M

Yüzbaşı
11 Mayıs 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
33 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
M
8 yıl
Ekran Kartı Seçimi
Merhaba arkadaşlar.Oyun içinde ekran kartım gri şekilde intel 4000 olarak gözüküyor.Nvidia 610 M i seçemiyorum 1 sene sonra oyuna döndüm daha önceden halletmiştim problemi ama hatırlamıyorum ve yazan hiçbişey düzeltmedi.Steam üzerinden oynuyorum clientte 610m le çalışıyor fakat steamden girince 4000 i görüyo sorunu çözen arkadaş anlatırsa sevinirim.
M
9 yıl
CSGO VE DOTA2 İTEMLERİ KARŞILIĞI POE İTEM SATILIR
Arkadaşlar merhaba.Poe yi bırakıp dota2 ve csgo devam etmek istiyorum. Elimde 6l 365pdps 8.75 crit harbindinger bow legacy maligaro drıllneck quiver nonlegacy kaom ve bir kaç item bulunmakta.Buraya itemlerin resimleri nasıl ekliyceğimi bilemedim o yüzden alıcı arkadaşlar oyundan ekleyip görebilirler ve fiyat verebilirler.

POE İD : metocako steam id : metocako

Ayvalıkta yaşamaktayım adım mert yaş 25 celal bayar demircide okumaktayım şehir içi bulunabilirse güvenilirlik bakımından daha sağlam olur tabi :)
M
11 yıl
Eu Parento Karakter Alınacaktır.
Arkadaşlar na daki pingden bıkmış olup eu parento serverına geçmek istiyorum 60 level gearsız karakter arıyorum.Uygun fiyata bırakan olursa alıcam satmak isteyen arkadaşlar bir kaç resimle mesajlarını desteklerlerse iyi olur.Ayvalıkta oturmaktayım.Dediğim gibi satmak isteyen arkadaşlar bir kaç resim koysun lütfen.
M
12 yıl
LoL Bug Splat hatası
Arkadaşlar oyunda bug splat hatası alıyorum oyunu 3 kere silip yükledim ekran kartı driverlarını güncelledim adobeler güncel shockwave flash güncel (lole etkilimi bilmiyorum yazıyodu yaptım) güvenlik duvarı cart curt herhangi bi sıkıntı yok ayarladım ama oyunda bug splat hatası verip atıyor 15 dk da bir nette çözüm ararken framework falan gibi bişeylerden bahsediliyordu bilgisi olan yardım edebilirse çok makbule geçer.Repair de yaptım.
M
12 yıl
Launcher açılmıyor
Arkadaşlar sistem geri yükleme yaptım play tuşuna bastıktan sonra launcher gelmiyor kayboluyor sildim oyunu tekrar yükledim her türlü patch yüklendi falan filan hala açılmıyor sistemi tekrar başka zamana geri döndürdüm lolü tekrar sildim yükledim yine açılmıyor kayboluyor bir anda sorun neden olabilir?
M
12 yıl
Champion ve Skinler silinmiş
Arkadaşlar benim bütün championlar ve skinler ya accounttan silinmiş ya da bi problemden dolayı görünmüyor.Direct debit kullanmadım repair yaptım 3 gündür sorun devam ediyor.Böyle bi sorunla karşılaşan oldumu yardım ederse sevinirim bu arada ticket attım 3 gündür cevap bekliyorum.
M
13 yıl
Apollo 90+ eu char alınır.
Arkadaşlar apolloda 90+char arıyorum ilk tercihim barddır önerilerinizi bekliyorum fiyatıyla birlikte yazabilirseniz sevinirim.
M
14 yıl
Apollo Guild aranıyor...
Arkadaşlar Apollo serverına 2 gün önce geçmiş bulunmaktayım üst düzey cod2 oyuncusuyum oyunda amacı olan kale savaşlarını kazanmak gibi takımlara katılmak istiyorum oyundaki nikim m3tocaQo.
M
15 yıl
Sivas İçi 70+ çar arıyorum...
Sivas içi 70+ çar arıyorum ilgilenenler pm atsın plx öncelikli tercihim venus serverıdır kesinlikle elden düşünüyorum...
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.