M

Çavuş
03 Haziran 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
24 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
11 yıl
Bilgisayarımda İkinci Bir Sanal Ekran Oluşturamıyorum?
Merhabalar
Bir masaüstü bilgisayar aldım(Ekran Kartı Intel HD Graphics) ve ekran çözünürlüğü ekranından masaüstümü ikiye ayırmak istedim. Sonrasında Display Fusion programı ile bu ikinci ekranımı yönetecektim. Ancak ekran çözünürlüğü ekranında çoklu monitör seçeneği çıkmıyor. Bunun için Win7 de veya ekran kartı yazılımında bir ayar varmıdır. Başka bir masaüstü bilgisayarımda bunu kolaylıkla yapabiliyorum. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

< Resime gitmek için tıklayın >
M
12 yıl
Derince Kipa AVM\u0027de 7D Sinema Keyfi:)
7D Sinema Derince Kipa AVM'de arkadaşlar. Kendimin de içerisinde olduğum videoyu paylaşıyorum:) 7D nin neden 4 ya da 5d olmadığını binince anladım. Daha önce bindiğim 5D ve 6D bunun yanında teknolojik olarak zayıf kalıyor. Herkese tavsiye ederim. Benim bindiğim seansın video görüntüsünü almışlar paylaşıyorum. Tüm filmlere girdim:) Mutlaka gidin derim:) Ancak özellikle motorsiklet yarışında yağmurluk giymenizi tavsiye ederim.

http://www.dailymotion.com/video/xoka41_kocaeli-derince-7d-sinema_news
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.