A

Er
02 Haziran 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
4 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
A
5 yıl
24GB m2 Ssd li bilgisayara Windows 8.1 Nasıl Kurulur
Merhaba ben Abidin Yavuz.
Asus K56cm-XX122H bilgisayarım var. 24 gb M2 ssdsi var. SSd bozuldu çıkarıp attım. Temiz kurulum ile bir süre kullandım. Tekrar ssd kullanmak istiyorum. Fakat ssd yi verimli kullanacak şekilde işletim sistemi nasıl kurulur hiçbir fikrim yok. 24gb ssd ve Hdd yi birlikte kullanacağım. Yüksek kapasiteli ssd alacak maddi imkanım yok ve bilgisayarım çok hantal.
A
6 yıl
harici disk istasyonu tavsiye
merhaba
elimde 3 adet 2,5' seagate 500 gb ve 1 adet 2,5' 1 tb disk var. Bunlardan en az 3 ünü veya 4 ünü birden kullanabileceğim bir istasyon arıyorum. hdd lerden 3 ü birbirinin aynısı. bu disklerin toplam belleğini kullanmak istiyorum. yine seagate olan Backup Plus 1 tb harici disk imi kurtarmak için kullanacağım. Resmi sayfada bir yazılım var 300$ isteniyor. deneme sürümünde dosyaları görebiliyorum fakat kurtar dediğimde 1 tb den büyük bir yer istiyor.
kısıtlı bütçe ile satın alabileceğim bir donanım önermenizi istiyorum. Forumda daha önce açılmış bir konu bulamadım konuya yabancı sayılırım anahtar kelimeler den arama yaptım fakat biraz sabırsızım.
A
9 yıl
Windows 7 de İşlemci Sıcaklığını Kaydetmek ?
Merhaba arkadaşlar benim işyerinde kullandığım bir HB ELİTBOOK bilgisayarım var. Bilgisayar boşta iken veya bir program çalışırken aniden kapanıyor. Üzerinde kurulu yazılımlar var 1 senedir kulanıyorum o bilgisayara bağlı makineler var CNC makineleri vs. Bilgisayar aniden kapanıyor. HDD ve ram de sorun yok işlemciden şüpheleniyorum işlemci sıcaklığını takip edip bir yere sürekli kaydedebilen bir porgram varmı acaba bilgisayar aniden kapandığında işlemçi sıcaklığı ne imiş merak ediyorum. HP servis te aylarca kalması hiç işime gelmiyor. termal macunu değiştirmeden önce başka bir donanımdan kaynaklanıp kaynaklanmadığını merak ediyorum. Garanti dışı kalacak anakartta veya başka bir yerde daha büyük bir sorun var ise elimde kalır bilgisayar diye korkuyorum.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.