S

Yüzbaşı
12 Haziran 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
75 (Bu ay: 2)
Gönderiler Hakkında
S
9 yıl
Laptoğ Şarj Olurken Performans Kaybı Oluyor
Merhaba;

İki hafta önce Msi GE62 model laptop aldım.

Batarya doluluk oranı %80 altında ama fişte şarj olurken oyuna girdiğim de normalde 40 FPS aldığım oyundan 10 FPS alıyorum. Sanki Fişte değil de adaptör de oyun oynuyormuşum gibi performans kaybı yaşıyorum. %90 doluluk oranına ulaşana kadar bu sorun devam ediyor. Ses cızılıtılı geliyor.

Ayrıca mesela %98 doluluk oranı ile oyuna girdiğim de oyundan çıktığım da doluluk %90 düşüyor. Msi laptoplarda Pili yöneten bir program yüklü olabilir mi? Ya da batarya, adaptör veya anakarta bir problem olabilir mi?
S
15 yıl
msmpeng.exe hatası
arkadaşlar iki sorunum var. birincisi pc'yi açtığımda msmpeng.exe hatası ile karşılaşıyorum.
diğer sorunumda morzilla firefox'da video izlerken the adobe flash plugin has crashed hatası alıyorum.
tavsiyelerinizi bekliyorum.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.