S

Çavuş
01 Mart 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
361227 Gün Cezalı
356656 gün 13 s. 3 dk.
Gönderiler Hakkında
S
13 yıl
Bilgisayar Masası
Yeni bir bilgisayar masası alacağım sizce rpg ve fps oyunlar için mause ile klavyenin aynı yerde olmasımı yoksa mausenin üste klavyenin altda olmasımı daha rahat olur. Soru basit.
S
13 yıl
Dünyada uzaylılar olsa Türk gazeteleri ne manşet atar ?
Dünyada uzaylılar olsa Türk gazeteleri ne manşet atar ?

CNN Türk’te 5N1K programını hazırlayıp sunan gazeteci Cüneyt Özdemir, NASA’nın açıklayacağı iddia edilen ancak sonra yalan olduğu ortaya çıkan “Uzayda hayat bulundu” haberiyle dalga geçti.

Twitter’daki sayfasında takipçilerine NASA olayını aktaran Özdemir, Başbakan Erdoğan’a atıfta bulunarak, “RTE NASA’ya sert çıkmasın; ‘Uzayda hayat var diyen alçaktır. Kanıtlayın, kanıtlamazsanız da şerefsizsiniz…!” dedi.

Ardından “NASA’nın ‘Dünyada Uzaylılar Var’ açıklaması yarın muhtemelen Türk gazetelerine şöyle yansıyacaktır” dedi ve muhtemel başlıklarla gazeteleri ti’ye aldı.

Özdemir’in “twitlerine” daha sonra usta yazar Gani Müjde ve radyocu Nihar Sırdar’dan da destekler geldi.

Ortaya şu sonuç çıktı:

TARAF: Ergenekoncular Uzaylı Çıktı

SÖZCÜ: Hükümetteki Uzaylılar Ortaya Çıktı

HÜRRİYET: Ayşe Arman Uzaylıya sordu: “Se…yor musunuz?”

SABAH: Genel Yayın Yönetmeni’mizin Gizlenen Sırrını Açıkılıyoruz

FOTOMAÇ: Messi’nin Sırrı Ortaya Çıktı

RADİKAL: Uzaylıların Türkçesi Zayıf

CUMHURİYET: Nasa’nın açıklamasının ardından Genelkurmay’ın ışıkları sabaha kadar sönmedi.

CUMHURİYET: Uzaylılar Cemaatçi Çıktı

AKİT: Uzaylılar Gavurdur

AKŞAM: İsmail Küçükkaya’dan Dev Yazı Dizisi: Dünya Günlüğüm

Diğer haberler ise şöyle:

- “Mahsun’un yeni filmi belli oldu? Satürn’de beş minare…”

- “NASA’nın iki kaynaktan doğrulattığı bilgiye göre başbakan erdoğan’ın Mars’ta 8 tane kanyonu var….”


ALINTI >>http://www.haberegider.com/blog/dunyada-uzaylilar-olsa-turk-gazeteleri-ne-manset-atar/
S
13 yıl
sizce nasıl bir film olur
arkadaslar biliyorsunuz türkiyede fantastik bilim kurgu tarzı filmler cekilmiyor ben biraz fazla hayalperestim aklıma cok iyi konular geliyor.

eski çağlarda insan ırkı bir savas veya doğa olayından saklanmak ve korunmak için sıgınak gibi oldukça derin ve koridor gibi kolları bulunan bir magarada saklanarak olayın bitmesini beklerler bu sırada maga girişi kapanır ve içerde mahsur kalırlar. bu magarada küçük memeli hayvanlar fare gibi, böcek türleri ve magara derinliklerinde su kaynakları falan vardır. mecburen orada yasamaya calısırlar.açıktıklarında mecburen fare gibi böcek gibi şeylerei yerler hatta birbirlerini bile yerler. zamanla bu ortama ayak uydurup hayatta kalan insanlar evrimleşir bu süreci binlerce yıl olarak düşünün görünüşleri değişir görme yetkilerini kaybederler veya oldukça azalır. ellerindeki tırnakları güçlenir biraz pençe gibi olur köstebek gibi özellikleri oldugunu düşünün burunları veya kulakları yardımıyla görürler yani kafasından 3boyutlu bir şekilde oluşturuyor veya ısılardan görüyor koku duyuları gelişir kambur gibi durmaya baslarlar ve yürümek içiz arada ellerinide kullanırlar saçları falan büyük ölçüde kaybolmuştur ve eski çağlara ait günümüzde kullnılmayan bir dil kullanırlar tabi zamanla bu dilde deişmiştir herneyse bir arkilojik grup burada eski yaşamlara ait yapıtları araştırıken bir ceset bulurlar insana dna oldukça benzer fakan insan değildir.eski çağlarda yaşamış oldugunu düşünrler ama otopsi sonuçlarında 20 yıl önce öldügü ortaya cıkar daha sonra arkilojik grupp biraz gerilmeye baslar arajtırmaya devam ederler bundan sonrası grubun teker teker kurban edilmesiyle devam eder.

nasıl gülmeyin ama:D
S
13 yıl
ingilizcede en çok kullanılan kelimeler lazım
ingilizcemi internetden geliştirmeye calısıyorum kelime hafızamı artırarak basladım youtubeden yorumlardan cok kullanılan kelimeleri ezberliyorum ama cok yavas gdiyor suanda birisinde ingilizcede cok sık kullanılan kelimelerin arsivi falan varsa benle paylasabilirmi.
S
13 yıl
SHAGGY ÖLMÜŞ
Beyler shaggy yine ölmüş.
S
13 yıl
pentium d kullananlar varsa okusun:D
arkadaslar 4 yıldır pentium d kullanıyordum.biliyorsununz baya ısınma problemi olan bir işlemci nihayaet işlemcimi e6600 ile değiştirdim ve aradaki devasa farka sahit oldum.ısı39-41 yüksüz yüklüde 42-41 ısılar o kadar sabit durabiliyorki sasırdım pentium d de mauseyi kımıldatsam derece degişiyordu:D performans oalrakda cok iyi crysis 2yi full ayarlarda oynuyorum suana kadar cıkan tüm oyunları oynayabiliyorum.pentium d si olanlar artık bıraksın su işlemciyi diye actım konuyu.ne bas belası bişeymiş o:D
S
13 yıl
ACİL YARDIM
Bilgisayarımın bazı parçalarını değiştirdim anakart işlemci ve ram daha sonra bunları kasanın içine koymadan denedim birleştirip çalıştılar hatta format attıp programları driverlerı yükledim daha sonra kasaya bunları monte ettim ve tekrar calıştırmak istedim fakat fanlar çalışıyor ekrana görüntü gelmiyor ve bip sesi gelmiyor.şimdi kasadan çıkardım ve parçaları çıkarıp taktım rami farklı slota takdım hdd kablosunu farklı yere takdım işlemciyi yerinden söküp tekrar taktım ne yaptıysam sorunum düzelmedim lütfen yardımcı olun sorun ne hangi parçadan kaynaklanıyor olabilir?
S
13 yıl
Hangisi Daha İyi ?
Arkadaşlar e6600 dual core 3.6 ghz 2 mb cache işlemcimi daha iyi e6750 core 2 duo 2.66 ghz 4 mb cache mi?
S
13 yıl
chipset sogutucusu hakkında bir soru
chipste fanlı bir sogutucu alacagım performansa bir katkısı olurmu
S
13 yıl
gp pil aldım sorun yaşıyorum
a4 tech kablosuz klavye için gpnin sarj edilebilir pillerinden 6 tane aldım AA 2500 a4techin pil doldurma cihazına koydum pilleri bir saat falan oldu denedim pilleri çalıştırmıyor. ilk kullanımda kaç saat sarj edilmeli a4 techin sarj cihazı bu ürünü sarj edebilirmi sorunum nedir?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.