B

Teğmen
04 Mart 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
30 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
B
11 yıl
E46 3.16i Marş Sorunu
Arkadaşlar herkese merhaba,

Yaklaşık 2 ay kadar önce 2003 model 3.16i E46 satın aldım. Araç çok temiz, borusanda tanıdıklarım sayesinde servis kayıtlarını da sorgulatarak km sinin orjinalliğinden emin bir şekilde aldım. Araç orjinal 128.000 km deydi aldığımda. Tüm bakımları zamanında yapılmış, rutin yağ bakımı ve filtre değişimleri de yakın zamanda gerçekleştirilmiş. Yani herhangi bir problemi yoktu, atiker marka lpg sistemi de araçta mevcuttu.

Öncelikle araçla ilgili bilgi vereyim dedim, şimdi sorunuma geleyim:

Yaklaşık 2 aydır problemsiz olarak araç ilk 1-2 km benzinde çalışmakta sonra lpg ye sorunsuz geçmekteydi.
Ancak 1 haftadır arabayı çalıştırmak istediğimde marş motoru çalışmasına rağmen motor çalışmamaya başladı. 3 veya 4. kez (her denemede 5-6 sn marşa basıyorum) denememde çalışıyor araba. Ondan sonra herhangi bir problem olmuyor.

Ancak geçen gün yine aynı şekilde çalıştıktan sonra(4. marşta) gayet güzel gidiyordum ki, 2km sonra araç lpg ye geçti ve stop etti. Çalıştırıp 100 m gittikten sonra yine stop etti, bunu 8-9 kez tekrarladıktan sonra düzeldi.

Bu konuda önerisi / tavsiyesi /tecrübesi olan arkadaşların yardımını bekliyorum. Ne gibi bir problem olabilir? Çözüm ne olabilir?

Bu arada bende şuan otomotiv sektöründe çalışan bir makine mühendisiyim ama mum dibine ışık vermiyor maalesef
B
12 yıl
LAPTOP RAM
Toshiba L670 - 14F modeli laptop kullanıyorum. Laptopta fabrika çıkışı 3gb ddr 1066 Mhz ram var (2 +1). Laptopu genelde oyun oynamak(Skyrim,MW3,Crysis 2 vs..) ve Autocad,SolidEdge gibi programlar için kullanıyorum. Ram almayı düşünüyorum ancak 1 gb yi çıkarıp yerine 2 veya 4gb takmayı düşünüyorum.Şimdiyse sorularıma geliyim;

1) 2 + 2 oldugunda dual channel gibi çalışıp performansı daha mı yüksek olur 2 + 4 e göre?
2) Windows Home premium 64 bit işletim sistemi kullanıyorum 4 veya 6 gb nin bu noktada farkı olacak mıdır?
3) Ekran kartının da ram den paylaştığını düşünürsek (1024 mb + paylaşım) 6 gb daha mı mantıklı bir seçenek olacaktır?

Yardımlarınız ve yorumlarınız için şimdiden teşekkürler..
B
14 yıl
Recovery
Herkese merhaba. 1 ay kadar önce Toshiba L670 14 modelini aldım. Bilgisayarı ilk günki gibi formatlayabilmek için açılışta F8 e mi basmam gerekiyor? D: de HDDRecovery diye 7.76 Gb lik bir dosya var. Ama ilk defa windows 7 kullanıyorum bu yuzden hiçbir şey bilmiyorum, yardımlarınızı bekliyorum
B
15 yıl
04\u0027 A3\u0027e Makyajlı Tampon
Merhaba arkadaslar.. bende 2004 model a3 1.6 attraction var. 2005 ve sonrası modellerde olan V ızgaralı makyajlı tamponun benim arabaya takılıp takılamayacagını merak ediyorum, birkac arastırma yaptım, kimisi ''kesinlikle takılır'' diyor, kimisi ise ''makyajlı kasalarda kaputta cok az degisiklik var, eger sennkine makyajlı tampon takarsak kaputla tamponun birlesme yerindeki cizgiler uyusmayabilir'' diyor.. cok arada kaldım ve gercekten cok merak ediyorum.. cevresinde bu islemi yapan veya bilgisi olanlar paylasırsa cok sevinirim.. saygılar..
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.