F

Çavuş
12 Mart 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
30 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
F
4 yıl
Dijital masa saati( termometreli)
Marhaba arkadaşlar. Termometreli Dijital masa saati alacam ancak termometresi düzgün ölçüm yapmalı. 50-60 liralık birşey arıyorum. Bu şekilde masa saati tavsiyesi yaparmısınz?
F
5 yıl
Viessman 050W
Merhaba. Evime Viessman 050w kombi aldım. Bu kombiye modülasyonlu kablosuz oda termostadı bağlamak istiyorum. Ancak forumu incelediğimde takılan termostatların kombi ekranında donmalar oluşturduğunu ve ekran kartının yandığını okudum. Ben honeywell yf2008 modelini bağlamayı düşünüyorum ancak honeywell sitesinde viessman 100 için oda termostatı yf2008 bağlanır denilmiş ancak 050w için kullanılabileceği hakkında bilgi verilmemiş. Bu durumda benim kombi için honeywell yf2008 bağlamaktan elran kartı yanar diye çekinmekteyim. Bana yardımcı olursanız viessman 050w kombime uygun modülasyonlu kablosuz oda termostatı tavsiyesi verirseniz sevinirim veya bu model kombide Honeywell kullanıp sorun yaşamayan varsa bana bilgi verirseniz sevinirim.
F
5 yıl
Philips 6198 TV Lütfen Yardım
Merhaba. Philips 6198 tv kullanmaktayım. Bu tv ye hdmi kablo ile android box bağladım. Android box bağladıktan sonra elektrik gidip geldiğinde daha önce kapalı olan android box ve philips tv kendiliğinden açılıyor. Gece yarısı kalktığımda android box ve tv açık olduğunu ve elektriklerin gidip geldiği için bu şekilde olduğunu fark ettim. Bu kendiliğinden açılma sorununu nasıl çözerim? Bana yardımcı olursanız sevinirim.
F
7 yıl
Ürik Asit Artışı
Merhaba. Arkadaşlar Ben 1 yıldır Body building ile ilgileniyorum. Bu spor için bildiğiniz üzere protein ağırlıklı besleniyordum. Haftada 3 gün spor yapıyordum ve spor yaptığım günlerde yulaf, yumurta ve tavuk etiyle besleniyordum. Ayrıca sadece spor yaptığım günlerde spor sonrası 1 ölçek protein tozu alıyordum ( 6 ay kullandım, 1,5-2 ay kullanıp 1 ay 3 hafta ara veriyordum.). Yani Spor yaptığım günler 130 gr kadar protein alıyordum (kilom 77- boyum 1,80). Spor yapmadığım günler 70-80 gr civarında protein tüketiyordum. 3 ay önce kan değerlerime baktırdım kreatin 1,3 ve ürik asit 8,7 çıktı, trigliserid 270, kolestrol 210. Günlük yaklaşık 3-4 litre kadar su içerim. Bu kan değerlerini görünce sporu bıraktım çünkü spor yaptıkça kasın parçalanacağını ve daha fazla ürik asit oluşacağı söylendi. Bir de proteinli besinlerden uzak durulması gerektiğini. Aksi halde böbreklerde sorun oluşacağını ve gut olabileceğim söylendi. Bir de ilaç verdi doktorum. Ürik asit 6,2 indi. Karbonhidrat ağırlıklı beslendim ve ilaç kullanmadım ürik asit tekrar 7,0 çıkmış. Bu noktada ne yapmam lazım?
Bu noktada su miktarını daha fazla arttırıp, proteini çok azaltarak ve spor yapmayarak mı bu ürik asit değerini düşürebilir miyim? Ya da doğal olarak bu değeri düşüren var mı? İlaç yan etkisi fazla olunca kullanmak da istemiyorum ve spora başlamak istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
F
9 yıl
Airfel AS18-0925 klima sorunu
Arkadaşlar Airfel AS18-0925 model klima aldım. Klimayı sıcak modunda 28 dereceye getiriyorum, 28 derece olunca klima kendini durduruyor. ancak aradan 15 dk geçti, oda tekrar soğudu klima tekrar kendisini çalıştırmadı. Acaba klimada bir sıkıntı mı var yoksa daha fazla beklememmi gerekiyordu. Ama şimdi daha fazla süre beklesem oda soğudu bir anlamı kalmadı klimanın. Yardımcı olursanız sevinirim.
F
10 yıl
Philips HMP 3000 kumandası
merhaba arkadaşlar. Philips HMP 3000 marka mkv oynatıcım var. Kumandası, ev taşırken kayboldu. Bu cihazın kumandasını nereden temin edebilirim? yardımcı olursanız sevinirim...
F
10 yıl
Samsung S3 sch-i535 türkce sorunu
Arkadaşlar amerikadan elime samsung s3 sch-i535 geçti. Bu amerika için üretilen modeliymiş (avrupa için i9300 modeli var). Avrupa olmayınca içinde türkçe dil desteği gelmedi. Ayrıca android 4.3 yüklü. Türkçeye çevirmek için morelocale2 programını yükledim fakat türkçe olmadı. Sonra biraz araştırınca farklı adımlarla morelocale2 çalışıtılması gerekebileceğini öğrendim. Bu adımlar şu şekilde; cihazın usb hata ayıklama modunda bağlayın pc ye, ardıdan pc ye Minimal Adb and Fastboot uygulamasını indirip çalıştırın, çalışlınca cmd ekranı açılacak oraya aynen Adb shell yazın A harfi büyük ve arada bir boşluk var dikkat edin ve enter'a basın ve $ işareti gelecek orayada bunu kopyalayıp yapıştırın; pm grant jp.co.c_lis.ccl.morelocale android.permission.CHANGE_CONFIGURATION. Bunları yapmak için Minima adb programını yükledim. Fakat program telefonu görmedi ( ancak telefonu flash disk gibi içini açıp dosyalara bakabiliyorum) sonra android sdk da aynı işi yapabiliyormuş. O programı yükledim yine telefonu görmedi program. Bir türlü telefonu gösterip türkçeye çeviremedim. Nasıl türkçeye çevirecem telefonumu yardımlarınızı bekliyorum....
F
11 yıl
Corolla paspas
Merhaba
2010 model corolla arabam için bej renginde paspas arıyorum. Kaymayacak şekilde olan kaliteli ve kalın paspas önerisi olan var mı arkadaşlar. paspasın orjinalini servisten aldım incecik bir paspas ve yerinde durmuyor :) paspasından memnun olan arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim...
F
11 yıl
Kazanlı ütü mü normal ütü mü
merhabalar

philips marka ütü alacam ancak kazanlı mı yoksa normal ütü mü alsam karar veremedim. Kazanlı ütülerde sürekli buhar verme sorunu ve farklı sorunlar olduğunu söylüyorlar. ama buharıyla askıdaki gömleği veya ceketi ütülediği söyleniyor yani üzerinde gezdirmeden bu şekilde oluyorsa büyük kolaylık gerçekten. Bu şekilde ütü yapılabildiği doğru mu? değilse o kadar para verip almaya gerek yok normal bir philips ütü alacam. kullanan arkadaşlar bilgisi olan arkadaşlar yardım ederlerse sevinirim...
F
11 yıl
Corolla bagaj havuzu tavsiyesi
merhaba arkadaşlar
bende 2010 model toyota corolla var. bagaj havuzu almak istiyorum ancak değişik sitelerdeki yorumlara da baktım bazı havuzlar küçük gelmiş boşluklar oluştuğunu söylemişler. benim bagajın sağ tarafında kriko yeri de bulunuyor yani havuz bagajın tamamını kapatmamalı, kriko kısmında sonlanmalı. Bu şekilde bagaj havuzu alıp kullanan varsa havuz tavsiyelerinizi rica ediyorum.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.