D

Teğmen
12 Mayıs 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
53 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
D
6 yıl
5.1 earc sistem tavsiyesi
Merhaba,

Bütçem 7-8 bin civarı, 1 bin farka çok daha iyisi olur diyorsanız 9'u zorlarım.
Earc (auto lipsync destekleyen) bir avr olması şart. En uygun olarak Sony STR-DH790 düşündüm ama 7 kanal gereksiz, tavana atmos hoparlör koymak da hayal. 5 kanal alternatiflere açığım.
Bass konusunda beklentim yok, kulelerin bası bile yeter muhtemelen ama ucuz yollu bir bass ile idare ederim.
D
6 yıl
Compact 5.1 önerisi
Merhaba çok fazla alan olmadığı için ufak uydulu bir sistem arıyorum, kule tipi hoparlarden ziyade tv ünitesi üzerine koyabileceğim. Soundbar kullanamıyorum lg 55c9 çok alçak olduğu için soundbar ekranın altını kapatıyor. Bütçe 1500 2000 civarı.
D
9 yıl
43-49\" 4k tv tavsiyesi
Merhaba. Bütçem 3500-4000 civarı. Bu aralıkta ağırlıklı olarak dizi film izlemek için kullanılacak tv önerisi bekliyorum. hev x265 desteği olması önemli. Genelde 1080p dizi izlediğim için upscalingde başarılı olması bonus. Karanlıkta performansı önemli, gündüz pek kullanılmayacağını düşünüyorum.
Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler.
D
12 yıl
Karbüratörlü regülatörlerde lpg ısıtıcısı
96 model uno 70s kullanıyorum. Gördüğüm kadarıyla karbüratörlü sistemler için tasarlanan tüm regülatörler lpg yı ısıtmak için motor suyu kullanıyor. Easy starter benzeri elektrikli veya manifolttan eksoz gazıyla ısıtma yapan regülatör sistemleri mevcut mu acaba karbüratörlü araçlar için? Kışın motor sıcaklığı çok geç yükseldiği için kısa mesafelerden lpg verimini yükseltmenin başka yolu var mı ya da?
D
12 yıl
Amfiye girmelik 80-100W arası tweeter önerisi
Crossoverıyla birlikte tweeter arıyorum. Öndeki coaxlara paralel bağlayacağım için crossoverı olması, 4ohm ve 80-100W kaldırması lazım. Bütçe dostu ne önerirsiniz. Ayrıca teeter açılı olursa iyi olur göğüslüüğe monte edeceğim. Kapı cepliğe takınca ses gelmiyor tweeterlardan önünde engel olmaması gerekiyor.
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-ses-sistemleri-hoparlor-orjinal-vibe-black-air-tweeter-slick-filtre-144011024/detay/
Şu ürünü düşündüm fakat 60W düşük kalıcak amfi ayarını kısmam gerekecek, öyle olunca coaxları tam besleyemeyecek.
4ohm 80-100W arası şart, 2ohmluk veya 45-50wattlık ürünler önermezseniz sevinirim.
D
14 yıl
Araba çalışırken hoparlörlerden gelen pat sesi
2 gün önce başladı bu sorun, kontak kapalıyken sorun yok. Araba çalışmaya başlayınca motor sesi ve arada pat sesleri duyuluyor. Daha önceden sadece motor sesi veriyordu rcanın dışına şase yaptırarak çözmüştük. Acaba nedeni nedir?
Ayrıca Ankara'da bu işten anlayan dolandırıcı olmayan! montaj yapan yer var mı bildiğiniz bu sorunu çözebileceğim?
D
14 yıl
Brainwavz M2,M3,M4 vs. VModa Faze
6-7 aydır kullandığım vmoda faze kulaklığımı değiştirmeyi düşünüyorum. Kulaklığın ses karakterini seviyorum fakat sesler çok birbirine giriyor, brainwavzlardan birine geçmeyi düşünüyorum, faze ile aralarında uçurum denebilecek kadar fark var mıdır?
Dinlediğim müzikler progresif rock (pink floyd,camel,porcupine tree, ayreon,king crimson vs.) progresif-death metal(opeth,dream theater,nevermore,necrophagist,death)
Bu tarzlara en uygun kulaklık brainwavz lardan hangisidir?
D
14 yıl
150 tlye kadar kafaüstü kulaklık önerisi
izolasyonu iyi olan kulağı tamamen kapatacak kadar büyük kulaklıklardan neler önerirsiniz?
D
15 yıl
pioneer teypler için en yüksek kalite dosya türü
hangisidir acaba. uncompressed wma veya mp3 çalıştırır mı? yoksa maks kac kbps destekler
D
15 yıl
amfi kesme sorunu
massive audio hd8004(4*100) amfimle 1 takım oval ve 1 takım coax besliyorum 80*4 rms. geçen gün uzun yolda dinlerken 4 saatin sonunda kesme yapmaya başladı. ses seviyesi 40 lardaydı amfinin ayarını 47 de yaptım. nedeni ne olabilir kablo?bagajda yer olmamasından dolayı aşırı ısınma? yoksa bu tarz bir amfide bunun olması normal mi?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.