B

Ev Aletleri Uzmanı
04 Temmuz 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
17 üye
Görüntülenme (?)
369 (Bu ay: 3)
Gönderiler Hakkında
B
11 ay
Taşınabilir WD diski söktüm Dahili anakarta taktım ancak Win görmüyor?
Selam Arkadaşlar, bahsettiğim gibi 8TB lık portable WD diski kutusundan söktüm bilgisayarıma anakarttan sata ile bağladım ancak Windows 10 görmüyor? Ne yapabilirim? Bu arada disk dolu. Veri kaybı olmamaması lazım
B
geçen yıl
Gigabyte Aorus B760M Elite AX Bilinmeyen Aygıt Sorunu
Arkadaşlar selamlar, bu anakart da bir sorun var anlayamadım gitti. Bir yardımcı olursanız sevinirim. Win 10 Pro 2 defa format ile temiz kurulum yapmama ve tüm driverları yüklememe rağmen 1 adet bilinmeye aygıt hatası alıyorum.


< Resime gitmek için tıklayın >
B
2 yıl
Samsung Odyssey G4 LS25BG400EUXUF 25\" 1ms 240Hz Fhd HDR10 IPS G-Sync Gaming Monitör Hk.
Arkadaşlar bu monitör hakkında iyi veya kötü bilgisi veya yorumu olanlardan paylaşım beklerim. teşekkürler.
B
2 yıl
AP mi? Router mı? Üstadlar içeri pls.
Arkadaşlar, fiber modemden gelen içinde 100mb internet olan cat6 yı takacam, bana hem ethernet hem wifi çıkışı verecek fazla kayıp yaşatmayan kaliteli bir yönlendiriciye ihtiyacım var. Uzun zamandır Network teknolojilerine uzağım siz işi bilenlere bir danışmak istedim. Teşekkürler.
B
2 yıl
YARDIM! Msi Gaming X RTX 3060 Ti Bios Mod yaparken Bozuldu?
Arkadaşlar Herkese Selamlar,

Başlıkta görülmek üzere olan malum kartıma Ventus 2X Biosu attım. Biosu yedi (aşağıya GPUZ SS si atacağım.) Ancak niyeyse yediği bios işe yaramadı kartı bozdu. Sonra tekrar orijinal olan biosu yüklemek istediğimde ne Win üzerinden ne de Linux üzerinden Biosu yediremedim. Apulu olan sistemim de Nvflash ile karta işlem yaptım. Kartı Windows görüyor ama görüntü bozuk tabi fiziksel olarak sıkıntı yok. Attığım biosu ve kendi biosunuda paylaşacağım sizinle.


< Resime gitmek için tıklayın >


Orijinal Biosu numarası : GeForceRTX3060Ti-8G-94.04.6B.00.A2
B
3 yıl
Ryzen 7 5700G vs 5750G Arasındaki fark nedir?
Bilen arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim.
B
3 yıl
Silinebilir.
Sorun çözüldü.
B
3 yıl
TpLink Archer Vr600 Yardım
Arkadaşlar merhaba, ADSL modem olarak kullandığım bu ürünü fibere geçtiğim için wan üzerinden kablosuz router olarak kullanmak istedim fiber dönüştürücü kutusundan gelen wan kablosunu taktım ayarlardan kablosuzu olarak modemi resetledim dinamik ip yaptım ancak internet girişi olmasına rağmen modemden internet çıkışı alamıyorum muhtemelen Türk telekom'dan DNS ayarları ile ilgili bir sıkıntı olması gerekiyor onun dışında bir bilgim yok.
B
3 yıl
AMD Ryzen 7 5800X + GSkill DDR4 3600Mhz Overclock Yardım
Arkadaşlar Merhabalar Herkese.

AMD Ryzen 7 5800X + GSkill DDR4 3600Mhz (16-19-19-39) Hynix Bellek + Asus X570 Anakartım ile Manuel OC işlemlerimde maalesef RAM larin Timinglerini bir türlü ayarlayamadım.

İşlemciyi her türlü oynatabiliyorum ama İşlemci + Bellek dengesini kuramadım. Bellekleri 1 zaman bile aşağı düşürsem Ağır oyunlarda crash alıyorum.

Ryzen Master ile Auto OC işlemleri sonucu da tatmin edici performanslar aldım ama Ben RAM lere takmış durumdayım. Bu konuda önerisi olan uzman arkadaşlardan yardım bekliyorum.
B
3 yıl
Samsung 980 Pro 500GB Yazma Hızı Sorunu Yardım
Arkadaşlar Merhaba,

Asus Tuf X570 üzerinde takılı Ryzen 7 5800X ve 980 Pro 500GB var.

Ekte paylaştığım crystal mark yazma skorumda bir sorun var normalde 4500-5000 arası olması gereken skor 1500 lerde çıkıyor. Konuyla ilgili yardımlarınızı önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler.


< Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.