DonanımHaber Mini sürüm 2 Ocak 2026 tarihi itibariyle kullanımdan kalkacaktır. Bunun yerine daha hızlı bir deneyim için DH Android veya DH iOS uygulamalarını kullanabilirsiniz.
G

Binbaşı
21 Mayıs 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
5 üye
359454 Gün Cezalı
356097 gün 21 s. 45 dk.
Gönderiler Hakkında
G
10 yıl
*BEYAZ EŞYA SERVİS*
İstanbulun heryerine Silivriden - Tuzlaya 5 ana bölge servisi ile 35 araç ve 100 teknik personel ile servis hizmeti sağlanmaktadır.. 0530 746 08 33
!!!ARÇELİK - BEKO - ALTUS - BOSCH - SİEMENS - PROFİLO - AEG/ELECTROLUX!!! Beyaz Eşya ve Ankastre Servisi
!!! Ayrıca VIP olarak TEKA - FRANKE - MİELE ve GAGGENAU Beyaz Eşya-Ankastre özel servis hizmetide sağlanmaktadır. **YETKİLİ SERVİSTEN TEK FARKIMIZ ÖZEL SERVİS OLMAMIZDIR** Orjinal yedek parça ve 1 yıl Garanti!! *ayrıca istenildiğinde garantili orjinal yedek parça temini ve ücretsiz klima/kombi keşfi ve bakımı yapılmaktadır.
İRTİBAT-BİLGİ ve SERVİS HİZMETİ İÇİN; 0530 746 08 33 numaralı telefondan bana ulaşabilirsiniz.
*Forum üyelerine ekstra hizmet önceliği ve indirim sağlanacaktır*..
< Resime gitmek için tıklayın >
G
15 yıl
Beyaz Eşya Sorunları(GENEL)
Arkadaşlar, buraya Beyaz Eşyalarınızda oluşan arızaları ve sorunları rahatça yazabilirsiniz, sorunları hep birlikte çözeceğiz.
Buzdolabı, Çamaşır, Kurutma, Bulaşık Makineleri, Fırın ve Ankastre Eşyalar ile ilgili sorunlarınızı artık buraya yazabilirsiniz..
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.