DonanımHaber Mini sürüm 2 Ocak 2026 tarihi itibariyle kullanımdan kalkacaktır. Bunun yerine daha hızlı bir deneyim için DH Android veya DH iOS uygulamalarını kullanabilirsiniz.
B

Yüzbaşı
07 Mart 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
93 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
B
3 yıl
1000 mbps alamıyorum. Ne yapmalıyım?
Türk telekom 1000 mbps üyesiyim. (FTTH). Fakat kabloluda en yüksek 860 mbps gördüm. Akşam saatlerinde 600 mbps ye kadar düşüyor. Ne yapmam lazım? Bu sorunun sebebi nedir? Modemim Asus dsl ax82u. Türk telekom un verdiği Vestel modemi kullanmıyorum.
B
3 yıl
Türk Telekom - FTTH - Eve Kadar Fiber
Merhaba arkadaşlar, sitemize eve kadar fiber hizmeti(ftth) geldi. Bugün aktif olmasını bekliyoruz. Şu an ben VDSL olarak Türk telekom abonesiyim.(50 mbps ye kadar). 1000 mbps internet almayı düşünüyorum. Bunu hangi iis lerden alabilirim? Türk Telekom beni 1000 mbps lik pakete geçirir mi? Sizce hangisine geçmek mantıklı? Tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
B
4 yıl
Vodafone Sınırsız İnternet Teklifi
Merhabalar aşağıdaki teklifleri aldım. Geçmek mantıklı mı sizce. Tamamen sinirsizi dusunuyorum
< Resime gitmek için tıklayın >
B
5 yıl
TURKNET Yardımcı Olamıyor! Sorunum çözülmedi
Turknet Destek Numarası : 37585705

Yaklaşık 2 haftadır internet hız düşüklüğü problemi çekiyorum. (Normalde 42 mbps download 8mbps upload alıyordum) Türknet online işlem merkezinden durumu ilettim. Zaten cevap vermeleri bir kaç günü buldu. Fakat bugün itibariyle halen sonuç alamadım. Türk telekom saha ekibine haber verildiğini söylüyorlar. Saha ekibi de müşteri kaynaklı diyor. Ben de evet belki benden kaynaklıdır diyerekden, eve gelen kablodan hat çekerek interneti bağladım. Fakat yine hızım çok çok düşük çıktı. Yani sorun evdeki tesisatla alakalı değil. Problemi bulması gereken Turknet ise problemi bulamadığı gibi, Türk Telekom ekipleri de bir kez olsun evime gelip sorunun kaynağını bulmaya çalışmadı. Açıkçası çaresizim. En son yapacağım şey millenicom ya da netspeed e geçmek. Belki bir şeyler değişir diye. Bu zamana kadar çok kişiye referans oldum. Fakat böyle ilgisiz bir durumla karşılaşmam beni de türknet den soğuttu. Değerleri görmeniz adına modem bilgilerini paylaşıyorum. Ayrıca problemin çözümü için denediğim yolları da aşağıya yazıyorum.

  • Denediğim yol : RJ11 kablosunu değiştirdim. (3 kablo denedim)
  • Denediğim yol : Daire girişinden hat çekip bizzat eve gelen kablodan interneti bağladım.
  • Denediğim yol : Başka bir modem(keenetic extra dsl) ile denedim. İnternete bağlanamadı bile. (hat kötü diyerek)

Modemi kapatıp açınca maksimum gördüğüm değer 9 mbps, arada aşağıda gördüğünüz üzere çok çok düşük de hız aldığım oluyor. sinirim bozuluyor.



< Resime gitmek için tıklayın >



< Resime gitmek için tıklayın >



@TurkNetDestek
B
7 yıl
Bir turlu cozulemeyen rolantide titreme problemi
2006 model citroen c4 benzin manuel 1.6 arac sahibiyim

45 bin km de aracima atiker obd2 gold lpg kitini taktirdim

64 bin km ye geldiginden itibaren(su an 66 binde) lpg de rolantide iken araliklarla titreme yapiyor. bazen de rolanti de normal bir sekilde calisip titreme yapmiyor.

Titredigi zamanlarda arac icinde bulunan herkes bunu hissedebiliyor.

bu sorunu cozmek adina
10 bin bakimini yaptirdim.
motor kulakciligini degistirdim.
lpg enjektorlerini degistirdim
bobin ve bujiler bu sorun baslamadan yaklasik 2 ay once degismisti.

fakat sorun duzelmedi. titreme devam ediyor. lpg ustasu bobin ya da buji kaynakli oldugunu soyluyor.ben de benzinde titreme yapmadigini soyluyorum. lpg daha hassas yakittir degistir düzelecektir diyor..

fakat bana inandirici gelmedi. cunku yeni degistirdim.

bu arada 2 ve 3. viteslerde 1500 ile 2000 devir arasi ara sira ufak capli teklemeler yapabiliyor. bu da sadece lpg ye ozgu.

internette arastirdim.bogaz kelebegi temizletin demisler.

siz ne onerirsiniz. 2 aydir bununla uğraşıyorum sikildim artik..
B
7 yıl
Ehliyet Sınav Soruları
Ehliyet sınav sorularını çözebileceğiniz harika bir site..https://ehliyetsinavicoz.com
B
8 yıl
Ehliyet Sınav Soruları - Online Deneme Sitesi
Arkadaşlar aşağıdaki sitede ehliyet sınavında çıkmış tüm soruları bulabilirsiniz. Ayrıca Ehliyet Haberlerini de bulabilirsiniz. Sürekli güncellenmektedir.

Adres : Ehliyet Sınav Soruları
B
8 yıl
Ehliyeti Olmayan Araç Satamayacak
Arkadaşlar bu doğru mu? ehliyeti olmayan artık ikinci elde araç satamayacakmış...


kaynak =https://ehliyetsinavicoz.com/ehliyeti-olmayan-arac-satamayacak/
B
9 yıl
Amazon konusundaki linkler açılıyor fakat amazonun anasayfasi aciliyor
bu durumun duzeltilmesi lazim. hatta hqngi tarayici ile qcilmasi gerektigi bize sorulsun tadindan yenmez
B
9 yıl
FIRSAT KAÇIRMA-- 41 GB İnternet + 500 DK Her Yöne + 1000 SMS = 99 Lira
Not: Faturasız Türk Telekom hatları için geçerlidir.

Arkadaşlar bunu kullanmak için, kombinasyonlar yapabilirsiniz. Benim yaptığım kombinasyon şu şekilde.
10 Numara paketine üye oluyorsunuz = 10 GB İnternet + 600 Dk Her yöne + 1000 SMS
Ardından İnternetiniz bittiğinde Haftalık 10 GB paketini alıyorsunuz. (20 TL ve 1 Hafta geçerli).
Bunu üç defa aldığımızda 40 GB internetimiz oluyor.
10 Numara Paket olmak zorunda değildir. Hatta bu ve benzeri paketlerde olmayabilir. Hiç paket de olmayabilir. Haftalık 10 GB ala ala yardırabilirsiniz.

10 Numara Paket için = 10NUMARA yazıp 5555 e gönderin. (45 TL = 1 Ay Geçerli, Oto Yenilemeli)
10 GB Internet Paketi HAFTA10GB yaz 5555'e gönder. (20 TL = 1 Hafta Geçerli, Oto Yenilemeli)

Yapılabilecek Diğer Kombinasyonlar =
1. Kombinasyon :
---------->10Numara Paketini Alın = 10NUMARA yazıp 5555 e gönderin. (45 TL = 1 Ay Geçerli, Oto Yenilemeli)
---------->Aldıktan iki hafta sonra Haftalık 10 GB alın = 10 GB Internet Paketi HAFTA10GB yaz 5555'e gönder. (20 TL = 1 Hafta Geçerli, Oto Yenilemeli)
Otomatik yenileneceği için 30 GB İnternet + 600 Dk Her Yöne + 1000 SMS = 85 Lira oluyor

2. Kombinasyon :
---------->10Numara Paketini Alın = 10NUMARA yazıp 5555 e gönderin. (45 TL = 1 Ay Geçerli, Oto Yenilemeli)
---------->Aldıktan üç hafta sonra Haftalık 10 GB alın = 10 GB Internet Paketi HAFTA10GB yaz 5555'e gönder. (20 TL = 1 Hafta Geçerli, Oto Yenilemeli)
Otomatik yenileneceği için 20 GB İnternet + 600 Dk Her Yöne + 1000 SMS = 65 Lira oluyor


3. Kombinasyon :
----------> Dolu 1GB Paketi Alın = 1 GB Cepten İnternet, Her Yöne 500 DK ve Her Yöne 1000 SMS sadece 19 TL! (DOLU1GB yazıp 5555 e gönderin. Oto Yenilemeli)
----------> Aldığınız gün, Haftalık 10 GB Paketini alın. 10 GB Internet Paketi HAFTA10GB yaz 5555'e gönder. (20 TL = 1 Hafta Geçerli, Oto Yenilemeli)

Toplamda : 41 GB İnternet + 500 DK + 1000 SMS = 99 TL (Sanırım en mantıklısı bu, otomatik yenileneceği için paketi iptal etme işlemleriyle de uğraşmayacağız.)
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.