E

Çavuş
06 Nisan 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
32 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
E
5 yıl
KD Bakım Sınıfı Ne iş Yapar?
Başlıkta da belirttiği gibi, kısa dönem bakım sınıfının ne iş yaptığını bilen arkadaşlar varsa tecrübelerini paylaşabilir mi?
E
9 yıl
[Alınık] 57 CS:GO KEY [5.6] [Alındı]
5.6'dan key arıyorum arkadaşlar. Ödeme EFT/Havale.

Enpara kullanıyorum, tüm bankalara ödeme yapabilirim.
E
9 yıl
[ALINIK] Bayonet | Fade FN
%95 fade FN arıyorum, key ya da nakit ile ödeyebilirim. Satmak isteyen arkadaşlar burdan ya da özelden mesaj bırakabilirler.
E
9 yıl
[Satılık] Butterfly Knife | Blue Steel(Az aşınmış) FN Look (Marketin%75i)
Merhaba arkadaşlar.

FN look bfk bs bıçağımı satıyorum. (91.414 condition). Daha yükseğini bulmanız çok ama çok zordur.

fiyat 325 lira. markette ortalama fiyatı 445tl. %75'ine satıyorum marketin.

enpara hesabım var, havale kabul ediyorum. isterseniz ucuza key alıp, key ile satın alarak 15-20 lira dahaucuza da elde edebilirsiniz. ilgilenen arkadaşlar PM atarak steam'den ekleyebilir konuşmak için.

ekleme: üzerine ödeme yapıp %95 bayonet fade ile de takas yapabilirim.

Bıçak SS 1
Bıçak SS 2

edit: birkaç alışverişim oldu site üzerinden, güvenmeyen arkadaşlar olursa eklerlerse steam üzerinden konuştuğumuzda sorun kalmayacağını düşünüyorum.
E
13 yıl
Kıbrıs\u0027ta Okumak / Türkiye\u0027de Okumak
Arkadaşlar aranızda Kıbrıs'ta okuyan varsa sormak istediklerim var;

-Aylık giderleri ne kadar oluyor? (yurt ve yemek dışında)
-Kıbrıs'ta olmanın maneviyat dışında zararları/yararları nelerdir?
-Hangi üniversitede okuyorsunuz ve nasıl değerlendiriyorsunuz?

Türkiye'de okuyan arkadaşlar için sorum ise;

-Hangi il/üniversite ve aylık giderlerinizin ne kadar olduğu. (ev kirası,ulaşım,yiyecek/içecek herşey dahil)

Teşekkürler
E
13 yıl
Gazetecilik / Sinema ve Televizyon
Arkadaşlar bu ikisinden birini okuyan var mı ? varsa derslerin temposu,yöntemi ve iş bulma imkanlarıyla ilgili yardımlarınızı,görüşlerinizi bekliyorum.teşekkürler
E
13 yıl
İphone 3GS Cam ve LCD Sorunu
Kullandığım 3GS telefonu yaklaşık 3-4 ay önce yere düşürdüm.Camı çatladı ve iç LCD'sinde tırnak beyazınden küçük bir ölü piksel oluştu.Şuanda o ölü piksel ekranının yarısını kaplıyor.Kullanıcı hatası denecegını bıldıgımden dolayı garantiye yollamadım çünkü LCD ve dış cam 400 liranın üzerinde masraf çıkartıyolar.Netten araştırdığım kadarıyla LCD ve dış camı 100 liraya kendım halledip takabilirim ama cesaret edemiyorum.Öneriniz var mı?

Ayrıca arka kapak şarj yerinin yanında durduk yere çatlak oluştu.Düşme sebebiyle olmadığına eminim.Yapmam gereken şey nedir.Teşekkürler.
E
13 yıl
Açılış Hatası
Arkadaşlar bilgisayar açılırken çıkan ilk siyah ekranda ''memory runs at flex memory mode'' yazısı cıkıyor.Ardından yaklaşık bir 30 sanıye sonra disk boot failure.insert system disc and press enter yazısı ile karşılaşıyorum.Ram'i söktüm çıkarttım ancak bir değişiklik olmadı.Hata hakkında fikri olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa çok sevinirim.
E
15 yıl
İphone 3GS Jailbreak[Yardım]
Merhabalar..

İphone 3gs sahibiyim . Aletime jailbreak yapmaya çalıştım ancak birtürlü başarılı olamadım.Onlarca kaynağa baktım ama sorunu bulamadım.Naparsam yapayım bir çözüm bulamadım.Tüm aşamaları atlamadan yerine getiriyorum.Son aşamaya geldiğimde beklememi söylüyor.Bekliyorum,bekliyorum,bekliyorum.. ama yükleme barında hiçbir ilerleme olmuyor..Sonunda çıkış yapıyorum ve iphone karanlıklara gömülüyor.Power+home tusuna aynı anda basarak 5 sn beklıyorum sonra power a basarak aleti açıyorum.İlk olarak bu bir problem yaratır mı? 2. olarak neden son aşamada hiçbir ilerleme sağlayamıyorum? Yardımlarınız için teşekkürler

Takıldığım aşama :

< Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.