G

Onbaşı
07 Haziran 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
23 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
G
7 yıl
Philips spdif out
Selamlar lcd tv min arkasında s pdfi out çıkışı var bunu sony amfi coaxical girişine takmak mumkun mu bi ara kabloyla
< Resime gitmek için tıklayın >
G
8 yıl
Muhabbet Kuşum Hapşırıyor
İyi Günler arkadaşlar Muhabbet kuşum hapşırıyor ve burnu tıkalı olduğu için hırıltılar ve vıyk vıyk ses yapıyor özellikle akşamları uyurken.
Hapşırığı insanlardaki gibi aynasından akıyor fakat gözleri nemli değil sağlığı yerinde konuşuyor gayet sağlıklı gözüküyor.
Ben solunum yolları enfeksiyonları için olan bir damla var aviastım diye 2 gündür bu ilacı veriyorum fakat henüz hapşırması geçmedi.
Kuşçuya gittim sarı bir toz verdi. bir birinç tanesi kadar bi bardak suda iyice karıştır ardından suluğa koy dedi.
7 gün devam etmemi söyledi.
Bi yan etkisi olurmu dedim valla gülüp ya götürür ya getirir dedi. Bu sefer bu antibiyotiği vermeye iyice korktum.
Şimdi ben bunun öncesinde 1 haftadır kuşa vitamin verdim. Ardından bu hapşırma çıktı 2 gündürde vitamini kesip aviastım ilacını veriyorum.
2 gündür hapşırmasında bi kesilme olmadı.
Aviastım ilacının bi faydası olurmu ? Kullanmaya devam etmelimiyim.
Bu kuşçunun verdiği sarı tozu mu kullanmalıyım.
Şimdi kuşun durumu çok ağır değilken antibiyotiğe boğmak doğrumu ?
Acaba veteriner veya daha önce antibiyotik kullanmış bir arkadaş yardım edebilirmi.

Edit : Kuşun daha fazla uyuması ve burun tıkanklığından dolayı daha fazla ses yapmasından dolayı daha fazla hapşırıdığından kuşçunun verdiği sarı antibiyotik tozdan vermeye başladım. Fakat yinede antibiyotik verdiğim için tedirginim fakat elimdende şu anda başka bişey gelmiyor maalesef.
G
10 yıl
win8.1 ram problemi.
win 8.1 kurdum şu anda gayet güzel çalışıyor fakat uygulamalardan bir uygulama açıp aşağı sürüklediğimde veya kapat dediğimde uygulama arka planda çalışmaya devam ediyor ve harcadığı ram oranlarıda gayet baba ram miktarları.
tam olarak kapamak için aşağı sürüklediğimde uygulama ters dönmesi gerek bu şekilde kapanıyor.bunun normal bir kapanma yolu yokmu.
regeditten veya ayarlardan.
Bu ne saçmalık ram patlıyor.
G
10 yıl
asus x550c recovery kısmını sildim.
İyi günler arkadaşlar asus laptop almıştım içinde win8 yüklüydü oem olarak recovery kısmında.Ben hangi akla hizmetse boot menüden
korumasını etkisizleştirip recovery kısmıyla beraber hepsini silip win 7 kurdum.oem sistemdeki orjinal win8 di şimdi bana sadece win 8 key lazım
laptopun herhangi bir tarafında şifre yazmıyor.oem kısmının lisansını tekrar nasıl alabilirim.tekrar win 8 kurmak istiyorum.
asusun sitesinde herhangi bir cihaz bilgisini yazıp tekrar oem lisansımı alabilirmiyim kısacası gitti lisanslı win8 bunun bir yolu varmı.
G
11 yıl
Beastie Boys\u0027un bir kaç klibi
G
11 yıl
2 adet yabancı şarkı arıyorum
İlk aradığım şarkı seneler önce bir cd de dinlediğim sonra cd nin kaybolmasıyla ismini şarkıyı unuttuğum bir şarkı tek hatırladığım çok güzel bir kadın sesi şarkıya salvaaador diye giriş yapıyor fakat salvador diye arattığımda bulamıyorum.Şarkı ingilizce bu arada eğer dinlemiş olan varsa veya duymuş olan lütfen yazsın.

ikinci aradığım şarkı ise çok bulmak istediğim senelerdir bulamadığım bir şarkı.Eskiden mtv'de alternative nation adlı bir program vardı.O programda altenatif rock veya alternatif müzik yapan gruplar çıkardı.bahsettiğim şarkı slow sayıalbilecek bir şarkı çok güzel bir tınısı var bayan vokal söylüyor fakat grupta olabilir.klip bir tiyatro sahnesinde geçiyordu sanki perde açılıyor ve kadın vokal şarkıyı söylemeye başlıyor.Bu şarkı alternative nation programında bir hafta izlediğimde birinci sıradaydı.bu kadın vokalli bir grup olabilir alternatif müzik yapıyorlar ve sene 90'lar veya 2000'lerin başı olabilir tam hatırlayamıyorum.Bir rock grubuda olabilir aslında fakat şarkıda bilindik rock tınısı yok sadece harika alternatif bir slow şarkı.Daha nasıl anlatabilirim bilemiyorum.Eğer görmüş olan aklına gelen varsa lütfen yazsın ne olursa bakıcam.Alternatif müzikle ilgilenen varsa lütfen yazsın.
G
11 yıl
60\u0027lar70\u0027ler80\u0027ler yabancı şarkılar 2.Bölüm
G
11 yıl
60\u0027lar70\u0027ler80\u0027ler yabancı şarkılar
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.