X

Yüzbaşı
24 Kasım 2003
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
36 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
X
15 yıl
Hoparlördeki sss sesi
Arkadaşlar merhaba,

Bende Creative Megaworks thx 550 ses sistemi var. Daha önce eski evimde kuruluyken olmuyordu ama yeni taşındığım evde kurduktan sonra speakerlardan çok fazla sss sesi geldiğini farkettim. Hiçbir input cihaz takılı değilken, sadece speaker tek başına çalışırken de geliyor. Aksiyon sahnelerinde duyulmuyor ama diyalog sahnelerinde çok rahatsız edici oluyor. Speker seti akım düzenleyici prize bağlıydı, ordan çıkartıp direk prize bağladım ama birşey farketmedi. Birkaç yerde sorunun topraklamayla ilgili olabileceğini okudum. Sanırım çıkartıp başka bir yerde kurup denemem gerekiyor ama biraz zahmetli bir iş olduğu için yapmadım. Diğer elektronik cihazlardan dolayı mı acaba? Diğer bütün cihazlar kapalıyken de bu ses geliyor bu arada. Ya da taşınırken bir zarar mı gördü dersiniz?

Sebebini bilen birisi varsa çok makbule geçer, teşekkürler.
X
15 yıl
Digiturk kartı
Merhaba arkadaşlar,

Bende aylık 10 tl lik paketle birlikte verilen digiturk receiver ı var. Daha gelişmiş bir receiver alıp bu kartı ona taksam digiturk çalışır mı?

Teşekkürler.
X
15 yıl
30m2 için klima tavsiyesi
Arkadaşlar konuyla ilgili çok fazla mesaj atılmış ama okumak için fırsatım yok. 30 m2 için klima tavsiyesi istiyorum, fiyatı nakit 1500 tl ye kadar olabilir. Sadece soğutma için kullanıcam. Haftaiçi çalıştığım için akşamları 3 saat kadar çalışacak, enerji tüketiminden çok sessiz olması benim için daha önemli.
X
15 yıl
Miele Elektrikli Süpürge
Arkadaşlar aranızda Miele elektrikli süpürge kullanan var mı?

S5211 modeli 350 TL, önerir misiniz?

http://www.darty.com.tr/e_commerce/ELEKTRIKLI-SUPURGE/MIELE/S5211-p-21612-c-76.htm
X
19 yıl
AMD CPU Athlon 64 (1800MHz, 512 KB, S.939)
Merhabalar,

Arkadaş AMD CPU Athlon 64 (1800MHz, 512 KB, S.939) marka CPU su olan yeni bir sistem topladı. Ben Intel kullandığım için pek bilgim yok; bilgisayar açılışta CPU clock hızı 200 diye yazıyor; bu normal değil mi? Overclock yapmak istemiyor.
X
19 yıl
Sistem önerisi??
Herkese merhabalar,

Benim kuzen bilgisayar toplayacak, ben geçen sene imzadaki bilgisayarı topladıktan sonra çok uzak kalmışım yeni çıkan modeller hakkında hiç bir fikrim yok.

* Anakart olarak Intel ve 3-3.2 ghz arası bir işlemci alsın diyorum. Ama bu işlemcilerin türleri var, hangisi en iyisi?

* RAM olarak 2x512MB 400Hz Kingston almasını söyleyecem. Fiyatı bunu geçmeyecek bir RAM tavsiye eden varsa söylesin.

* Anakart olarak da marka olarak ASUS alacak, ama hangi modeli alsın? Aşırı pahalı olmayan bir öneri istiyorum diğer parçalara uygun olacak şekilde?

* Ve de ekran kartı, en zor kısım burası. Pahalı birşey alamaz, FX5600 den biraz iyi olan hangi model var acaba piyasada satılan?

Sağolunn
X
19 yıl
Alarm lambası yanmıyor
Selam arkadaşlar,

Dün arabayı yıkadıktan sonra farkettim ki aracın içindeki alarm lambası yanıp sönmüyor, merkezi kilit de çalışmıyor dolayısıyla. Araç Honda Civic, alarmın markası SIKURA. Ben aracın içini ya da dışını temizlerken birşey yapmış olabilir miyim? Tavsiyeniz var mı?
X
19 yıl
Honda Civic kaç beygir?
Merhabalar,

Honda Civic 1.6ies (Sedan,2000) model OTOMATİK vites araçlar kaç beygir oluyor? Düz vites olanlar 120 beygir, acaba otomatikleri kaç beygir bilen var mı?
X
19 yıl
Honda Civic 1.6 ies
Uzun bir otomobil arama turundan sonra 2000 model bir Honda Civix 1.6 ies otomatik vites aldım, daha gerçi almadım galeride duruyor, işlemler devam etmekte:) Şimdi bu aracın aküsünün değişmesi gerkiyormuş, Hondarın servislerinde ne marka akü kullanıyorlar bilen var mı? Servise para vermektense aynı aküyü daha ucuza alacam da. Bir de sis farı taktırmak istiyorum, uygun fiyata nereden temin edebilirim acaba?
X
19 yıl
HONDA CIVIC?
2000,2001 model Honda Civic 1.6 120 beygir otomatik vites, metalik gri, lacivert ya da füme rengi almayı düşünüyorum. 17 milyara 90000 km altında temiz bir Civic bulabilir miyim sizce? Mayıs ayında alıcam, satmayı düşünen bir tanıdığınız varsa bu koşullarda, mesajlarınızı bekliyorum.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.