P

Yüzbaşı
13 Haziran 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
49 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
P
4 yıl
Satılık - Butterfly Vanilla, Moto Gloves Cool Mint WW, M4A4 Asiimov FT, AK Vulcan FT
Selamlar herkese,

Elimdeki item'ları satmak istiyorum:

Butterfly | Vanilla - 3250 TL
Moto Gloves | Cool Mint (Well Worn - Float: 0.38) - 1850 TL
M4A4 | Asiimov (Field Tested - Float: 0.27) - 600 TL
AK47 | Vulcan (Field Tested - Float: 0.24) - 310 TL

Steam profil: https://steamcommunity.com/id/burakkaleli/
P
8 yıl
Akşamları Kaç Ping Alıyorsunuz (19:00-00:00 arası)
Arkadaşlar bu saatler arası ortalama kaç ping alıyorsunuz. Günün her saati pingim 100ü geçmezken bu saatlerde 100-250 arası oynuyor pingim. Uydunet'e mail attım ama bir sıkıntı olduğu kesin bence. (Diğer oyunlarda herhangi bir sıkıntı yaşamıyorum. Sadece wow'da pingim yüksek nedense.
P
9 yıl
Tam Hız Alamıyorum
Modem arayüzünde baktığımda gelen hız 8 mbit olarak görünüyor ama speedtest'ten hızı kontrol ettiğimde 4.5'la 5 arası bir hız alıyorum.Hız ölçümünde en başta 8'lere ulaşıyor ancak zamanla düşüyor.Bu sorun neden kaynaklanıyor olabilir? AKK'yi geçmedim.
P
10 yıl
Mac İnternet Bağlantı Sorunu
Arkadaşlar Mac'e windows yükledim ancak internet bağlantısıyla ilgili bir sorunum var.İnternet bağlı gözüküyor ancak web sitelerine giremiyorum, internet bağlantısını kesip tekrar bağlandığımda bu sorun çözülüyor.Bu işlemi 10-15 dakikada bir yapmak can sıkıcı bir durum.Bu sorun neden kaynaklanıyor olabilir? Çözüm için yardımcı olabilir misiniz?
P
10 yıl
PAX Skinleri Hakkında
Pax skini alırsak sanırım Türkiye'de kullanamıyoruz? Bu konuda ne yapabiliriz?
P
11 yıl
Olaf Jungle
Daha önce olaf jungle'da kullanılıyordu, şu an nasıl ? Kullanılabilir durumda mı?
P
11 yıl
CGT İçin Takıma Oyuncu
Arkadaşlar CGT için takıma solo top oyuncusu arıyoruz.Takımımız yeni kuruldu.Önceki takımımız silver 5'teydi.Çok iyi olduğumuzu söyleyemem ancak çok da kötü değiliz.Bizimle beraber eğlenebilecek, oyunun tadını çıkarabilecek katılmak isteyen arkadaş varsa buraya yazabilir.
P
11 yıl
Fraps Hakkında
Arkadaşlar video kaydederken kendi sesimi de kaydediyorum ancak konuştuğum kısımlarda bilgisayarın sesi çıkmıyor otomatik olarak kesilmiş oluyor.Bir de video boyutları çok fazla ve video ağır çekimdeymiş gibi oluyor.Var mı yardımcı olabilecek?
P
11 yıl
TR Serverının Genel Sorunu
Belki milyonlarca kez yazılmıştır, bu konunun altına da bir sürü troll doluşacak.Yok challenger oldum falan diye, onları Allah'a havale ediyorum.Neyse, 1.5 senedir lol oynuyorum.İlk başta west serverındaydım, arkadaşlarım Türk serverında olup da sürekli çağırınca mecburen geçmek zorunda kaldım.Onlar olmadığı zaman normal oyun falan atıyorum.Sorun kötü oyunculukta değil, tamamen aklı selim bir insan olup olmamakla alakalı.

Ne çok kötü bir oyuncuyum, ne de çok iyiyim.Ortalamayım, genelde jungle oynamayı seviyorum ancak takımda olay çıkmasın diye zaman zaman diğerlerine göre seçiyorum yani hemen en başta alıp kitlemiyorum.Takıma göre seçim yapıyorum denilebilir.Ancak ne oynarsam oynayayım yapılmaması gereken şeyler olduğunu biliyorum.Mesela level 3'te turret dive yapılmayacağını, 50 canla 2vs1 atılmamasını vs. Bunları yapmamak için üst düzey bir oyuncu olmaya gerek yok, azıcık akıllı bir insansan bilirsin.Ancak Türk serverında insanları uyardığınızda karşılığında sadece küfür duyuyorsunuz.Hiç kimse birbirini dinlemiyor, herkes istatistik peşinde.Takım oyununun hiçbir önemi yok.Çoğu oyuncuya göre 0-3-17 giden bir support hiçbir işe yaramaz veya jungle giden oyuncu takımın bir kişinin eksik oynamasına neden olur.

West-TR karşılaştırması çok klişe falan ama arada oyunculuk farkı yok bence kesinlikle insanlık farkı var.Tabii istisnalar var.

Neyse çok sıkıldım yazayım dedim, okuyanlara teşekkürler.
P
11 yıl
Bildirim Alanındaki Ses Simgesi Kayboldu
Bilgisayarı açıp kapattım, ses simgesi kayboldu.Tekrar yerine koymak istediğimde böyle bir sorunla karşılaştım.Yardımcı olursanız sevinirim.

http://s1.directupload.net/file/d/3180/4ahl7rji_jpg.htm
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.