J

Yüzbaşı
30 Mart 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
5 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
J
11 yıl
Kar makineye zarar verir mi?
Arkadaşlar malumunuz bu aralar kar çok güzel şekilde yağıyor. Güzel fotoğraflar çıkmaması mümkün değil. Ancak bu kar makineye zarar verir mi bilmiyorum. Bu konuda ki bilgileriniz alabilir miyim? Kar yağması durmadan bir şeyler çekmek istiyorum.
J
12 yıl
Harici Flaşla İlgili Yardım
Arkadaşlar ben flaş daha önce kullanmadım. Bu konuda bir sorum olacak. Şimdi D90 kullanıyorum. Dahili flaş ile enstantane 1/200'ün üstüne çıkmıyor. Bu harici flaşlarla bunun üstüne çıkabiliyor muyuz? Portre çekimleri için bununla birlikte 50mm f1.8D almayı düşünüyorumda iyi olur mu? Eğer alırsam yn560 yada yn568 almayı düşünüyorum. Ne dersiniz bu konuda?
J
12 yıl
B Sınıfı Ehliyet İçin Müracaat Ettikten Sonra Ehliyeti Alma
Arkadaşlar öncelikle doğru yer mi bilmiyorum. Değilse yöneticiler taşırsa oraya sevinirim.

Şimdi ben sınava girdim kazandım. Kurstan dosyamı aldım. Randevu alıp müracaat edicem. Ehliyeti müracaat ettiğimiz gün hemen veriyorlar mı yoksa sonraya bir tarih verip o zaman mı gidip alıyoruz?
J
12 yıl
14 Eylül Cuma Kuponlarım
İlk kupon

750 Galatsaray vs. Unics Kazan 2/2
130 1860 Münih vs. Auxerre (duello) MS 2
132 First Vienna vs. A. Lustenau MS 2
111 Dundee Utd vs. Ross County H1

2 misli 38 TL


İkinci Kupon

137 Caen vs. Le Mans H1
136 Auxerre vs. Istres MS1
164 Real Madrid B vs. Sabadell Üst
108 Charlton vs. Crystal Palace Kg Var

3 misli 41 TL



Biri tutarsa hafta sonuna iyi bir kupon yapmayı düşünüyorum. Düşünceleriniz neler?
J
12 yıl
İlknokta\u0027dan kitap siparişi verdim
Arkadaşlar ilk defa internetten bir şey alıcam. İlknokta'dan kılıçların fırtınası kısım 1 ve 2'yi sipariş ettim biraz önce. Kapıda ödeme seçeneği ile. Umarım sorunsuz bir şekilde elime ulaşır. Teslim süresi kaç gün acaba hiç bakmadım ona? Çok heyecanlandım...
J
12 yıl
Mavi Ekran sorunu!! Acil yardım...
Arkadaşlar win7 ultimate 32 bit kullanıyorum. 2 gündür bilgisayarımı açtıktan yarım saat sonra falan mavi ekran hatası alıyorum. Neden olabilir bu. Sistem geri yükleme denedim ama pc de tuneup mıdır nedir öyle birşey var(geçen sefer tamire göndermiştim orda yüklemiş adam) onun yüzünden geri yüklemede yapamıyorum. Şimdi tekrar adama sordum virüsten dolayı çökmüş olabilir diyor getirin bakayım diyor. Şimdi adam para için mi yapıyor yoksa haklı mı? Götürmeden çözemezmiyim bu sorunu?
J
12 yıl
12 Eylül Çarşamba Kuponum
561 Bryne - Bodo Glimt ------------------- 02ç 1.30
562 Cordoba - Elche ---------------------- alt 1.55
565 Sporting Gijon - Girona -------------- ms1 1.60
568 Villarreal - Ponferradina -------------- H1 2.05



10 misli 66 tl..


Evet. Bence tutar gibi ama sizin yorumlarınız nasıl? Tek korktuğum aslında cordoba maçı alt olur mu? Alt yazmayı pek sevmem ama bu sefer araştırmalarıma göre alt olur gibi ama bakıcaz. İnşallah olur.
J
12 yıl
18-105 mm lensi ters bağlamak mümkün m?
Evet arkadaşlar böyle birşey mümkün mü? Eğer mümkünse nasıl yapabilirim ve macro çekimlerde ne kadar büyütme alabilirim? Macro lens alıcak bütçem şan için yok eğer ucuz bir yolla böyle birşey yapabilirsem mükemmel olur.









Edit: İmla...
J
12 yıl
Ekran gelmiyor yardım!!
Arkadaşlar şuan bende böyle bir durum var. Diğer konuda ki herşeyi denedim olmadı. Orayada yazdım ama başlıkta çözüldü yazdığı için sanırım kimse ilgilenmiyor bende yeni konu açtım. Ramleri değiştirdim ekran kartını çıkardım on board denedim o da olmadı. Kablolarla oynadım önceden kablolarla oynayınca oluyordu artık oda olmuyor ben ya hdd yada anakartta olduğunu düşünüyorum bunu nasıl anlayabilirim acaba? Normalde açılırken bip sesi çıkardı o ses çıktığında tamam görüntü geliyor ama çıkmayınca gelmiyor bu ara gene çıkmamaya başladı ve ekrana hiçbirşey gelmiyor yardım edebilir misiniz?
J
12 yıl
Fm 2012 v12.2.2 Update sorunu?
Arkadaşlar şimdi bilmiyorum bu yanlış mı ama yapıcam yani...


Ben bu updatei nerden indirebilirim çalışan link bulan varsa pm den atabilir mi acaba? Yöneticilerde banlamazsa çok sevinirim sabahtan beri arıyorum sıkıntı bastı artık.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.