F

Onbaşı
27 Nisan 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
1 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
F
12 yıl
Asus N55S Grafik problem
Merhaba arkadaslar. Asus N55S laptop'um var. Geforce GT555m Cuda 2 gb ekran kartı var. Ayrıyeten nasıl oldugunu bilmiyorum cok anlamadıgım icin İntel HD 3000 grafik kartıda var içinde aletin. Eskiden böyle bir problem yaşamazdım fakat bazen alt+tab yaptıgımda veya oyunu yeni actıgımda FPS'den anladıgım kadarıyla Nvidia devreye girmiyor. Normalde 60 FPS ile oynadığımoyun 32 FPS'e düsüyor, ayrıca renk ayarlarından da anlıyabiliyorum. Bu problemi nasıl çözebilirim? Saolun simdiden
F
13 yıl
52. Evren HESAP ALINIR
Hesabın puanı 25k üstü olsun benim icin yeterli. İnternet üzerinden ödeyeceğim,kelek olmasın :) Filocu olursa daha iyi olur.

Fiyatlandırma; 25k - 80k 25 TL (Konuşulur anlaşılır :) )
80k - 150k 45 TL (Konuşulur anlaşılır :) )
150k+ puana göre değerlendirilir. (Konuşulur anlaşılır :) )
F
14 yıl
Argent Dawn (TR-RP Oluşumları,SoR/AoL/TSC)
----
F
14 yıl
Yardım lazım : The Godfather
The Godfather oyununda Don seviyesine yükseldim. PS2 de bu seviyeden önce bile yanıma adamlarımı çağırabiliyordum.Fakat pc'de nasıl yapıldığını bilmiyorum.Bilen varsa lütfen yardım edebillir mi? :)
F
14 yıl
Boyuma göre kilom
Boyum 1.80 civarı ( tam emin değilim 179 ile 182 arası ) ve kilom 56. Basketbolda daha yüksek sıçramak istiyorum,parmaklarımla çembere değebiliyorum ama bu boy civarında smaç basabilenler var sanırım. 93 doğumluyum,günde en az 40 dakika basketbol oynuyorum ( öğlen tenefüsü mübarek =P ) kilom hakkında tavsiyeleriniz veya kilo almam gerekiyorsa tavsiyeleriniz?

Not: Daha da uzamak istiyorum ve yaşıtlarıma göre oldukça hızlı koşuyorum.

Şimdiden teşekkürler.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.