W

Yüzbaşı
06 Mayıs 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
47 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
W
6 yıl
konu silinebilir
...
W
11 yıl
[Satıldı] Corratec X-VERT Motion 26\" MTB (Hidrolik Disk) Dağ Bisikleti ((1250 TL))
Merhaba,

Üst bir model satın alacağım için elimdeki bisikleti satıyorum. Fiyatı 1250 TL

Kadroda falan herhangi bir çatlak yoktur. Bazı yerlerinde boyalarında çizikler mevcuttur. İstanbul içinde elden satacağım. Ciddi alıcılar ile Anadolu yakasında bir yerde buluşabiliriz, bisikleti inceleyebilirsiniz. Satış durumunda Delta Bisiklet'te temizlik ve bakımını yaptırdıktan sonra teslim edeceğim.

Bisikletimin özellikleri aşağıda yazıyor. Onlardan ayrı olarak;
- İç lastikleri Slime Lite Smart Tube ile değiştirdim. Bilmeyenler için, patlamayı engelleyen dolgu sıvılı iç lastiklerdir. (bakın)
- Matara tutucu, bir çift barend ve yan ayaklığı bisikletle birlikte vereceğim.
- Ayrıca yedekte iki adet Maxxis Overdrive 26x1.75” dış lastik var. Herkes tarafından beğenilen, kaliteli bir yol lastiğidir. Çiftinin piyasa değeri 180 TL ama onları da 100 TL'den verebilirim. (bakın)


TEKNİK ÖZELLİKLER:
Ön Amortisör : RST XC 100MM LOCK OUT (kilitli)
Ön ve Arka Aktarıcılar : Shimano Deore Shadow (3x9 vites)
Vites Kolları : Shimano Deore
Ruble : Shimano Deore 11-34
Zincir, Aynakol ve Orta Göbek : Shimano
Frenler : Tektro Draco Hydro Disc 180mm
Ön ve Arka Göbekler : ZZYZX Alloy 32 Black
Gidon : ZZYZX Riser Alloy Black
Boyun : ZZYZX ALLOY 100MM BLACK
Sele Borusu : ZZYZX ALLOY 30.8
Jantlar : ZZYZX
Jant Telleri : DT SWISS 1.8
Lastik : Continental Race King 26x2.2
Kadro boyu 49 cm. Yani 170-185 boyundakiler için uygun.


Fotoğraflar için buraya bakabilirsiniz:http://www.bisikletforum.com/konu/corratec-x-vert-motion-26-mtb-disc-istanbul-anadolu.124992/
W
15 yıl
Faturanız denildiği gibi sabit ücretle mi geliyor yoksa beklenmedik şekilde yüksek mi?
Vodafone genç avantaj tarifesindeyim 2 aydan fazladır. 25 lira gelmesi gereken faturam sürekli fazla geliyordu. (bkz.http://forum.donanimhaber.com/m_49543755/tm.htm )
Bu konuda müşteri hizmetlerini aradım ama hiç yardımcı olmadılar. Şikayet mail'i attım vodafone'a, o günden beri sürekli atıyorum ama cevap yok.
Üzerine bir de şu konuda (bkz.http://forum.donanimhaber.com/m_48397318/tm.htm ) yazılanları görünce artık karar verdim turkcell'e geçmek istiyorum.
Turkcell'de tarife ücretleri denildiği gibi sabit mi geliyor? 29 liraysa mesela, ekstra ücretli birşey kullanmadıkça 29 lira mı geliyor yani?
W
15 yıl
Vodafone Fatura Saçmalığı (Aldatmacası!)
İki ay önce vodafone faturalı genç avantaj tarifesine geçtim. aylık fatura tutarı 25 TL olan tarife.
İlk faturam 15 Nisan'da kesildi. 25.60 TL geldi. Aradaki 60 kuruş farkı önemsemedim. Ancak şimdi ikinci faturam da 31.30 TL gelince noluyo lan dedim.

İlk fatura döneminde hattıma 500 dk olan paketin 435 dakikası yüklenmişti. İlk fatura döneminde hesap kesim tarihine göre böyle oluyormuş herkeste, forumda yazmışlar faturalı hatta geçenler, ona göre o oranla da fatura tutarı geliyor. Ancak şimdi düşündüm de bana 435 dk yüklendiğine göre ilk faturamın 25 TL değil 21.75 TL olması gerekirdi. Halbuki 25.60 TL geldi.

İkinci faturam kesildi 31.30 TL. Güncel görüşme detaylarından inceledim, facebook'a her girdiğimde internet ücretlendirilmiş.
Bu fatura döneminde ekstra ücretli olarak sadece twitter sms hizmetini kullandım 9 kez, 24 kuruştan toplam 2.16 TL oluyor. Benim bu ayki faturamın bununla birlikte 27.16 olması gerekirdi.
Bu fatura döneminde internette sadece facebook'a girdim ve bunu vodafone live üzerinden yaptım. Ancak bunun ücretsiz olması gerekirken toplam 2.15 TL internet ücreti yansımış.
Ayrıca müşteri hizmetlerini aradığımda 25 TL haricinde 1.10 TL "TK Yıllık Kullanım Ücreti" her ay faturanıza yansır dediler. (Bu da nerden çıktıysa artık! Herşey dahil 25 lira diyolardı tarife için.)
Hatta hadi bunların hepsini toplasak bile 30.41 TL olması gerekir ama benim faturam 31.30 nasıl oluyor arkadaş?

Daha bitmedi! Şuan içinde bulunduğumuz fatura döneminde (15 Mayıs sonrası) ise güncel faturam şuanda 28.45 TL görünüyor. Halbuki bu ay twitter sms hizmetini falan da kullanmadım. Sadece bir defa alo170'i aradığım için onun 1.32 TL ücreti var. Bu seferki nasıl 28.45 oluyor arkadaş?

Faturalı hatta sabit ücret diyorlar ama müthiş bir aldatmaca ve kazıklama ile karşı karşıyayız malesef!
W
16 yıl
Ankamall IMAX ne işe yarıyor? Süs olsun diye mi yapılmış orası?
Hakkaten ya şaşıyorum arkadaş! Avatar gelir IMAX'te yok, Ironman 2 gelir IMAX'te yok, Resident Evil gelir IMAX'te yok, yok arkadaş yok ya!
Şimdi Avatar tekrar vizyona geldi ama o da yok! Ankara'daki IMAX'e neden hiç bişey gelmiyo ya?
W
16 yıl
nrg formatındaki dosyadan bi videoyu mkv formatında çıkarma..
Arkadaşlar, bi konser var elimde nrg formatında. iki dosya, 8'er Gb büyüklüğünde. Bundaki konser videosunu mkv olarak çıkarmak istiyorum. nasıl yapabilirim?
W
16 yıl
Sennheiser CX serisi, V-moda Vibe II, Audio-Technica ATH-CKM70
Şimdi ben genelde metal ve progressive rock dinlerim. Bass manyağı değilim. Tamam bass'lar güçlü ve temiz olsun, hissedeyim ama mid ve tizleri de bastırıp müziği mahvetmesin. Detayları alabilmek istiyorum yani.

Sennheiser CX400 II veya cx500 almayı düşünüyordum ama V-moda vibe II için cx serisinden daha iyi diyorlar. O yüzden CX serisine karşı önyargılarım oluştu. İkisi arasında kaldım. ebay'da 128headphones diye bi satıcıdan vibe II almış bi sürü kişi burda. tıklayın

Bir de diğer tarafta Audio-Technica ATH-CKM70 ile ATH-CKS70 var. (burada) Bunlara nazaran V-moda nasıl peki, karşılaştıran var mı? O kadar parayı vermeye değer mi gerçekten? Çünkü 100TL civarı bişey düşünüyordum, bunlar biraz tuzlu olacak :D

Bu arada Sony NWZ A816 ve bunun yanında gelen kulaklık MDR-EX082 kullanıyorum. Yakın zamanda mp3 çaları da değiştirecem, zen x-fi 2 veya s9 düşünüyorum, ama o az beklesin

Yardımcı olursanız sevinirim :D
W
16 yıl
Doping 8mb\u0027e kadar limitsiz paketi alıyorum, bir kaç sorum var
Bugün yarın alacam.
1. Evde telefon bağlantım da yok. onun için ilk önce turk telekom'a ayrıca mı başvurmak gerekli? Ne kadar sürede hat çekerler evime?
2. ev telefonunu neredeyse hiç kullanmayacağım. bunun için en küçük paketi alacağım. en ucuzu klasik hat mı (10TL) oluyor?
3. Netlimitsiz tarifede ttnet 15gb sonrasında hızı kesmiyormuş burdaki arkadaşların dediğine göre. Doping kesiyor mu, kullananlar cevaplarsa sevinirim.
4. modem seçme şansım olacak mı bilmiyorum ama varsa modemi seçerken neye dikkat etmem gerek, hangi modemi seçeyim?
Şuan aklıma gelenler bunlar. Yardım ederseniz sevinirim. Bir an önce bağlatacağım.
W
16 yıl
süperonline-tellcom aynı sanıyordum, bu farkın sebebi ne ola ki?
Burada süperonline 24 ay taahhüt isityor:http://www.superonline.net/bireysel/kampanyalar/superpaket.aspx
Ama tellcom'da ise 12 ay taahhüt diye belirtilmiş:http://www.tellcomabone.com/default.asp?sf=quiknet_kampanyalari

süperonline ile tellcom aynı değil miydi ya? Bu fark neden kaynaklanıyor?
Her ikisinin de ücretleri aynı. süperonline'dan 24 aylık alıp 2 ay indirimli kullanana kadar tellcom'dan 12 aylık alırım, 2 ay indirimli kullanırım, sonra tekrar 12 aylık alırım, 2 ay daha indirimli kullanırım. Gibisinden insanın aklına geliyo
W
17 yıl
multiboot...
Bilgisayarda C'de XP, D'de Win7 yüklüydü. Win7 hata verip duruyordu, silmek istedim. D'yi biçimlendirdim. Ancak bilgisayar açılışta hala iki seçeneği soruyor. Sanırım xp'nin boot ayarlarını falan yapmam gerekiyor.. bilmiyorum.. Yardımcı olur musunuz?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.