H

Yüzbaşı
22 Mayıs 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
16 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
H
11 yıl
C kodları ile tavla oyunu
C de yazmam gereken bir tavla oyunu ödevim var ancak nasıl yazacağım konusunda hiç bir fikrim yok bana yardım edebilecek yol gösterebilecek birileri var mı?
H
12 yıl
Park ederken ağaca Çarptım
silinebilir
H
12 yıl
İstanbul köprü geçiş ücreti
Arkadaşım arabayla istanbula gelecek köprüden geçmek için ne yapması lazım illa kgs mi almak zorunda da önce böyle bir şey okumuştum.En maliyetsiz yolla bunu nasıl hallederiz.
H
12 yıl
Yolcu otobüsleri güvenlik donanımları,crash test
Dün denizliden istanbula gece yolculuk yapıyorum, afyonda gözümü bir açtım her yer bembeyaz kar, sis, buzlanma her şey var haliyle içimi bir ürperme aldı hemen kemerimi taktım. Tabi normalde 9 saat süren yolculuk bu şartlarda 12 saat sürdü. Aklıma bazı sorular geldi bunları sizlere sormak istedim bilgisi olanlar bilgilendirirse sevinirim.

Şehirler arası yolcu taşıyan otobüslerin güvenliklik konusunda ne gibi donanımları vardır? Bu neoplan,man,setra,mercedes gibi otobüs üreten firmaların güvenliğe ne kadar önem verdiklerini ne gibi çalışmaların yapıldığını merak ettim. Crash test i falan yapıyorlar mı bu araçlara da veya ne gibi testlerden geçerler.
H
12 yıl
Ekonomik Aile Arabası (önerisi)
Babam biraz takıntılı bir türlü araba beğendiremedim.96 model spring imiz var 6 yıldır bizi idare ediyor artık değiştirme vakti geldi ama babam cok kurcalıyo arabalrı bir türlü kandıramıyorum Bize parçası ucuz,yakıtı ekonomik(dizel olursa da iyi olur),donanım olarak pek bişey beklemiyoruz kliması olsun airbag olsun yeter genelde sehir içi kullanıyoruz aracı günlük 25-30 km yapıyoruz senede 1-2 defada sehir dısına cıkarız o da yakın sehirlere zaten. Babamın derdi yakıt ekonomisi ve parca ucuzlugu .Önerilerinizi esirgemezseniz sevinirim.

2007-2008 model düşünüyoruz.

Bütçemiz : 17-18 bin tl

accent admire lerin motor sesi hoşumuza gitmedi.
Fiestalarda küçük kalır bize.
Clio symboller baktıgımız araclar sizden farklı öneriler bekliyorum.


Not:hafif ticari istemiyoruz
H
13 yıl
Gta ıv orjinal vehicles.img dosyası
Oyunun hikayesini bitirdim sonra bir kaç araba yükleyeyim dedim oyuna ama kayıtlı oyundan başlayınca o yüklediğim araçlar trafikte belirdiğinde ''gta ıv fatal error smpa60'' adında bir hata veriyor, yeni oyun açtıgımda böyle bir sorun yok.Araştırdım biraz yüklediğim arabalarıları kaldırmam gerek düzelmesi için ama yedek almamıştım :s bu yüzden rica etsem bu dosyayı biri bana upload edebilir mi tabi araba yüklememiş birisi.

Değiştirdiğim arabalar kolaylık olsun spark dan export yaparak sadece bunları atsanızda işi yarar sanırım.

esperanto.wtd
esperanto.wtf

dukes.wtd
dukes.wtf

minivan.wtd
minivan.wtf
H
13 yıl
İşlemci sıcaklığı
Asus n53sn sz002v notebookum var ama 4 çekirdeğin arasındaki sıcaklık farkları ne olmalı bu degerler normal mi ?

< Resime gitmek için tıklayın >

3. çekirdek diğerlerinden hep yüksek oluyor acaba bunun anlamı o çekirdeğe daha cok mu yük biniyor demek ve işlemcide problem olabilir mi ?
H
13 yıl
sil
sil
H
13 yıl
beşiktaş-fenerbahçe
...
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.