E

Teğmen
12 Temmuz 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
54 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
E
7 yıl
2.El Fiyat Önerisi
Arkadaşlar merhaba,

Aşağıda görsellerini eklediğim ramler ve işlemciyi makul bir fiyata satmak istiyorum, garanti vs yok, uzun süre kullanılmadı köşede bekliyor.

2. El satış fiyatı ne söylemeliyim, saygılar.

< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
E
15 yıl
Ayda 3000-5000 siyah-beyaz çıktı alacağım en uygun fiyatlı yazıcılar nedir ,yardım ?
arkadaşlar çok sayıda çıktı alacağım fiyatı en uygun bir yazıcı lazım ,çok fon. falan özellik önemli değil. tavsiye bekliyorum.
E
16 yıl
İBB ACIKLANDI MI ?
ARKADASLAR BU GUN ACIKLANACAGI SOYLENIYORDU ACIKLANDI MI OKULDAN ULASAMIYORUZ SUAN :(
E
17 yıl
SIYAH GUZEL GÖZE HOŞ GELEN MSN SKIN(ARAYUZ) ISTIYORUM :D
KLASIK MSN ARAYUZUNDEN SIKILDIM VARSA ARKADASLAR KULLANDIGINIZ GUZEL YENI MSN SURUMUNE UYUMLU KOYU VEYA SIYAH BIR SKIN SOYLEYINDE BENDE KULLANIYIM DEGISIKLIK OLSUN
E
17 yıl
AJANSLARDA CALISAN ARKADASLAR LUTFEN BAKSINLAR !
İstanbul'da üniversite ögrencisiyiz yazokulu nedeni ile istanbul'dan gıdemedık.Okul ile beraber çalışıp para kazanalım dıyoruz bır kac kişi ajanslara basvurun , gunluk para kazanırsınız kolay işlerle dedi ...sormak istedigim ajanslarda çalışma sartlarının yanında nasıl ne işler yapıyoruz ve kazanacagımız ücret ne kadar bırde bıldıgınız bıze yonelık ajanslar var mı istanbul mecidiyekoy civarlarında ? şimdiden yardımlarınız ve açıklamalarınız ıçin teşekkurler :)
E
17 yıl
MAHALLE TAKIMIMIZ VE DERBİ MAÇ :)
herkesın bir mahalle takımı ve rakıp mahalle takımları vardır :) bızım mahalle takımıda bu ! amacımız sesimizi mahalle olarak dunyaya duyurmak :)

fena salladım :) işte 10 mactır yenılmeyen mahalle takımımız ve derbı maçtan kesitler ..

http://www.youtube.com/watch?v=bQsjKhd7Rpw
E
17 yıl
İBB BURSLARI YATIRIYOR !!!
İSTANBUL - İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin üniversite öğrencilerine verdiği karşılıksız eğitim yardımının ilk taksidinin, Kurban Bayramı öncesi ödeneceği bildirildi.

Yapılan yazılı açıklamada, toplam 44 bin öğrenciye verilecek eğitim yardımının ilk taksidinin 25 Aralıkta ödenmeye başlanacağı ve öğrenciler tarafından belirtilen Ziraat Bankası şubelerine yatırılacağı kaydedildi.

Açıklamada, Haziran ayında sona erecek yardımlar kapsamında, 41 bin ön lisans ve lisans öğrencisine aylık 90, 2 bin 500 yüksek lisans öğrencisine 130, 500 doktora öğrencisine de 200'er YTL ödeme yapılacağı ifade edildi.

Açıklamada, bu yıl yardımlar için 135 bin öğrencinin başvuruda bulunduğu da dile getirilerek, ödemelerin Kurban Bayramı öncesi yapılmasıyla öğrenci bütçesine katkıda bulunulmasının amaçlandığı belirtildi.


ALINTI :http://www.dunyagazetesi.com.tr/news_display.asp?upsale_id=292593&referrer=rss
E
17 yıl
KULLANDIGINIZ, DİŞLERINIZI BEYAZLATAN DİŞ MACUNU VAR MI ?
SIGARA VE ASIRI CAYDAN DOLAYI DISLERIM SAPSARI OLDU NEYSE ONERIPTE ALABILECEGIM KULLANIPTA MEMNUN


KALDIIGNIZ DIS MACUNU VAR MI ? BIR SORAYIM DEDIM [8D


BUNUN YANINDA ARKADASIMIN DISLERINDE BEYAZ LEKELER VAR BU GECIYOR MU YAV BUNUDA ASIRI MERAKTAN SORUYORUM BILEN CEVAPLAR INS...
E
17 yıl
web page maker v2 kullanan arkadaslara ?
hazır template kullandıgımızda contacts da kı emaıl adresını degıstırıp kendı emaıl adresımı yazmak ıstıyorum bır turlu bulamadım nasıl yapılcagını ınsallah bılen cıkar
E
18 yıl
dreamweaver 8 yuklerken kı sorun
dosyaya yuklemek ıcın tıklıyorum soyle bır uyarı cıkıyor yuklemek ıcın ne yapmalıyım ?


< Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.