F

Çavuş
07 Mayıs 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
3 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
F
12 yıl
HD6870 için bu psu yeterli mi?
http://www.exa.com.tr/everest/power_supply/everest_f580a2yy-343-11724.html ekran kartımı değiştireceğim ve hd 6870 almaya karar verdim , fakat sistemimde %70 verimle çalışan 460W lık bir psu var , bunu da değiştirmem gerekecek sanırım karta yüklendiğimde sorun çıkmasın diye , sizce doğru mu yapıyorum ve doğru yapıyorsam bu linkdeki psu nasıl?
F
12 yıl
Inno3D Geforce Gtx560 mı yoksa Zotac Geforce Gtx460 mı?
Arkadaşlar merhaba , ben ekran kartımı yenileyeceğim fakat kararsız kaldım , o yüzden sizlere danışayım dedim. Zotac gtx460 ile Inno3d gtx560 arasında 70 lira gibi bi fark var , fakat daha önce ınno3d hiç kullanmadım ve nasıl bir marka oldugunu bilmiyorum , diğer gtx560 lar ise daha pahalı. Inno3d iyi bir marka mı ? eğer öyleyse bi 70 lira daha verip onu alacagım , yoksa gtx460 ı alıcam...
F
15 yıl
Kahrun da elyos oynayanlar...
Arkadaşlar ben kahrun serverında elyos oynuyorum sizlerden de oynayan warsa burda buluşalım
F
15 yıl
Dansguardian lı ağda online oyun oynamak...
Slm okulumun ınternet agında dansguardian kullanılıyor ve bu nedenle ben online oyun oynayamıyorum connect olmuyor oyunlarda acaba bir çözümü war mı?
F
15 yıl
Satılık wotlk account (ANKARA)
Hesapta 75 lvl blood elf warlock(female),73 lvl human mage (female) ve 62 lvl night elf druid (female) war.wow ve wotlk cd leri orjinal olarak war burning crusade setup ını da dvd ye çekmiştim.Fiyat olarak 120 TL düşünüyorum ilgilenenler umutozannet55@hotmail.com dan bana ulaşabilirler.2 kasıma kadar oynama süresi duruyor hala oynamıyorum o ayrı :D
F
15 yıl
Tekrar başlamayı düşünüyorum....
Arkadaşlar ben WoW u öss nedeniyle taaa vengeful gladiator setinin yeni yeni çıktığı zamanlarda(wotlk öncesi tbc zamanları ) bırakmıştım.Tekrar oynamayı düşünüyorum ama kararsız kaldım oyun oynanabilir halde mi yani yeni expansionu (cataclysm) falan okudum bana sanki blizzard ın kuyruğu sıkışmışta artık son kurtulma çabaları gibi geldi expansion.Wotlk için ise hiç bi fikrim yok 10 gün trial oynamıştım kendi mage imle ama size danışmak istedim bu oyunu tekrar oynamaya başlasam pişmanlık duyarmıyım eski oynanabilir wow duruyor mu hala yoksa tarihin efsane online oyunları arasında yerini mi alıyor????
F
15 yıl
XP 32 BİT 4 GB RAM İLE İLGİLİ..
Arkadaşlar 32 bit xp kullanıyorum 4 gb ram 3.25 gözüküyor fakat bir sorum olacak:Bu sistem 4 gb rami kullanıyor da mı 3.25 gösteriyor yoksa kullanmıyor mu kalan 0.75 gb kısmı? Eğer kullanıyorsa görünüş benim için sorun değil kullansın yeter
F
15 yıl
TTnet 8mb e geçtim fakat...
Ttnet 1mb sınırsız paket kullanıcısıydım fakat dün 8 mb sınırsız tarifeye geçtim(online işlem merkezi aracılığıyla).Fakat şimdi internete girdiğim zaman kullanıcı adı veya parola yanlış diye beni başka bir sayfaya yönlendiriyor.Acaba tarife değişlikliği oldugu zaman internetimi kesiyorlar mı geçici bir süre için yoksa kalıcı bi sorun mu bu?Şimdiden teşekkürler...
F
15 yıl
HDD 2. BÖLÜM GÖZÜKMÜYOR
Slm arkadaşlar..Bilgisayarımı vistadan xp ye çevirdim bugün..Fakat bi sorunum war..Format atarken hdd yi 2 parçaya bölmüştüm sistemi yüklediğim parça dışında diğer parça sistemimde gözükmüyor..Acaba bunu düzeltmenin bir yolu war mı??
F
15 yıl
VİSTA 64 BİT E GEÇMELİ MİYİM?
Arkadaşlar merhaba..Şu an vista 32 bit işletim sistemi kullanıyorum fakat 64 bit işletim sistemi kursam daha iyi performans alırmıyım?
Sistem: İntel C2Q Q8200 İŞLEMCİ
ASUS P5QL PRO MOTHERBOARD
ZOTAC 9800 GTX 256 BİT EKRAN KARTI
4 gb ram vs vs.....

Bi de oyun oynarken hiç kasılma donma vs durumlar olmamasına ragmen görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti ve bu durumdan kurtuldu gibi garip bi hata alıyorum kimi zaman oyun kapanıyor kimi zaman 2 sn sonra görüntü geri geliyor anlayamadım..Baya bi araştırdım bu olayı kimi vistadan dolayı fln dedi ama emin olamadım.Microsoft updatelerde bununla ilgili bi update de war ama yüklemeye çalıştıgım zaman update sisteminiz için geçerli değil diyor.Sizce ne yapmalıyım ???
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.