arkadaşlar bugün gazi üniversitesi sağ.hiz. m.y.okuluna (i.ö) kaydımı yaptırdım ders başlama saati 10:30 olarak karar almışlar.böyle bir saçmalık nasıl oluyor yaa.2.öğretimde okumanın ne anlamı kalıyor o zaman gündüz öğretimle aynı saatlerde başladıktan sonra.

arkadaşlar sizden öğrenmek istediğim bir kaç bilgi var 2. öğretim ders başlama saatlerini rektörlükmü ayarlıyor yoksa okuduğum okulun yönetimimi yani gazi üniversitesine bağlı bütün okullarda ikinci öğretim ders başlama saati 10:30 damı olacak?

diğre bir sorum ikinci öğretimin yasal olarak akşam başlaması gerekmiyormu varmı öyle bir yasa rektörlüğe veya yök e dilekçe falan yazsam birşey çıkarmı?veya ikinci öğretim derslerinini belli bir başlama saati varsa yasalarda mahkemeye falan versem :) nasıl olur acaba varmı bir bilginiz arkadaşlar bugün bunalıma girdim yaa.ben devlet memuruyum ona göre ikinci öğretim yazdım ve 450 tl para yatırdım sabah 10:30 da derslere girmem imkansız.giden parayamı üzülsem okuyamayacağımamı üzülsem şaşırdım valla.