G

Yüzbaşı
11 Kasım 2003
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
42 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
G
13 yıl
bilgisayar açılmıyor
chkdsk yaptıktan sonra bilgisayar güvenli kip dahil hiçbir şekilde açılmıyor. işletim sistemi xp. formatlamadan xp yi kurabilirmiyim. bu şekilde dosyalarımı kurtarabilirmiyim.
G
14 yıl
SONY DSC-HX1 9.1MP 3.0\" LCD DİJİTAL FOTOĞRAF MAKİNESİ
SONY DSC-HX1 9.1MP 3.0" LCD DİJİTAL FOTOĞRAF MAKİNESİ bu makineyi kullanan arkadaşlar izlenimlerini paylaşırlarsa çok sevinirim. almak istiyorum ama kararsızım. malum fiatı epey yüksek. bu fiata değer mi bilmiyorum. artıları eksileri nedir?
G
14 yıl
vistada klasöre erişim yok
Documents and Settings klasörü kısayol olarak görünüyor ve sahip olarak göründüğüm halde erişim izni alamıyorum. Ayrıca sedece bu klasör değil... C/kullanıcılar klasörünün içerisinde yer alan Application Data;Belgelerim ,Cookies ,Local Settings... gibi dosylarada giremiyorum.hep kısayol çubuğu war üzerlerinde.eğer vista da normalse sorun yok.
G
14 yıl
fatura en fazla ne kadar gelir
ttnet 4 gb kotalı adsl abonesiyim. 29 tl aylık ücret ödüyorum. kotayı geçmemek için çok dikkat ediyorum ama bir arkadaş dedi ki ; gelecek faturanın bir sınırı varmış. yani ne kadar kullanırsam kullanayım belli bir sınırı geçmiyormuş ödeyeceğim fatura. bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.
G
16 yıl
traş makinası
bir traş makinası almak istiyorum. sadece sakal değil koltuk altı işini falan da görmeli. iyi bişey olsun kullanıp da memnun kalan arkadaşlar tavsiyede bulunrusa çok iyi olur.
G
17 yıl
tv den ses çıkmıyor
media player veya winamp türü proramlarda ses varken tv yi açtığımda ses çıkmıyor. ses ayarlarıyla ne kadar uğraştım olmadı. var mı bi yolu bunun, yapılması gereken
G
17 yıl
aztech modem port açmak
aztech 600EU modemde port açmayı yapamıyorum. 305EU modelinde port açmayı buldum googlede ama birbirine benzer tarafı yok. bilen veya kullanan arkadaşlar bi yardımcı olursanız sevinirim
G
17 yıl
dinamik ve temel disk
bilgisayara taktığım ikinci hdd disk yöneticisinde dinamik disk olarak gözüküyor. bunu yerel yani temel disk yapmam için nasıl bir yol izlemeliyim. disk yönetiminde dinamik disk üzerine sağ tıklayınca, dinamik diski yerel diske çevir seçeneği seçilemiyor. başka bir yolu var mı bunun
G
17 yıl
harddisk niye görünmüyor..
yeni aldığım harddiski bilgisayara takıp ntfs biçiminde hızlı olarak formatladıktan sonra çıkarıp harddisk kutusuna mevcut harddiski çıkardıktan sonra taktım. önceki harddisk görünürken bu harddisk görünmedi. acaba yapmam gereken bi ayar falan mı var. yardımcı olursanız sevinirim.
G
17 yıl
yeni harddiski bilgisayar görmedi
xp işletim sistemi yüklü bir harddiskim var. ikinci olarak win98 yüklü harddiskim var ve bunu çıkarıp (yani 98 yüklü olanı) yerine yeni aldığım 400gb harddiski taktım bilgiisayar görmedi. jumper ayarlarını değiştirip denedim hiçbirinde olmadı. ne yapmam lazım..
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.