S

Onbaşı
23 Kasım 2003
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
2 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
20 yıl
3650\u0027de kullanılan mesaj hafızasını değiştirmek
Daha önce kullanılan msj hafızasını bellek kartı olarak ayarlamıştım ve telefon hafızasındaki msjları bellek kartına atmıştım. Şimdi tekrar msjları telefon hafızasına atmak istiyorum ama nasıl olacağını bir türlü hatırlayamadım. Nasıl oluyordu bu yaw ya da oluyor muydu?
S
20 yıl
Tuhaf Bir Sorun
Merhaba,

Bir türlü çözemediğim bir durum var. Bilgisayarımda bir oyun açtığım zaman, mesela Prince of Persia: Warrior Within demosu, ilk başta çok yavaş çalışıyor. Yani sanki ekran kartım eski, yavaş bir modelmiş gibi. Bi 10 dakika filan oynadıktan sonra oyun aniden çat diye hızlanıveriyor.

Bilgisayarımı 3DMark03 ile test etmeyi denedim. Bilgisayarı açar açmaz test yapınca 1200 civarında bir puan veriyor. Ama yukarıda anlattığım şekilde 10 dakika kadar oyun oynayıp ani performans artışını elde ettikten hemen sonra test ettiğimde 3200 civarında puan veriyor. Sistemim kabaca P4 2.66 GHz, 512 MB DDR400 RAM, GeForce FX5700. Sistemi başka RAMlerle de test ettim birşey değişmedi.

Sizce ne olabilir sorun?
S
20 yıl
3650 Web baglantısı
Merhaba arkadaşlar,

Acaba diyorum 3650 ile IR ya da bluetooth vasıtasıyla bilgisayara baglanıp internete girmek mümkün mü? Yani bir nevi ufak network kurmak mümkün mü?

Saygılar..
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.