D

Yüzbaşı
22 Mart 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme (?)
133 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
D
2 yıl
Boyner Hopi Kombosu
Hopi bugüne özel uygulama ana sayfadan 50 tl hopi paracık veriyor. Ek olarak çark ve anketten toplam 60 tl hopi daha kazanabiliyorsunuz. Boynerde 400 tl üzeri alışverişte kullanmak üzere 110 tl hopi oluyor böylece

Boynerde mavi marka ürünlerde hopi ile sepette %30 indirim yapıyor ek olarak. 2 kot pantolon 1 tane yeni sezon polo tshirti toplamda 288 tl ye mal ettim. İlaveten 10 paracık veriyor. Bence sıcak 😀
D
5 yıl
1.2 puretech motor nasıldır?
Arkadaşlar uzun süreden beri eşim için eve ikinci araç arayışındayım. B sınıfı araçları gezerken bir üst segment Citroen C4 1.2 puretech 130 beygir araçlar gözüme çarptı. Şanzıman eat6 tam otomatik. Araç yakıt tüketimini ve motor sorunsuzluluğunu merak ediyorum.

Daha önce dizel ds4 kullandığım için aracı motor şanzuman hariç biliyorum. Bütçe 70k civarına yükselttim diğer araçlar içime sinmediği için
D
5 yıl
Maksimum 65.000 tl için otomatik araç önerisi
Maksimum 65.000 tl verecek şekilde eşim için otomatik araç arıyorum. B sınıfı bir araç bizim için yeterli olacaktır. Minimum 2014 model ve aşırı yakmayan bir araç arıyoruz. Nissan micra ya bir türlü ısınamadık ve istemiyoruz. Önerilerinize açığım. Gözüme çarpan araçlar şunlar. Başka öneriniz varsa düşünebilrim

Peugeot 208 2014 dizel
Peugeot 208 2016 1.2 puretech
Citroen C3 2014 dizel
Fiesta 2014 1.0
D
8 yıl
140.000 tl Araç Tercihi?
Öncelikle araç yılda en az 20.000 km yaptığım için dizel olacak. Eşimde kullanacağı için otomatik şart.
Sıfır almayı düşünmüyorum. Bunun yerine 2015 model garantisi süren 10-20.000 km civarında araçlara bakıyorum. Daha fazla kilometredeki araçlar içime sinmiyor.
Bagaj önemli, arka koltuk diz mesafesi önemli. Bütçe olarak 140'ın üzerine ne yazik ki çıkamıyorum

1. aday Audi A4 B8 kasa 177 hp
+ konforlu bir araç, deri koltuk,sunroof bu fiyatta bulunabiliyor.
- dış tasarımı aynı olmasına rağmen yeni kasası geldi. small overlap testi kötü.

2. aday Volvo s60
+ Güvenlik, tasarım
- Zayıf ikinci el, 380 lt bagaj?? gerçekten yetersiz.

3. aday Honda CRV 1.6 ZF
+ Geniş iç hacim, şanzıman-motor ikilisi üst düzeyde
- Eski çağdan kalma iç tasarım, plastik kalitesi kötü, bu fiyata yakışmayan izolasyon,yol sesi

Bu şartlarda sizin öneriniz ne olurdu?
D
8 yıl
İlana bakabilir misiniz? (Audi a4 içerir)
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-s-line-deri-koltuk-dvd-navigasyon-ihtiyactan-acil-satilik-177hp-247412797/detay/

İlan hakkındaki yorumları alabilirmiyim. Plakayı kapamış. İçeride km 204 yazıyor.
Sizce var mıdır bir dalavere?
D
9 yıl
Muhabbet Kuşu-Uzun Yolculuk
Yaşadığımız yer değişeceği için 1 hafta sonra taşınacağız. Doğudan batıya kendi aracımızla yaklaşık 1800 km yolculuk yapacağız.
2 aylıkken aldığım şu anda 6 aylık olan bir muhabbet kuşum var. Çok sevdiğimiz için kesinlikle burada bırakmaya kıyamıyoruz.
Arka koltukta götürürken nelere dikkat etmeliyim? Klimayı çok çok düşük ayarda ev ortamı sıcaklığı kadar açıp, yönünü kendimize çevireceğiz.
İki şoför olduğumuz için aslında tek seferde gidebiliriz ancak kuşu dinlendirmek için bir gece bir yerde konaklayalım diyoruz.
Sizin başka önerilriniz var mı?
D
9 yıl
800 tl Bütçe / Mosso mu Carraro mu?
Bu yaz kendimi ege yollarına ve dağlara atmaya karar verdim ve bisiklet almaya karar verdim. Kötü bir bisiklet olsun istemiyorum, bütçe 800 tl.
Açıkçası bisiklet markalarını ve özelliklerini çok iyi bilmiyorum. Birkaç gündür forumları okudum ve kendimce fikirler edindim.
Alüminyum kadro, hidrolik fren ve kilitlenebilir maşası olan bisikletler tercihim.
Yaptığım araştırmalarla iki bisiklet fiyat/performans ürünü olarak gözüme çarptı

1- Mosso Wildfire Hyd http://www.mossobisiklet.net/Mosso-WILDFIRE-HYD
Maşa kilitlenebilir mi emin değilim, yardım bekliyorum bu konuda

2- Carraro Force 520 http://www.kismetbisiklet.com/BDETAY-52_Carraro-FORCE-520-H%C4%B0DROL%C4%B0K-D%C4%B0SK-FREN-Da%C4%9F-Bisikleti#modal
Hidrolik disk fren mevcut, ancak maşa kilitlenemiyor sanırım

İki bisiklet arasından hangisini önerirsiniz? Başka bisiklet önerilerinizede açığım.
D
9 yıl
Muhabbet kuşuma nazar değdi :(
Arkadaslar 1 ay önce oldukça sağlıksız koşullardaki bir petshoptan (mecburiyetten-doğunun köhne bir ilcesindeyim) 2 aylık limon sarısı bir yavru aldım. 2.günde elime geldi, zaten nerdeyse hiç kafesine kapatmıyorum, bizden biri gibi oldu evde. Mamasına, temizligine vitaminine oldukça özeniyorum. Oda bizden memnun keyfi yerinde sürekli hareketli, ısırmayı bile bilmiyor daha :)

Dün parmağımda gezinirken üzerinde hareket eden bit benzeri böcekler gördüm. Birazda kaşıntısı vardı zaten. Hemen kuşu başka bir odaya aldım. Kafesinin tamamını sıcak su ile dezenfekte ettim. Bıtler için haftada 1 kullanılan bir sprey aldım ve kanatlarının altına ve göğüs bölgesine sıktım. Günde 1 defa banyosunun içine sokuyorum yıkansın diye pek naz yapmıyor giriyor içine.

Sizce eksik yaptığım birşey var mı? Sanki biraz azaldı bitler görmüyorum artık ama hala kaşınıyor limoşum. Sizce ne kadar sürede kurtulur bu lanerlerden? Önerilerinizi bekliyorum
D
9 yıl
akustik gitar tavsiyesi
arkadaşlar eşimin şu anda başlangıç seviyesi bir klasik gitarı var. solak olduğunu belirtiyim.
doğum gününde eşime solak-elektro akustik bir gitar almayı düşünüyorum.
bütçe 1000 tl maksimum. mutlaka solak olmalı gitar, tel değişikliği düşünmüyorum.
doğunun kuş uçmaz kervan geçmez bir yerinde çalıştığımız için deneme şansızm yok.
önerileriniz doğrultusunda internetten hard case ile sipariş vereceğim.
yardım edenlere teşekkürler...
D
9 yıl
Aktarma sorunsalı ?
merhabalar

sürekli muş-izmir arası uçuyorum, direk uçuş ne yazik ki yok, anadolu jet ile muş-ankara-izmir üzerinden aktarmalı gidiyorum.
normalde bileti direk alırdım (aktarma uçuşunda dahil). ilk kez önce muş-ankara biletini sonra ankara-izmir biletini aldım. iki uçuş arasında bir saat var.
uçuşumda bir sıkıntı yaşarmıyım? ankara-izmir biletimide muştan alabilirim değilmi? (firma anadolu jet)
umarım anlatabilmişimdir...
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.