Playstation da bir hesaptan yüklenip oynanan oyunlar, hesap silindikten sonra otomatik olarak siliniyor mu? Eğer silinmiyorsa, başka bir hesaptan aynı oyunları satın alırsam, tekrar download etmeden oynayabiliyormuyum?