7

Çavuş
27 Şubat 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
2 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
7
9 yıl
LENOVO A7-30 TV BAĞLANTI
Bu aleti tv ye nasıl bağlayabilirim. HDMI kabloyla olmadı. MHL adaptör denedim buna uygun olanı bulamadım. Eğer uygun mhl kablo adaptör bilen varsa söylesin olmadı nasıl bağlantı yaparım?
7
10 yıl
ASUS K53SV WEBCAM PROBLEMİ
Arkadaşlar merhaba. Laptopun garantisi bittiği günden beri derdi bitmedi. şarj girişi bozuldu, kulaklık takınca ses alamıyorum, harddisk yandı. Şimdiki problemimde webcam aygıt yöneticisinde gözükmüyor doğal olarak çalışmıyor. Driveri yüklemeye kalkınca hata veriyor. Bu problemle karşılaşan olup da çözen biri varsa bi yardım etsin.
< Resime gitmek için tıklayın >
7
11 yıl
Nokia 920\u0027de ekranda çizgi oluştu
Arkadaşlar telefonda ekranda diklemesine boydan boya çizgi çıktı. Mavi tema kullanınca belli olmuyor ama rengi kırmızı yapınca cok ince bir çizgi halinde siyahlık var. Neden olmuş olabilir. Garantiye vericem kullanıcı hatası olarak geçer mi?
7
11 yıl
microlab x23 Tv ye bağlama
Arkadaşlar bu aleti tüplü tv ye bağlıycam 5 uydudan da ses gelsin istiyorum nası geldiği önemli değil yardım edebilcek var mı?
7
11 yıl
5+1 2in sadece 2 sinden ses alma problemi
Arkadalaşlar elimde bir microlab x23 var laptopa takıyorum sadece ön 2 tanesinden ses alabildim. Ayarlarda bi türlü 5+1 destegini yapamadım. Denemediğim driver program kalmadı ama olmadı. Öncelikle laptop asus k53sv bunda boyle bi destek varsa yapabilen varsa yardım ederse sevinirim. Eğer yok illa aparat almam gerekiyorsa ses kartı mı almalıyım yoksa playvision diye bi alet var bu benim derdime çağre olur mu? yardımcı olursanız cok sevinirim.
7
14 yıl
ASUS P5GC-MX BiOS UPDATE SORUNU
Arkadaslar biosumu update etmeye çalışıyorum. asusun programını indirdim ne kadar update varsa denedim yemedi. programda kartın modeli P5GC-MX(UD) gösteriyor, baktım buladım bununla ilgili birşey. Bilgisi olan yardım ederse sevinirim.
7
14 yıl
Windows 7 Güncelleştirme ile İlgili Problem!!!
Arkaşlar windows 7 kullanıyorum güncelleştirmelerini yapıyım dedim 1 önemli güncellestirme var diyor fakat tıkladığımda listede hiçbirsey yok. aynı sekilde opsiyonel güncelleştirmelerdede var diyo göstermiyor
7
14 yıl
WEBCAM ile ilgili bir problem
Arkadaslar dün sorunsuz kullandığım webcamim bugun hata verdi. Hata Sorun bildirdiğinden Windows bu aygıtı durdurdu. (Kod 43) bu arastırdım bişey yapamadım yardımınızı bekliyorum. Sistemim win7 64bit eskiden driveri normal yüklüyordu su an yükelerken callclassinstaller (remove) diye bir şey diyor
7
14 yıl
İlginç Bir Hata Bilen Varsa Yardım Etsin Lütfen
Bilgisayırım 2gb DDR2 ram rakılı elimde bir adette 1gb ram var 2 sini birden taktığımda windows acılmıyor ve siyah ekranda

"FATAL ERROR: Faild to make locate necessart table(s) to make adjustment" diye bir hata cıkıyor. Ramleri ayrı ayrı çalıştırdım bi sorun olmadı bu konuyla ilgili bilginiz varsa yardım edin lütfen.
7
15 yıl
HDD ile ilgili YARDIM!!!
Arkadaşlar elimde bi adet 80gb samsung sata hdd var 2 ye bolunmus halde. Buna format attım daha sonra sistem kurmaya calışırken format atmaya çalıştığı yerde format atılamıyor diyor. Daha sonra baska bir hdd ye sistem kurup yedeklerimi kurtamaya calısıyım dedim fakat ondada windows acıldığında hdd yi görüyor fakat bir süre sonra hdd kayboluyor. Sorun nedir acaba bilen varsa yardım etsin lütfen
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.