O

Teğmen
14 Temmuz 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
6 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
O
17 yıl
NEXT 2000 CIS SUPER PLUS (LCD icin)
Arkadaslar,
LCD icin bu urunu almayi planliyorum.
NEXT 2000 CIS SUPER PLUS
http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=151015&productid=evnext2000cissuper#tablnk

bu runu YUV baglantisi ile TV ye baglasam nasil olur? Ayrica bir sorum da ses'i nasil baglayacagim.

Bilgisi olan ya da deneyen veyahut LCD TV icin baska receiver tavsiye edecek olan var mi?

Tesekkurler
O
17 yıl
-Arkadaslar yardim! Toshiba C3000 - Philips 7332
Arkadaslar
37" bir lcd almak uzereyim. Toshiba 37 C3000 almayi kafama koymus iken bugun 7332 serisi Philips leri gorunce tekrar kafam karisti. Philips'in ozellikle "pixel plus" bulunan modellerinin bariz sekilde daha net bir goruntu verdigini dusunuyorum ama aradaki fiyat farkina deger mi onu bilemiyorum?

Genellikle uydu+dvd+divx leri 3 m den izlemeyi planlayarak almayi dusundugum televizyon icin sizlerin yorumlarini merak ediyorum.

Beni aydinlatirsaniz sevinirim.

arada 900 ytl fark var!!! bu fark gercekten cok fazla ama sonradan da keske philips alsaymisim der miyim diye dusunuyorum isin acikcasi?

Simdiden tesekkurler
O
17 yıl
SONY BRAVIA KDL-40S2530 LCD mi yoksa PANASONIC VIERA TH-42PV70E PLAZMA mi
Arkadaslar fiyat ta aynı (hemen hemen). Siz olsaniz hangisini alirdiniz? Teknik ve goruntu konusunda bilgi sahibi arkadaslarim beni ve benim gibi kararsiz kalanlari aydinlatir ise sevinirim.

Genellikle TV ve DVD icin kullanacagim. 4m den izleyecegim ortalama. Bunlari da dikkate alarak fikirlerinizi yazar misiniz?

PANASONIC VIERA TH-42PV70E PLAZMA TV
http://www.istanbulbilisim.com.tr/plazma_content_detail.asp?content_id=204

SONY BRAVIA KDL-40S2530 LCD
http://www.istanbulbilisim.com.tr/lcd_content_detail.asp?content_id=393
O
18 yıl
arkadaslar yardim san andreas
arkadaslar gecenlerde bilgisayar kafayi yiyince recover yapmak zorunda kaldim ve uzun ugraslar sonrasi % 50 sine geldigim san andreas save dosyalarim falan hersey gitti.

eger oyunda ilerleyen var ise benimle asagi yukari % 50 sindeki save dosyasini paylasabilir mi? tam olarak hangi gorev oldugunu hatirlayamiyorum. o kadar yeri bir daha oynarsam kafayi yerim herhalde.

msn: basaronur@hotmail.com

yardimlarinizi bekliyorum...
O
18 yıl
ISTE GARANTI, ISTE HIZMET, ISTE ACER, ISTE INFRONIC
arkadaslar,
ben gecen yaz singapur'dan travelmate 4102 wlci model bir acer almistim.
basima gelen bu guncel olayi sizinle paylasmak istedim.
gecen hafta persembe gunu notebook ile dizimin ustune koyarak oyun (most wanted) oynuyordum ki bir anda bilgisayar kilitlendi. power tusu ile kapatip actim tekrar kilitlendi... 3 uncu sefer sonunda tekrar acmayi denedim ve makine birakin acilmayi ekran goruntu dahi vermemeye basladi. biryerlerin yanmis olacagini dusunmeye basladim. cumartesi gunu (15.04.06) is cikisi saat 14:45 gibi infronic e makineyi biraktim (onlarin mesaisinin bitimine 15 dk kala) bana sali gunu (18.04.06) arayin dediler ve dun yani 17 sinde online olarak kontrol ettigimde makinenin goruntu vermeyen anakartinin yenisi ile degistigini ve hazir oldugunu gordum ve bugun (18.04.06) az once makinemi teslim aldim. saglam ve yeni bir anakart ile (kontrol ettim gercekten degismis).
bu nedenle acer ve infronic garanti ve satis sonrasi hizmet konusunda bugune kadar benim basima gelen en iyi hizmeti almami sagladilar. buradan tesekkur etmek ve merak eden arkadaslara da bildirmek istedim.
iste garanti budur...
tesekkurler infronic
bu arada bu islemin garanti disi bedeli 350usd+kdv imis (ucuz kurtarmisim:))
O
18 yıl
arkadaslar yardim power control
arkadaslar benim alet acer 1.73 ghz, acer e-power management kullaniyor ve bu program islemci hizini 600 mhz altina indiremiyor. fakat hp (1.73 ghz) 300 lere kadar iniyor kendi kendine yani intel speedstep ile. bu nedenler acer digerine gore daha az pil performansi sagliyor.
bu konu ile ilgili bilgisi ve onerisi olan var mi. yabanci bir forumda notebook hardware control diye bir program gordum bu isleri yapan ama emin degilim bilen deneyen varsa bilgilendirirse sevinirim. baska herhangi bir program tavsiyeniz varsa da lutfen paylasin.
O
18 yıl
iste alinasi bir duo
O
18 yıl
X700 cüler
arkadaslar
benim acer da 64 mb x700 var.
genel olarak memnunum ama performans acisindan diger makinelerde nasil sonuclar veriyor merak ediyorum.
bu nedenle tum x700 sahiplerinin 3d ve performanslarini kiyaslayabilecegi bir forum acmayi uygun buldum.
eger siz de buraya test sonuclarini yazabilirseniz sevinirim.
ayrica driver update gibi konularda da tartisabiliriz cunki benim sistem ilk aldigimda 3dmark05 ten 1570 almisti. ngo driver kurdum 1970 e cikti. omega larin daha iyi oldugunu soyleyen arkadaslar var?
O
18 yıl
notebook overclock
arkadaslar. sonoma islemcilere overclock yapildigini duydum. bununla ilgili bilgisi olan var mi.
O
18 yıl
yardim. ekranimda dusey bir cizgi cikti.
arkadaslar. ekranimda. bir anda dusey dimdik bir cizgi cikti. ekran kartini falan yeniden kurdum ama sanirim lcd ile illgii. ne yapmaliyim. bilginiz var mi. yardim edebilecek birisin taniyorsaniz paylasir misiniz.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.