Q

Yüzbaşı
09 Temmuz 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
361568 Gün Cezalı
356707 gün 22 s. 27 dk.
Gönderiler Hakkında
Q
13 yıl
Forumdan Sınırsız Uzaklaştırılmak İstiyorum
Başlıkta da belirttiğim gibi forumdan sınırsız uzaklaştırılmak istiyorum.
Q
13 yıl
6700 Slide Tavsiye Eder Misiniz ?
Merhaba arkadaşlar.Bu sıralar 450-500 lira arasında bir telefon alacağım.Ne zamandır aklımda 6700 Slide var.Özellikle görünüşü çok hoşuma gidiyor.Birkaç yerde telefonunun sinyal sorunundan dolayı az çekmesi gibi bir şey okudum.Böyle bir sorunu var mı ? Bunun dışında telefonun başka bir sorunu var mı ve şarjı ne kadar gidiyor ?
Q
13 yıl
Bas Gitar Tavsiyesi
Merhaba arkadaşlar.Yakında 4 telli bir bas gitarla , gitara atılıyorum Maalesef öğrenci olduğum için bütçem en fazla 320-330 lira civarı.Aklımda birkaç bas gitar var.Jazz&Blues dinliyorum ve sevdiğim müziğe uygun bir bas gitarım olsun istiyorum.

Cort GBJB
Cort GBPJ
Yamaha Rbx170
Cort Action

Bu gitarlardan hangisi benim isteklerime daha uygundur ? Ya da bu fiyat aralığında sizin önerileriniz nelerdir ?
Q
14 yıl
150 liraya kadar mp3 çalar tavsiyesi
Merhaba arkadaşlar.150 liraya kadar hangi mp3 çaları tavsiye edersiniz? Sansa Clip düşündüm ama internet dışında satışı yok sanırım.Benim için internet dışında satışının olması lazım.Birkaç model düşündüm.

Sony NWZ-B153 4GB MP3 Player
< Resime gitmek için tıklayın >

Archos 2
< Resime gitmek için tıklayın >

Bu ikisi dışında neler önerirsiniz? Archos kolay kolay her yerde bulunmuyor.
Q
14 yıl
Archos 1 Nasıldır ?
Merhaba arkadaşlar.50-60 lira civarında mp3 çalar alacağım.O fiyatlarda alabileceğim en iyi marka olarak Archos 1 düşündüm.Mp3 çaların ses kalitesi nasıldır? Bundan önce mp3leri hep Nokia N95 ile dinlerdim.Giriş sınıfındaki neredeyse her mp3 çalardan iyi ses kalitesi var.Ama şarj sorunu yüzünden mp3 çalar almak istedim.Archos 1 N95'i aratır mı yoksa aynı kalitede midir?
Q
14 yıl
Tek tip askerlikle ilgili bir soru
4 yıllık bölüm okuyorum.Üniversiteyi bitirdiğimde tek tip askerlik yürütmeye girerse ben 9 ya da 12 ay er olarak mı yapacağım yoksa rütbeli mi olacağım? Bununla ilgili düzgün bilgi bulamadım da.
Q
14 yıl
Rapid Points hakkında
Arkadaşlar acaba işine yaramayan 14 rapid points'i olan bana yollayabilir mi ? 14 puan yüzünden uzatamıyorum ve üniversiteye dönmeden önce indirmem gereken şeyler var.Onları halletmek istiyorum.Acaba işine yaramayacak olan var mı diye sormak istedim.Konu Dışı'nda birçok kez hesabımı paylaşmıştım , şimdi de ben muhtaç kaldım İşine yaramayan 14 puanı olan varsa çok sevinirim.
Q
14 yıl
TRANSFER SPEKÜLASYONLARI (02.08.2010)
Vatan: Gomis ve Gyan’la uğraşırken Niang’ın işini bitiren Fenerbahçe, Real Betisli Achille Emana için de ilk adımları attı.

Star: Fenerbahçe, Gyan, Niang ya da Gomis’ten birinin adını bugün yarın açıklayacak. Trabzonsporlu Ceyhun’un adı da Fenerbahçe ile anılıyor.

Posta: Fenerbahçe yönetiminin Marsilya’nın golcüsü Niang ile anlaşması ve en geç Cuma günü İstanbul’a gelip sözleşme imzalayacağının duyulması taraftarı heyecanlandırdı.

Haber Türk: Fenerbahçe’de transfer bitmiyor ve her geçen gün yeni isimler gündeme geliyor, Real Betis’ten Achille Emana için girişimler hızlandı. Gyan ve Niang isminden bir tanesi bugün açıklanabilir.

Pas Fotomaç: Marsilya’nın golcüsü Niang’le her an sözleşme imzalaması beklenen sarı lacivertli ekip şimdi de Sao Paulo’nun orta sahadaki yıldızı Hernanes’i renklerine bağlamaya çalışıyor.

Sabah: Gomis’ten sonra Niang’a dönüş yapıldı.

Bugün: Niang’dan olumsuz yanıt alındı, Gomis’e dönüldü.

Milliyet: Niang’dan Fenerbahçe’ye red…

Takvim: Niang, Fenerbahçe’de heyecan yarattı.

Akşam: Niang için görüşmeler devam ediyor.

Fanatik: Fener’de Gomis, Gyan, Niang üçgeni… Ceyhun Gülselam için teklif yapılacak.
Q
14 yıl
Şişli Türk Kalp Vakfı\u0027nın Çevresi Nasıldır?
Arkadaşla bu bölgede öğrenci evi tutuyoruz.Bu bölgenin çevresi hakkında bilgisi,yorumları olan paylaşırsa sevinirim.Geceleri sorun olur mu , toplu taşıma ile ulaşım sıkıntısı çekilir mi gibi sorularım var.Şimdiden teşekkürler.
Q
14 yıl
Akbiller hala kullanılıyor mu?
Bildiğim kadarıyla temmuz sonuna kadar süresi vardı.2-3 gün içinde İstanbul'a gitmem lazım ve şehir içinde baya bir işim olacak.Acaba akbiller hala kullanılıyor mu yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.