akşamlar arkadaslar.
2011 model insignia sahibiyim.Lastikler ömrünü doldurdu.Bu haftasonu lastik almam lazim ama markalar arasinda kararsiz kaldim.Aklimda lassa phenoma lastikler var.415 tl fiyat aldim.Bir yandanda dunlop direzza var bunun fiyatida 295 tl.Acikcasi ses yapmasini istemiyorum..Tabi fren mesafesi vs gibi ozelliklerde onemli.Dunlop nasildir alinir mi ?Petlasin lassadan daha iyi oldugunu söyleyenler var aklimi karistiriyor.Bu markalar hakkinda deneyimi fikri olanlar varsa paylasirsa cok memnun olurum.Teşekkürler..
X
8 yıl
Mimarlik ogrencisine Tavsiye
Oncelikle herkese iyi aksamlar arkadaslar,
Cizim amacli kullanmak icin laptop ariyorum.Autocad ,3dmax,vray gibi programlari guncel haliyle donmadan kullanabilmek icin laptop tavsiyesi istiyorum.Beni en azindan 5 sene idare etmesi lazim.Butcem 2500 tl.Aklimda x550jx modeli var ama bana n550jk onerdiler.Aralarinda aman aman bir fark var dusunur midir ?Veya baska tavsiye edebileceginiz marka model var mi ?
Bu arada bu modeller aralarinda da farklar var mesela 171d 168h gibi bunlar ne anlama geliyor ? Yardimlariniz icin tesekkur ederim.
X
9 yıl
2000 Accent 1,3 lx
Öncelikle Herkesin Kadir Gecesi mübarek olsun.
Arkadaşlar nasipse araba alma arefesindeyim.Bir arkadaşım aracını satıyor araç 2000 model accent 1,3 lx araç orjinal 100.000 km de lpg'li 2 parça boya var dışında orjinal araç döşemeler vs temiz araç.Parlament mavisi. Bu aracı 12.500 tl son olarak bıraktı bana. Bu fiyata bu araç alınır mı?Yarın satarken zarar ettirir mi yoksa kar mı ettirir?
Sorularımı cevaplarsanız sevinirim.Bu arada araç milenyum kasa DEĞİL.
Teşekkürler..
X
9 yıl
ACİL 0 RH NEGATİF KAN ARANIYOR..
Arkadaşlar öncelikle herkese hayırlı akşamlar,
Yarın sabah 9:00' da Bağcılar Devlet Hastanesinde ameliyat olacak olan bir arkadaş için 0 rh negatif kana ihtiyaç vardır.
Yakın olanlar ve yardım etmek isteyenler bu numaradan ulaşabilirler veya mesaj yolu ilede ulaşabilirler.

0532 564 95 77
BİLAL
Bağcılar Devlet Hastanesi
X
9 yıl
TELEFON + İNTERNET
Herkese selamlar,
Arkadaşlar evimde kullanmak için internet tavsiyesi istiyorum.Ancak evimde telefon yok telefonsuz internet olarak hangisini önerirsiniz? Aynı zamanda digitürk te kullanıyorum digitürk ü kapsayan bir kampanya mevcut mu?
Teşekkürler
X
9 yıl
Tavsiye Lütfen
Herkese iyi aksamlar,
Bu hafta nasipse telefon almayi dusunuyorum.1200- 1250 tl arasi butcem var.Alinacak telefonu uzun sure kullanmayi dusunuyorum.Oncelikle kamerasi iyi olmasi gerekiyor.internette kasma donma yapmasin.Aklimda lg g3 almak var.Ithalat garantili olarak.Lg g3 u tavsiye eder misiniz ? Veya alternatif bir telefon onerir misiniz ? Yardimlariniz icin teşekkür ederim.
X
10 yıl
Bu Arac Alinir mi ?
Oncelikle herkese iyi akşamlar,
Arkadaşlar bir arkadaşım 2013 model 35 bin kmde citroen c elysee satiyor.arac 1.6 dizel. Aracta 10 bin tl hasar kaydi var.Tam olarak aracin hangi parcasinin degistigini , boyandigini daha sormadim.Fiyat olarak ise 26 bin tl istiyor.Sizce bu arac alinir mi ? Alinirsa ne kadar verilir ?
X
10 yıl
Fluence alınır mı? Ederi nedir?
Herkese iyi ramazanlar arkadaşlar,
Daha önce de bu tür konular açmıştım.Kendi çapımda al-sat yaparak ek gelir etmek istiyorum.Borcu olan bir arkadaş 2012 model fluence satıyor araçta hata boya yok sadece çamurlukta çizik var.Araç gri renk.Paket ve km bilgilerini akşam alıcam.Ama km 100 bin üzeri olduğunu biliyorum.Bu araç alınır mı? Binmekten ziyade satmak için istiyorum.Alınırsa en boş paketi ele alırsak ne kadara gider?
Yardımlar ve yorumlar için teşekkür ederim.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.