O

Yüzbaşı
08 Mayıs 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
325 (Bu ay: 2)
Gönderiler Hakkında
O
2 yıl
\"Shadow Gambit: The Cursed Crew\" Türkçe Dil Desteği ile Çıkış Yapacak !
Shadow Tactics ve Desperados 3 gibi çok başarılı olan gerçek zamanlı izometrik taktiksel-gizlilik strateji oyunlarından tanıdığımız Mimimi Games'in korsanlık temalı yeni oyunu olan "Shadow Gambit: The Cursed Crew" adlı oyunu Türkçe dil desteği ile çıkış yapacaktır. Bu tür oyunları oynamaktan hoşlanan arkadaşlara duyurulur.
O
2 yıl
\"The Excavation of Hob\u0027s Barrow\" Türkçe Yama İstek
Piksel grafikli ve point and click tarzlı korku-macera oyunu olan "The Excavation of Hob’s Barrow" Viktorya dönemi İngiltere’sinde geçiyor ve İngiliz halk hikayelerinden (öcülü, korkulu olanlar) besleniyor. Başrolde Thomasina Bateman var ve o bir höyük kazıcısı.

Türkçe inceleme yazısı: https://oyungezer.com.tr/inceleme/the-excavation-of-hobs-barrow-inceleme

Steam sayfası:
https://store.steampowered.com/app/1182310/The_Excavation_of_Hobs_Barrow
Metacritic Puanı:


https://www.metacritic.com/game/pc/the-excavation-of-hobs-barrow
O
2 yıl
Return to Monkey Island Çıkış Yaptı !
Sevilen adventure oyunu Monkey Island'ın yeni oyunu çıkış yaptı ve Steam'de çok olumlu yorumlar alıyor. Eski nesil, yeni nesil adventureciler tarafından da beğenilmişe benziyor. Oyun maalesef resmi Türkçe altyazı ile gelmedi. Ya bu firmalar Türkçeyi niye şeylerine hiç takmıyorlar ya bu konu canımı çok sıkmaya başladı artık arapça bile öncelikli dil haline geldi. Neyse oyunun Türkçe'ye kazandırılmasında fayda var. Umarım kaliteli bir Türkçe yama ile çevrilir. O kendini biliyor Zeragorn'u göreve davet ediyorum.
O
2 yıl
Aliens: Dark Descent ÇIKTI! Türkçe\u0027ye Çevrilmesini Bekliyoruz !
Aliens: Dark Descent 2023 yılında çıkışını yapacak. İngilizce dışında diğer diller ise henüz belli değil. Steam'den ister satın alın ya da almayın ancak "istek listenize" eklemeyi unutmayın.

Üstten görünüşlü, taktiksel takım tabanlı, gerçek zamanlı strateji oyunu olarak çıkacak. Alien'e ve oynanış türünü sevenlere duyurulur.

Fragmanı:


https://www.youtube.com/watch?v=3W_fIqBj3gc
O
2 yıl
Commandos 3 - HD Remaster Steam\u0027de Resmi Olarak TÜRKÇE Çıkacak !!!
Commandos severlere müjde. Eskilerin klasik gerçek zamanlı real-time strateji oyunu olan Commandos, Steam'de "Commandos 3 - HD Remaster" olarak 2022 yılı içerisinde resmi Türkçe olarak çıkışını yapacaktır.

Sevenlerine duyurulur...
O
4 yıl
\"Iron Harvest\" 1 Eylül 2020\u0027de Resmi Türkçe Olarak Çıkışını Yapacak !!!
Company of Heroes tarzında gerçek zamanlı strateji türünde olan "Iron Harvest" oyunu 1 Eylül 2020'de hem Steam hem de Epic'te resmi Türkçe olarak çıkışını yapacak. RTS severlere duyurulur. 1 Eylül de 92 liraya Türkçe yamalı bir oyunun satışı yapılacak hadiyin ölücü vatan hainleri bunu da şikayet edin bakalım neden Türkçe çıkıyor diye bu oyun.

Not:(Son cümlemdeki ironiyi anlamayan yorumda bulunmasın lütfen cevap vermem.)
O
4 yıl
Sherlock Holmes: Chapter One TÜRKÇE GELECEK !!!
Bu hikâye tabanlı dedektiflik macerasında genç Sherlock Holmes, annesinin ölümünü araştırmak için gittiği egzotik ve tehlikeli Akdeniz adasında kendini kanıtlamakta zorlanıyor.

Efsanesi Seninle Başlıyor!
Sherlock olarak bu açık dünya dedektiflik macerasında verdiğin kararlarla namın yürüyecek. Aldatmaca, şiddet ve çıkarımlar, elinde olan yeteneklerin sadece bazıları. Gizemli yardımcın ve akıl danıştığın arkadaşın Jon da yanında.

Sherlock, Sherlock Olmadan Önce
Yetişkinliğe geçiş aşamasında genç bir süvari olan Sherlock ile daha önce hiçbir oyunda veya hikâyede olmayan yollarla itibar kazanacaksın. Efsane olmadan önceki genç kibrini ve saflığını hiç görmemiştik. Artık bu zamanları yaşayacaksın.

"Sherlock Holmes: Chapter One" 2021'de şimdiden Steam ve Epic'te resmi olarak Türkçe geliyor. Keşke bütün oyunlar böyle çıksa da forumda ücretli veya ücretsiz Türkçe yamalardan dolayı kavga, dövüş, istismar falan yaşanmasa.

https://store.steampowered.com/app/1137300/Sherlock_Holmes_Chapter_One/

https://www.epicgames.com/store/tr/product/sherlock-holmes-chapter-one/home
O
7 yıl
\"Deponia Doomsday\" Steam\u0027de Artık Türkçe!
Deponia severlere müjde. Deponia ve Chaos on Deponia'dan sonra "Deponia Doomsday" oyunu da steam de resmi Türkçe dil desteğine kavuşmuştur. Oyun şuan indirimde ve 10 TL'den satılıyor. Duyurulur. Kaçırmayın derim.
O
7 yıl
\"Remothered: Tormented Fathers\" Oyunu Steam\u0027de Resmi Olarak Türkçe!
Hayatta kalma/korku oyunu "Remothered: Tormented Fathers" Steam'de Resmi Türkçe olarak erken erişime açıldı ve oyunun ileri ki zamanlarda bir üçleme olacağı belirtiliyor. Daha tam sürümü çıkmayan oyunun ilk izlenimleri gayet olumlu eleştiriler alıyor. Steam beğeni yüzdesi ise şimdilik %88'lerde. Yapımcısından resmi olarak Türkçe çıkan oyunlara destek vermek için satın almanızı öneririm. Şuan steamde fiyatı 21 lira tam sürümü çıktığında biraz daha pahalılaşabilir.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.